lauantai 24. lokakuuta 2015

Reppanat Riehuu (taas)

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1445658730150.html

Jumalauta.
VITTU.

Mitä älykääpiöitä.

Menkää vitun tunnekylmät sosiopaatit ja muut vitun kusiluirut vaikka ...vittuun. Vittu mikä nälvivä, niskojaan nakkeleva typerä vitun kakara tuokin juntti on, mitä tuossa haastateltiin. Perkeleen älykääpiö.
MITÄÄN oikeaa sanottavaa sillä ei ollut, ylläripylläri, mutta halusi vain aukoa tyhmää suutaan ja päätään ja kameralle vieläpä ja jankuttaa jostain rotusodasta jotain.
Ironiaa on, että sellaista kyllä käydään, par´aikaa, mutta meitä valkeita vastaan, ja sitten nämä vitun ääliöt jotka on eläneet koko ikänsä Stadin sisäpuolella, juurikin tuollaisten vitun hampuusien ja muiden hyödyttömien ääliöiden ja kekkaloijien porukoissa ja kuplassa, tulee ja tuomitsee jonkin kuvitteellisen valkoisten muodostaman Ääri-sen tai Ääri-tän ja aukoo päätään ja nyrpistelee ylimielisenä pikku hippivitttuna kameralle ja kerjää turpaansa ja viisastelee just tasan niin kauan kun EI SAA verta nokastaan.

SITTEN muuttuu kyllä ääni kellossa, vähän / vähäksi aikaa, jos ja kun joku tempaisee tuotakin vitun IDIOOTTIA oikein kuuunnolla, oikein "olan takaa" - päin tuota typerää, nyrpeää, vitun lättyä !!

Nämä aivovammaisiksi reppanoiksi syntyneet (huomatkaa kuinka imbesillit [joka siis on lääketieteellinen / psykiatrinen, termi] usein tykkäävät kuten autistitkin, paukuttaa rumpua tai tehdä jotain muuta mitä voi pitää "jälkeenjääneenä" tai "infantiilina" ) vitun mekkaloijat ja möykkääjät ja elämäntapamielenosoittajat ja suun-aukojat ei vain kertakaikkiaan voi itselleen mitään, koska tuo kaikki typeryyden kakofoonia ja naurettavuus ja itsensä esilletuominen (itsensäpaljastelu?) ja teatraalisuus ja yleinen tyhmyys ja muu lapsellinen kusipäinen vitun paatos yms sekalainen skeida, se vain on niillä verissä.
Se on kertakaikkiaan niiden geneettinen (rappeuma / mutaatio) piirre.
Ne on vain "huonoa puuta" - thät´s ool.

Niiden on vain tehtävä mm noin. Niinkuin neekerien on USEIN (!!!) vain yksinkeraisesti raiskattava ja/tai riisuttava itsensä yht´äkkiä alasti keskellä kaupunkia yms paskaa, koska ... sellaista on kun alkeellinen, paleoliittinen, vitun villi, joutuu kosketuksiin modernin valkoisen sähköäkäyttävän yhteisön ja ympäristön kanssa.
Primitiivi sekoaaaa Aa aa  aaAA a a a !!

*

Aatelkaa miten vitun TYPERÄ paska ja älyltään ihan aito KÄÄPIÖ (!!) täytyy "ihmisen" olla, että jumalauta iso mies (lähinnä numeraaliselta iältään ja ehkä fyysiseltä kooltaan) lähtee kävelemään pitkin Helsinkiä jonkun vitun lakanan !! Kanssa, paukutellen jotain helvetin vitun rumpua  ?!?!
Ja heittäytyy muutenkin noin naurettavaksi vitun draamakuningatarmaiseksi pösilöksi jonkun vitun Immosen Ollin ...jonkin piirteen? tai jonkin, takia.
Kuvitelkaa !!!

Tekisikö TÄYSPÄINEN ja IHMINEN, itsestään noin täyden vitun aasin, ja ilman MITÄÄÄÄÄÄN vitun syytä !?

Ja  vielä; millä helvetin oikeudella te perkeleen huonokäytöksiset saatanan, vitun ääliökakarat ja kiusaajat, levittelette tuollaista "Pakoloiset Tervetulleita" lakanaa siellä kadulla jossa kamerat vielä kuvaa sen ja siitä se leviää sitten kuten kaikki muukin tyhmyys, netissä pitkin koko MAAILMAA ?!?
Millä vitun oikeudella TE kutsutte suomeen, suomalaisilta kysymättä, kaikki muun maailman vitun nekrut ja murjaanit ja ihan ketkä vain ?! häh ?! Vitun psykopaatit.
Kuten tiedätte itsekkin, minä tiedän että te tiedätte (ainakin jotkut), te kuulutte ihan tasan de facto; mielisairaalaan, ETTE missään nimessä, herran tähden, juoksentelemaan vittu VAPAANA pitkin ihmisten nurkkia ja katuja ja kaupunkeja yms.

Rankkurin tulisi ottaa teidän VÄLITTÖMÄSTI talteen, säilöön, ja sitten teille olisi laadittava reservaatti johon teidät sitten lopulta kipattaisiin KAIKKI. Ihan KAIKKI, riippumasta mistään. Iästä tai pituudesta tai vaatteista tai feisbuuk-kavereista tai mistään, riittää jos olet kerrankin ollut osa jotain "aktivisti"ryhmää, bäng! leirille, mars.

Tai reservaattiin.

Täten voisimme me IHMISET valvoa näitä vitun luunaamaisia hulluja ja estää niitä sotkemasta enää yhtään enempää, jo valmiiksi hyvin hauraita järjestelyitä, järjestelmiä, ja asioita ja suhteita ja hierarkioita yms.
Ja myös tuhoamasta paikkoja, ja manipuloimasta "Yhteiskuntaa" mielensä mukaan.
Sama koskee ns "Juutalaisia" - MINÄ olisin ihan 100% valmis sulkemaan koko vitun porukan, siis globaalisti, KAIKKI ne, johonkin vitun "keskitysleiriin" !!!
Ihan koska vain ! "Sana vain!"

Ajatelkaa mikä vitun VAAAPAAAAAUUUUUSSSSS siitä seuraisikaan !!! Siitä koittaisi sellainen keveyden ja vapauden ja rajoittamattoman vaurauden aika, että alkaisitte jo kaivata jotakin sortavaa, kun ette enää KESTÄISI sitä kaikkea vapautta ja menestystä.
Niin tähänkin tilanteeseen on alunperinkään ajauduttu, saatettu päätyä. Jouduttu päätymään jne.

Jos Siat ja Valde ja byrokraatit ja vasurit ja juutalaiset eli tuo Luciferin epäpyhä satanistinen kusiaisliitto ja lauma, katoaisi, vain vauvat osaisivat ELÄÄ siinä puhtaan loisteliaassa, lähes täydellisessä, maailmassa. KAIKKI muut ennenpitkää sekoaisivat kun eivät osaisi enää sopeutua mihinkään niin HYVÄÄN, eletyään koko elämänsä vankilassa, orjana, alistettuna ja köyhdytettynä, ryöstön uhrina jne.

*
Mutta joka tapauksessa; se mitä tällainen kovanaamainen typerysten jengi tarvitsee, on turpasauna ja sulkeminen johonkin vitun "Kakolaan".

Mutta näin ei vain tehdä, koska...................
........................................
........................


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti