lauantai 17. lokakuuta 2015

"Tilanne ei enää hallinnassa"

Ja nääiiin !!!

http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/2015101720527509_cm.shtml

Nohohoiiiin, sieltä se paukahti ! Suoraan "lahjahevosen suusta" !!

TILANNE EI ENÄÄ HALLINNASSA.

Ja tässä yksinkertaisessa lauseessa on KOKO PASKA täydellisesti pähkinänkuorissa...

" Svenska Dagbladetin haastattelemat lähteet kertovat, että rajatarkastuksista keskusteleminen on vahvasti poliittinen kysymys ja päätöksiä ohjaavat poliittiset lähtökohdat. "

SIINÄ !!! Siinä, on teille tuo "politiikka" pähkinänkuoressa !

Jumalauta, että minua vittu vituttaa !! Niskat pitäisi kääntää nurin koko saatanan kusipäiseltä paskasakilta nimeltä "poliitikot" tai "poliittinen luokka" ja Sioiltaan, eli armeijaltaan meitä "muita" vastaan.

Haistakaa saatanan kusipäät vittu ja kuolkaa !!!

FOCK OFF and DIE.

*

TE KAIKKI TIEDÄTTE itsekkin ihan riittävän hyvin, että; jos / vaikka, maailmassa ei olisi yhtäkään ongelmaa, LOISI tuo kyseinen vitun läskipäiden "luokka" niitä. Ihan vain... siksi.
Siksi, että ovat niin vitun, saatanan käpyaivoisen tyhmiä ja taantumuksellisia (se on bioloogista, sille ei voi sinänsä siis mitään) ja ehdottoman itsekkäitä ja vallanhaluisia, mitä autistisimmalla tavalla.

Ja koska heistä ei ole mihinkään muuhun, mihinkään hyödylliseen tai tuottavaan saati sitten LUOVAAN !!!
Vai voitteko edes KUVITELLA suurinta osaa koko MAAILMAN, ei vain suomen, "poliitikoista" ns lapionvarressa tai olemassa jotenkin sekä a) hyödyksi, että b) poissa muiden, vittu, tieltä !!? VOITTEKO !?!?

Eli koska myös SINÄ, hyvä lukija, olet idiootti ja vaarallisen tyhmä, toistan / kertaan / tiivistän; tätäKÄÄN kriisiä EI yksinkertaisesti OLISI (olemassa) ILMAN ns "politiikkaa".
Sen on AIHEUTTANEET ns"poliitikot" jotka ovat ihmisiä(?) jotka istuvat paskantärkeinä pitkin päivää jossain toimistorakennuksessa tai Egyptiläistyylisessä vapaamuurariloositemppelissä kuten "Eduskuntatalo" ja siellä, paitsi suutelevat  ja haistelevat ja imeskelevät ja "fistaavat" toisiaan, päättävät myös KAIKESTA mitä kyseisten rakennusten ULKOPUOLELLA TAPAHTUU.
Ja TUO käy teistä järkeen ?! TUO on teistä hienoa ja järkevää ja käyttökelpoista ja elinkelpoista ja kannattavaa ja hyvää ja jumalaallista ja OIKEAMIELISTÄ ja oikein ja "moraalista" ja pätevää ja hyödyksi ja Hyvää ja TARPEELLISTA ja mitä kaikkea ?!

Jos ei muuta, niin käsitättekö miten ABSURDIA se on, että joku vitun kusipää mulkku joka on myös mulkkua sukua (pitkän linjan ammattikusipää siis), PÄÄTTÄÄ siitä HELSINGISSÄ mitä hänelle TÄYSIN tuntemattomat ihmiset, joista hän ei ole koskaan KUULLUTKAAN, tekee ja SAA tehdä ja EI saa tehdä, jossain vitun Torniossa ?!
Ymmärrättekö asian järjenvastaisuuden ?!

Se on kuin astronautti kuussa joka kuuntelee jotakuta Maassa, sen suhteen mitä tehdä jollekkin pienelle ja välittömälle kuten vaikka sille, että on nälissään tjns. Miksei vain syödä ?!

*

Jos te hetkeksi toipuisitte tuosta MAAILMANKUVASTANNE vitun PAKANAT, mikä se siis ON(!!), maailmankuva, niin te voisitte nähdä mm nämä; kukaan muukaan ei tällä hetkellä, de facto ja jure, seuraa niitä "yhteisiä" ja omia, vitun "Lakejaan" ja sopimuksiaan yms Luciferin metodeitaan vaan tekee mitä lystää ja siirtelee vastuuta OMISTA TEOISTAAN kuin kuumaa perunaa muiden syliin, jotka taas omasta puolestaan vain jatkavat tuota samaa paskaa kunnes siitä muodostuu sellainen ketju joka sitten päättyy sen höynäytettävän naiivin tyypin syliin joka vielä USKOO siihen aiempaan maailmankuvaan ja asiantilaan, eli se olisimme "me". En tosin MINÄ, mutta luultavasti idioottiseni; sinä !

Haista siis vittu !

*

NYT EI OLE ENÄÄ AIKA TOIMIA "niinkuin PITÄÄ" kuten idiootit sanoisivat, NYT on aika toimia niinkuin todella PITÄÄ.
2 täysin eri asiaa.

Pistetään rajat kiinni ja postitetaan KAIKKI vähänkään epäilyttävät hyypiöt takaisin joko omaan hiekkakasaansa tai Ruotsiin, ja katsotaan siitä eteenpäin sitten.
Ainakin Ruotsi on melkomoisissa korvausvelvollisuuksissa tästä roskasta MEILLE, myös MINULLE(!!) ja ehkä myös Turkki .....enkä sulkisi Ryssäntunkiotakaan täysin pois laskuista, mitä tulee mahdollisten "verhontakaisten" syyllisten etsimiseen.

*

Minä käsitän, ette TE jotka siellä "päättelette" asioista, olette ihan täysiä vitun älykääpiöitä ja PANIKOIVIA idiootteja imbesillejä ja suurin osa ns Suurta Yleisöäkin on melko sama paska lähes samassa säkissä (muutoin tällainen "maailmanjärjestys" ei olisi alunalkaenkaan edes MAHDOLLINEN !! vitun IDIOOTIT!), mutta koittaisitte edes HÄVETÄ ja YRITTÄÄ tehdä edes kerran kurjassa elämässänne jotain OIKEASTI YLEISHYÖDYLLISTÄ, sensijaan että vain ahnehtisitte itse itsellenne ja heteroperheellenne etuja ja toisten ihmisten rahoja, saatanan kusipäiset kusiasmulkut perkele !

Haistakaa saatana VITTU !!!!

Toisinsanoen: korjatkaa jälkenne. Ja "pulinat pois" Kansa on nyt ihan OIKEASTI puhunut !!
Koskee sinuakin, oikein erityisesti, saatanan Soinin karju.
Häpeä saatanan ruma läski hirvitys.
Perkele !

*

TILANNE EI OLE ENÄÄ KENENKÄÄN HALLUSSA.


NYT ja ninq just tasan NYT, kannattaisi palautua taas hetkeksi, valkoiset ja suomalaiset idiootit, Todellisuuden Maankamaralle ja murehtia ja märehtiä niitä "poliittisia seurauksia" sitten joskus myöhemmin.
Ja ajatelkaa asiaa myös tältä kannalta; jos olette huolissanne SIITÄ, mitä MUUT VALKOISET eli lähinnä valkoiset eurooppa ja amerikka -laiset, poliitikot myöhemmin teistä ajattelevat ja suomelle TEKEVÄT (ei mitään, se vaatisi jonkun muun kuin "poliitikon" oikeasti TEKEMÄÄN jotakin! so; no worries there) niin ... ....NE ei tule tekemään juuri muuta kuin hädintuskin selviämään omasta MaMukuormastaan ja lapioimaan neekerinsontaa ja korjailemaan niiden vitun jurakautisten petojen loputtomia jälkiä ja roskakasoja ja ruumispinoja yms skeidaa. Eli lyhyemmin; ne ei tule "ajattelemaan" TEITÄ, niillä on oleva ihan muuta tekemistä ja muita HUOLENaiheita.

Sitäpaitsi, kaiken tämän ns "bottom line" on joka tapauksessa se, ettei SEN tarvitse hävetä / pelätä yms, joka tekee OIKEIN. Joka tekee sen mikä oikein on, kuten oikea oikeamielinen tekee kuten minä, ihan luonnostaan ja automaattisesti. Kun taasen Paholaisen sikiöille se on lähes MAHDOTONTA. On todellakin kuin heillä olisi VERESSÄÄN jonkinlainen virhe tai tahallinen "ohjelmointi" tai jokin piirre, joka estää heitä IKINÄ toimimasta Luojan mukaan Tuhoajan sijaan.

(Katselin tuossa juuri elokuvan "Prometheus" toiseen kertaan ...ja siinähän on niitä tuhoamaanluotuja ja tarkoitettuja pimeyden olentoja. NE muistuttavat kovasti monia teistä muista "ihmisistä" ! Ehkä Tex Arcanen pösilö ON todellakin jäljillä, olkoon sitten Magnon tai Thaali, se oikeasti ylempi, mutta itse idea lienee ällistyttävän lähellä totuutta.)

*

Turvallisempaa olisi jos vain palaisitte ihan rehellisesti ja reilusti, palvomaan Toteemipaalua, tämän Modernin version sijaan eli "Valtio ja Poliisi ja Laki" epäpyhä kolminaisuus. Saatanan vitun kusipää APINAT !!


PERKELE !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti