tiistai 27. lokakuuta 2015

94 Milzii

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1445840880452.html

Voihan kilin vittu, TAAS.

Tuosta vain ! naps ! löytyy kyllä "tarvittaessa" 94 M I L J O O N A A Muiden Ihmisten Rahaa, jaettavaksi alkeellisille kädellisille joita typerät versiot valkoisista luulee edelleenkin IHMISIKSI !! ahahahaa, ei helvetti sentään, ja jotka valuu, änkee ja punkee, tänne puoliväkisin / väkisin - lähinnä kai siksi, ettei kukaan erikseen sitä estäkkään ?!

Todetaan vain, että "toivottavasti tämä nyt riittää tai sitten tarvitaan ehkä viä lisää tjns..." ikäänkuin itse ASIALLE ei VOISI mitään.
Istutaan vain, peukalot takapuolessa ja TOIVOTAAN parasta ?!

Vitun idiootit !

Tämä tällainen "ratkaisumalli" on kuin soutelisi kumiveneellä (pelastuskumiveneellä) uppoavan laivan SISÄLLÄ !! Ja jankuttaisi vain siitä kuinka hirveitä on esim baarin drinkkien hinnat tjns.

VITTU SOUDA SIELTÄ UUULOOOOOOSSSS SAATANAN TYPERÄ PERKELEEN HELVETIN VITUN TORVI !!!

UUUUULOOOOOOOS !!

*

Toivat perkeleet SYYHYNKIN taas mukanaan !! Plus kaikki muut vitun taudit mitä neekerin ja ählämin primitiivisessä Saatanan kamarassa elää ja muhii ja kuhisee. Jos se ei ole suoraan itse helvetin HIV !! niin sitten se on joku vitun lavantauti tai kuolema ! Tai keltatauti ja denguekuume tai tulirokko ja hinkuyskä tai paiserutto tai just toi syyhy, jos ei nuo niin sitten vähintäänkin ainakin Ebola tai joku lintuinfluenssa tai jokin aavikkoparasiitti.


Jaa, mutta hei ! Ehkä SE !! onkin se mainittu "rikkaus" !! Jos se onkin tarkoittanut koko ajan SITÄ !!
Nehän nääs, tiäkkö, "rikastuttaa" mm labrojen näyteastioita ja sikojen konnagallerian lärväkokoelmaa ja suomalaisten kokemuksia erilaisista sairastamisen tyypeistä.

Siiiistii hei !P.s Summahan on toki SINÄSÄ pieni, kun aattelee että se koskee koko tätä touhua yhteensä. Kun lähes viikoittain saa lukea kuinka joku JO RIKAS mulkku on saanut fudut ja ..."...me siinä sit aateltiin, et roiskastaan tota ninq tyylii yhexälkyt milzillä ja katotaa siit sit...et jos se vaikka tarvii lisää tai jotain..."
Eli tämmösii summii nää Kollektivisti Muulit heittelee "ihan tosta vaan" nooooiin ! lähtee taas yx satamiljoonaa toooonne ! nohohooiiiin, ja tosta toinen tänne ! näääiiin !

Ja NÄILLÄ tyypeillä on oma "Maa" !!!

AHAHahahahaha hahaaaaaaaaaaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti