tiistai 6. lokakuuta 2015

Uuden Suomen Hankamäkisensuuri

Uskomatonta.

Nyt alkaa jo mietityttää pahemman kerran..... ....
...ensinnäkin; olen pitkään ihmetellyt sitä, miksi, yrittäessäni lukea tiettyjä "Uuden Suomen" blogikirjoituksia, sanoo ruudussa vain, että "pääsy kielletty - sinulla ei ole käyttöoikeutta tälle sivulle" tjns. Eikä koko juttua näy olevan olemassakaan.
Olin jo ajatellut, että jopa itse Jukka Hankamäki on jotenkin ja jostain syystä, "blokannut" minut, eli estänyt lukemasta itseään, mutta päinvastoin !
Se onkin itse Filosoofi Jukka Hankamäki jota Uusi Pohjois-Korea on SENSUROINUT !!

Jumalauta...aivan USKOMATONTA !!! Todella, todella härskiä ja RIKOLLISTA peliä uuden suomen rotilta.
Häkellyttävää. Saatana ihan puhdasta ja häpeämätöntä Wanhaa Kunnon Sensuuria, eritoten jos ja kun ei kirjoittajan sisältö miellytä.

Minähän olen saatana sanonut teille, 1000 ja 1 kertaa; "Suomi" on IHAN OIKEASTI ja de fucking facto, sama asia kuin Neuvostoliitto ja Pohjois-Korea ja Kuuba ja muut vastaavat tunkkaiset Stalinistiset perslävet.

Teidän olisi NYT syytä käsittää, ettei tämä ole MINKÄÄNLAINEN eikä näköinen vertauskuva vaan minä tarkoitan mitä sanon, verbatim, kirjaimellisesti.

Tämä ON (!!!) Pohjois-Korea !!!!

Käsittäkää nyt herran perkele sentään se jo !!!

Ajatelkaa, että "Ne" ovat alkaneet a.d 2015, nyt jo, sensuroida myös niinkin virallisia tahoja ja "oppineita" kuin J. Hankamäki. Ja se Hankiksen irti EU:sta kirjoitus oli aivan tyylipuhdasta ja "asiallista" asiaa, alusta loppuun. Minä ajattelinkin sitä lukiessani, että "tämä kannattaisi ehkä tallentaa varmuuden vuoksi, koska eihän sitä tiedä vaikka uuden korean kommunistit julkeasi tämänKIN saatana ihan pokkana sensuroida" ja.... niinhän siinä todella sitten KÄVIKIN perkele.
Olisi helvetti sentään pitänyt se siitä kopioida ja liittää vaikka Microsoft Wordiin, se on helppoa ja nykyään se voi olla jo merkittävä teko. Sillä voi säilöä nykyään kirjoituksia jotka muutoin joutuisivat Modernin Natsiston kirjaroviolle ja pannaan.

Minä tallensin kyllä Hankamäen aiemman kirjoituksen, joten ainakin 1 on tallessa, ja lähtee sillä sekunnilla kiertoon jos ja kun se sensuroidaan Uudesta Uljaasta Utopiasta.

Tässä on tuon sensuroidun kirjoituksen tuo pieni alkupätkä, näyte, mikä näkyy Bloggerin "hallintapaneelissa" niissä näytteissä / syötteissä missä näkyy tilaamieni blogien uusimmat kirjoitukset, ja olen näemmä Hankamäen tilaajana, sekä hänen omassa blogissaan, että tuolla uuden korean tunkiolla. Mutta jostain syystä Hankamäen kirjoitukset katoavat aina MOLEMMISTA yhtäaikaa, vaikkei niiden PITÄISI olla MISSÄÄN kytköksissä eikä tekemisissä toistensa kanssa.

( Hankamäki: perusta uusi, oma ja riippumaton blogi, joko Bloggeriin kuten tämä tässä, tai sitten wordpressiin tai johonkin. MIKSI kirjoitella VIHOLLISEN hallitsemalla "alustalla" ?! TOTTA-vitun-KAI totta-vitun-kai ne tulee ennenpitkää "puuttumaan peliin" koska...sehän on NIIDEN TARJOAMA peli ylipäänsä !)

" Maahantunkeutujamyönteistä propagandaa tekevä Ilta-Sanomat otsikoi eilisen lööppinsä jättiläismäisellä numerolla 50 000 ja kysymyksellä ”Miten tästä selvitään?” – Näin meitä taivuteltiin ajattelemaan, että maan valtaus on luonnonlainomainen välttämättömyys, kuin väistämätön tuho-onnettomuus, vähän niin kuin maanjäristys tai tulivuorenpurkaus, jonka seurauksista pitää vain selvitä. Oikea kysymys olisi: ”Miten tämä estetään?” Vastauksen tarjosivat tänä viikonloppuna järjestetyt Rajat kiinni! -tapahtumat. Myös niistä valheellinen valtamedia – nykyinen roskamedia – uutisoi vääristelev... "

^ Tuo oli hyvä ja piiiiitkähkö Hankamäen kirjoitus ja on suuri harmi, että se on ehditty hävittää ihmisten silmiltä.
Hankamäki edustaakin kai, varmastikkin, todella todella inhoittavan harmillista kategoriaa "Ylimystölle" koska Hankamäki on sekä a) "oppinut" / virallinen filosofi ja b) homo ja c) kykeneväinen "perustelemaan kantansa" jne, inhottavan rutikuivan asiallisesti ja Vihollisen Kieltä käyttäen. Hankamäki siis osaa sanoillaan taivuttaa nätisti vihollisemme nippuun, kuin pyyhkeet kaappiin. Hankamäki on siitä hyödyllinen otus "Meille". Se on Meijän sellainen Virallinen ja "Asiallinen" edustaja, kuten kai sitten se iso otsainen Halla-Ahokin.

Juuri HEITÄ minä kuvittelisin Vasemmiston VIHAAVAN erityisesti, koska he kuten Puuttinikin, pelaavat "peliä" juuri sillä "oikealla" eli "asiallisella ja rutikuivan Virallisella" tavalla, jota Lusiferin lapset sekä käyttävät, että hyväksikäyttävät, että epätoivoisesti TARVITSEVAT.
Kuin juutalaiset "Lakia". Ilman sitä ne syötäisiin elävältä, ihan kuten kuuluukin, noin päivässä, globaalisti. Mutta koska ne on saaneet teidät IDIOOTTI VALKOISET täysin vakuuttuneiksi, että "Laki" on jotain HYVÄÄÄ(!!! LOL) eikä suinkaan PUHDASTA Saatanallista PAHAA ja HAITALLISTA (!!) - te vitun käpyaivot ja ajattelukyvyttömät nynnyt PUOLUSTATTE saatanan iljetykset, PUOLUSTATTE vitun typerykset, sitä YHTÄ asiaa joka tekee tästä / teidän, elämästä, yhtä vitun ahdinkoa ja helvettiä ja kitumista ja nöyryytystä ja turhaa, TURHAA, kärsimystä.

Te TODELLA näytte TARVITSEVAN tuota tuskaa, koska... mikä muu selittää sen, että te sen poissaollessa; alatte oikein ETSIÄ sitä tai jotain, mitä vain, mille alistua ja minkä saada itseänne ruoskimaan ja nöyryyttämään.

Taaskin: te OLETTE masokisteja.

*

Ja kuten Hankamäki tuossa melko loistavassa kirjoituksessaan sanoi; tuo on ajattelun TAIVUTTELUA ja todellisuuden havainnoinnin vääristelyä ja manipulointia ja ns "aivopesua" (nämä eivät ole Jukan sanoja, mutta ASIASISÄLTÖ on identtinen, sanat ovat minun tässä "keississä"), sanoa tai kysyä VAIN, että "miten tästä selvitään" kun toden totta, se OIKEA kysymys olisi esim, että "HALUATTEKO YLIPÄÄTÄÄN YHTÄÄÄN neekeriä ja islam-murjaania suomeen?"

Tuo on jumalauta ALHAISTA !!! Ja valheellista ja oksettavan ylimielistä, määräilevää, KIUSAAMISTA:
Se on kuin kiusaaja koulussa kysyisi uhriltaan; haluatko turpaan OIKEALLA vai VASEMMALLA nyrkillä !?

Mutta...miten olisi; "en kummallakaan!...söör!"

Ja katsokaas sitten TAAS saatana tätä(kin). Tänään tulee TAAAAAS telkasta ja YLE:ltä, kuinkas muuten, Pakolois Iltamat.
Tsiigatkaa näettekö mitään ärsyttävää, MANIPULOIVAA; ohjeilevaa, tiettyyn suuntaan teitä tuuppivaa, kontrolliinpyrkivää, maailmankuvaa vääristävää, tässä ohjelman ilmoituksessa....

"Mikä suomalaista PELOTTAA"
"Miten pakoloiset SOPEUTUVAT SUOMEEN"

Siinä teille vähäpätöisille maan matosille ladellaan suunnat selviksi ja miten tulee ja EI TULE, ajatella. Ja katoppa ! vielä joku vitun ählämkanttura juontajanakin ! No.... SE on varmastikkin melko PUOLUEETON .....ahahaa hahaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Eli tuossa teille sanotaan, että te vain pelkäätte ! ni ! 
Ja että ählämit yms TULLAAN väkisin SOPEUTTAMAAN suomeen, halusitte tai ette.
TUO on TAAS, yksi SODANJULISTUS muiden muassa.
Jota te ette kai sitten näe tai YMMÄRRÄ.

Nähkää kuten sanotaan englanniksi "PAHOLAINEN on yksityiskohdissa". Se MITÄ sanotaan, kannattaa (nuorille tästä muuten hyvä vinkki elämään ja katuviisas neuvo!) TODELLA todella lukea HYVIN ja tarkkaan ja miettiä SITÄ MITÄ sillä, mitä tarkoitetaan, VOIDAAN SEN LAAJIMMASSA MAHDOLLISESSA MERKITYKSESSÄ tarkoittaa.
Nämä "pelurit" lukevat elämä ja ihmistä "kuin Piru raamattua".

Nuorille tiedoksi, ja valitan että NÄIN ON; "ihmiset" on Machiavellistisiä, pelkurimaisia, itsekkäitä, laiskoja, ahneita varkaita. SE on "ihmisluonto" eikä MIKÄÄN muu.
Meitä poikkeuksiakin ON, mutta niin vähän, että YLEENSÄ me vain synnymme, kärsimme ja katoamme täältä taustalta, kenenkään sen kummemmin edes tietämättä. Pahuus ja tyhmyys ja kaikkinainen alhaisuus on yleensä AINA voittava ja hallitsee maailmaa EDELLEENKIN.
MIHINKÄÄN ei olla viidakosta tultu. Ei yhtään mihinkään. Ja KAIKKI - ihan tasan, aivan, KAIKKI, se mitä nyt ON, on kotoisin muutamasta POIKKEUS YKSILÖSTÄ, josta sitten nämä vitun paskanaamat vittupäät muulilaumat puristaa KAIKEN irti ja hyödyntää omaan alhaiseen olemassaoloonsa / sotaan yms.

Ehkä Tex Arcane ON taas oikeassa ja tässä ON kyse siitä, että "kaikki muut" uuttaa kaiken mikä irti lähtee, Amudin Neanderthaalin ylivertaisuudesta, ja sitten kohtelee häntä siinä sivussa, samalla, kuin kasaa jotain ärsyttävää paskaa. Vaikka se ON juuri se mitä he ITSE OVAT.
Mutta sellaista on olla Pirun lapsi.
Kahelia !

Ei yhtäkään kunnollista luuta ruumiissaan.

*

Asiasta toise...hkoon.. Satuin näkemään tuossa jokin aika sitten jollain sivulla tämän tällaisen Karl Marxin sitaatin : "The oppressed are allowed once every few years to decide which particular representatives of the oppressing class are to represent them."
- Karl Marx.

Eli; aina muutaman vuoden välein, saavat sorretut päättää ketkä tietyt "Edustajat" -sortavasta luokasta- heitä tulee "edustamaan".

TUOTA en voi kiistää vaikka sen toden totta, lausui itse Pääpaskakasa ja Paholainen Kaarl vitun karvainen satanistinen juutalaisen-khasaaripaska Marx.

TUO on sama asia kuin tuo kielenkäyttö. Teille EI ANNETA, ikinä(!!), mahdollisuutta ITSE sanella "johtajille" ja SANOA heille, ei kysyä tai pyytää kun SANOA - kenet täsmälleen TE ITSE asettaisitte "johtoon". Eheii naiivi ystäväni, vaan teille SANELLAAN saatana SEKIN vähä, kenet NÄISTÄ KAHDESTA "presidenttiehdokkaasta" sinä HALUAT itseäsi edustamaan ?!

Kun taas Oikeassa Vapaudessa, jossa ei siis olisi johtajia ylipäätään, mutta jos olisi niin ne valittaisiin näin; kenet näistä kolmesta, neljästä, viidestä, ...sadasta! haluat itseäsi "johtamaan" ? vai olisiko sinulla ITSELLÄSI tarjota joku tietty ehdokas ?!

TUO ^^ olisi jo vähän "sinneppäin" mutta nin ei oo. Koska se syövyttäisi Lusiferin valtaa. Ja.... miksi vallanhimoinen kusiläntti haluaisi LUOPUA vallasta ?! Edes pienestä määrästä ?! Ja antaa sitä...saatana ! hahahaa, herran tähden, sen ärsyttävän Apina-Kansan "ihmiset" - käyttöön ?!
Nou wei !

Antakaa itsellenne AINA toinen tai kolmas, vaihtoehto. Älkääkä TYYTYKÖ siihen mitä TARJOTAAN. "Ei ole ilmaista lounasta" niinsanotusti.

Mutta kuitenkin; sensuroivat perkeleet Hankamäkeä !! Ja ovat sensuroineet jo paljon !
SUOMESSA, "sivistys / oikeus valtiossa", anno domini 2 0 1 5  !!!

Että...ninkun ..näin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti