perjantai 30. lokakuuta 2015

Kim Kaivaa (uutta tunnelia)

Kaiffari... pyäritä mut tonne roskiksille..?!

Pohjoisempaa Koreaa johtava, pelätty ja hurja, piisami-demoni-rotta Kim, kaivaa uutta tunnelia. Se onkin tyypillistä laisilleen kommarimyyrille, jotka ovat aina kaivautumassa johonkin. Maahan tai lantaan tai Kansakunnan omaantuntoon ja ytimeen tai miltei mihin vain !

Vain.... MIKÄÄN ei ole, rajana.

Pohjoisen piisamin vain pelätään olevan hengenvaarassa, sillä .. . . . . kaunistelematta; hän on niin valtavan lihava, paksu, ja läski ja pyöreä, että hänen pelätään juuttuvan kiinni mahdollisen onkalonsa suuaukolle.
Siksi mm hänen kenraalinsa yms pian teloitettavat mielistelevät pallinaamaiset vittupäät, ovat yrittäneet saada hänet keskittymään johonkin muuhun.
Esim syömään köyhien lapset ja ruuat tai vaikka löhöämään kotona köyhistä ja heidän lapsistaan tehdyllä sohvalla, tai edes pommittamaan jotain kylää. Mutta tämä kaivautuja vaikuttaa olevan, yhtä kaikki, siltikin kiinnostunut jatkamaan onkalonsa parissa aherrusta.
Joten... toivotaan vain, ettei mitään satu tai tapahdu, ja että Kim pääsee kaivautumaan juuri niin SYVÄLLE kuin haluaa ja pystyy ja kykenee.

P.s Jos hyvin käy, löytyy sieltä jotain syötävää ! ...mihin ikinä hän kaivautuukin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti