maanantai 19. lokakuuta 2015

"Kansanedustajille" liian vähän "hynää" !

Uskomatonta saatanan paskasakkia.

Kattokaa nyt vittu taas !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015101820528377_uu.shtml

Eli näiden vitun läskipäden mielestä he saavat vieläpä liian VÄHÄN liksaa, saadessaan ammattikiusaajan roolistaan ja siitä, että puuttuvat heillekuulumattomiin asioihin eli lähes KAIKKEEN, jumalauta minimissään 6300 € kuussa !!!!!

Ei hevon-helvetn-vittu !! Ei voi olla totta.
Ja kehtaavat perkeleet, jukolauta saatana, vittu vielä VALITTAA !?!?!?!?!

HAISTAKAA saatana VITTU !!!


Ja NOINhan siinä kävi ^ kun heidän piti perkeleen varas-apinoiden, osallistuakkin ihan ITSE "talkoisiin" niin .....no, eipä sinne sitten juuri ketään tainut tulla ja ilmaantuakkaan.
Taisi "omat" rahat (toisten ihmisten rahat) tuntua taskussa liian mukavilta, jotta niitä antaisi jollekkin helvetin paikallisille / valkoisille Hoi Polloin Morlokeille.


* * * * *

Ja mitä tulee tuohon vitun (lähinnä näennäiseen) seremonialliseen rhetooriseen kysymykseen ja puupäiseen jankkaukseen siitä, että vaikuttaako palkat siihen, että "kansanedustajaksi" hakeutuu lähinnä keskinkertaisuuksia. Niin, no: ei.

Ei se siihen vaikuta. NE sinne hakeutuisivat joka tapauksessa.
Jos ei muusta syystä niin siitä, että a) sillä saa näkyvyyttä ja olla kuuluisa !
Ja b) sillä saa AINAKIN tuon verran myös RAHAA, c) siellä saa vaikuttaa muiden älykääpiönkin alapuolella kyyhöttävien idioottien silmissä jotenkin "viisaalta" ja "tietäväiseltä" jollei jopa "pyhältä" (!!) "päätöksiä tehdessään" joten keskinkertaiset pikkusielut saa sillä ns "prestiisiä" (kunniaa / kunnian& arvon tuntoa jne).
Ja d) NAISET saa tehdä sitä mitä eniten rakastavat, eli olla sekä kuuluisa, että mahdollisesti "ihailtu" tai "fanitettu" JA hän saa olla huomion keskipisteenä ja vaikuttaa älykkäämmältä (paljon!) kuin oikeasti ON, ja mikä tärkeintä; hän saa / voi manipuloida muita ...lähinnä miehiä ja hallita näitä ja rajoittaa näiden vapautta ja määrätä heitä sanktioihin ja vankiloihin ja kahleisiin yms sadomasokistista typerää heteroapinapaskaa. Nainen saa siis kontrolloida asioita ihan "luvallisesti" ja saa saatana SIITÄ vielä vittu vinon pinon seteleitä !!!!!!!!!


Kuten olen sanonut; koko ns "politiikka" joutaa tottakai roskiin ja pitäisi lopettaa ja KAIKKIA sen piirissä toimineita vitun luihuja rangaista pahimman kaavan mukaan, mutta koska teistä ei OLE siihen, niin ei ikinä käy. Ja koska olette Paholaisen Pakana-apinoita ja PALVOTTE oikein, tuota typeryyden ja turhamaisuuden ja haitallisuuden alttaria.

KAIKKI tämä juontuu takaisin periaatteessa yhteen ainoaan, yhteen yksinkertaiseen, piirteeseen teissä. Ja se on: älyllinen LAISKUUS.
Johon usein liittyy myös fyysinen laiskuus. Ja tämän päälle vielä luontaisesti alhainen käsityskyky ja tyhmyys ja mitätön, lähinnä koobran tasoinen, ÄO ja taikausko ja tyhmä kasvatus ja kaikkea, ja bäng!! soppa on valmis.

Kaaos hallitsee kuten aina, mutta te idiootit kutsutte SITÄ "järjestykseksi" !!

HAha hhahah...aaaaaaaaaaaaaaa.


P.s kysyn vielä, että: MISTÄ te "kansaedustajat" oikein omasta mielestänne tuota valtavaa palkkaanne olette "ansainneet" ?!?
MIKÄ tarkalleeottaen On se TÄSMÄLLINEN "työ" tai "työsuorite" minkä johdosta teille tulisi jumalauta kenenkään, koskaan, maksaa, yhtään mitään !??
MISTÄ teille oikein ylipäänsä maksetaan !?!?

P.s 2 Ehkäpä jokin kaivostyöläinen tai siivooja tai varastomies tai ruumiiden balsamoija, EHKÄ sen tulisi tienata tuo summa, heistä on edes jotain vitun HYÖTYÄ, EI haittaa !!
JA heidän työnsä on kaikin tavoin raskasta ja monotoonista raatamista. SIITÄ voi jo jotain saada palkaksikin, muutakin kuin seonneen psyykkeen ja käsiinsä rakkoja yms paskaa.


HÄVETKÄÄ !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti