lauantai 3. lokakuuta 2015

kKk sälli

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100220454522_uu.shtml

Lahden kkk sälliä kuultu.

L O L !

AHahhaaaaaaaaaa... hei ? hei kytät !? hei ?! ....hei !? mulkut ? Rambot ...hei !? Hei nin: MIKÄ "rikos" teillä on siteerata sieltä "Lain" kirjastanne, josta häntä "syyttää" ?!?! Hei ?!
Mikä juttu !?

Vittu te olette TOTAALISEN NAURATTEVAA sakkia saatanan "Suomijuntit" !!

Mä häpeeeeeeen teitä, mutta eri syistä kuin luulette.

Alan olla sitä mieltä, että olisi HYVÄ jos vaikka ryssä rynnisi taas rajan yli aseineen. Siitä saisitte taas jotain OIKEAA tekemistä, ei tarvitsisi olla ihan noi tyhmä ja naurettava.

HÄVETKÄÄ !!!

Naisilta on tullut, surullista tai ei, aika viedä "oikeudet" pois. Takavarikkoon. Ne annettiin niille OLETTAEN, että ne olisi "IHMISIÄ" ja lähes jopa -lol- miehen tasolla ja sikäli myös; vastuullisia jne. Kauaskatseisia, mutta ....en tiedä KUKA vitun IDIOOTTI NOIN luuli, mutta väärässäpähän oli ja pahoin.

On vain oltava TAHTOA korjata ne virheet !

"Missä on tahtoa, sieltä löytyy keinot".

Sanon vielä lopuksi, vaikka ajattelin laajentaa aiheesta ihan kokonaisen oman kirjoituksensakkin, mutta ehkä myöhemmin, niin nin sanon, että: suomalaiset.... te lienette ihan oikeasti ja konkreettisesti koko vitun MAAPLANEETAN naurettavin ja EHDOITTA (!!) "itsettömin" "Kansa" !!
Ja SE on ongelmienne yksi absoluuttisesti primäärisimpiä syitä.

Myötähävettävän yksinkertaista, sinisilmäistä ja naismaisen naurettavaa hössötystä tämä teidän sätkiminen koko vitun "PakoLois" asiassa.
Ihan turhaan te siinä hötkyilette, mutta koska olette tyhmiä ja sokeita ja väärinkasvatettuja ja Valtion seuraajia ja Valtiouskovaisia ja pakanabarbaari-idiootteja, ette te mitään käsitä. Ettekä ikinä MUUTA.

Mä oon teihin perkeleen pettyny !

Tsiisus fak.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti