sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Käsittämätön Purkaus

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015102420553621_uu.shtml

"On tuskallista tulla kohdelluksi näin. On monia tapoja kouluttaa ja auttaa ihmisiä eri kulttuuritaustoista ymmärtämään, että me kaikki olemme ihmisinä tasa-arvoisia." 

Emme todellakaan ole, vitun muuli.

Tai sitten sanot, että lapsiaraiskaileva ammattimurhaaja ja taparikollinen vitun varas, on yhtä arvokas ja mitä kaikkea, kuin oikea IHMINENKIN.

Mutta lukijat muistakoon; tuon sanoi KENIALAIS"nainen" tai naaras pikemminkin, eli neekeri. Ja NEEKEREILLE, KAIKKI ON!! saman arvoista. Ruumiit ja elävät, hyvä ja paha, lasten-nussinta ja verenjuonti ja kaikki muu.
Eli olkaa tarkkana ja muistakaa aina SE, KUKA mitäkin puhuu tai sanoaa tai kirjoittaa jne.


Mhana ole tasa-arvo !


" - Ellemme kouluta, hyväksy ja jaa ideoita toisillemme, emme opi ja kehity. Nuorten pitäisi oppia meiltä. Heidän on saatava tietää, että taloudellinen tilanne ei ole hyvä Suomessa, mutta maahanmuuttajien syyttäminen ei ole ratkaisu, nainen sanoo. "

Jankutetaan nyt vielä sitten.

Kukaan ei ole ikinä pyytänyt tänne ns Maahamuuttajia, emmekä me HALUA teidän olevan "osa Yhteiskuntaamme". Siinä KAIKKI !!
The end. End of story jne.

Enkä minä taivu enkä muuta mieltäni enkä katkea. Minä kestän, ladatkaa miten paljon painetta vain, minä pidän pääni ja puoleni. Ja TE murrutte ja sorrutte ja katoatte sinne mihin kuulutte eli Historian hämäriin ja sameisiin paskavesiin.

Maahanmuutttajien SYYTTÄMINEN ei toki ole RATKAISU. Mutta niiden rahtaaminen ULOS MAASTA, ON. MERKITTÄVÄ RATKAISU !!
Eritoten tiettyjen rotujen.

Eikä kai nyt KUKAAN niin tyhmä ole, että olisi tässä koko maahanmuuttaja-asiassa luullut, että me vastustamme vaikkapa sitä, että suomeen asettuu joku valkoinen Hollantilainen tai joku Britti sinne toinen tänne tjns ??!?!
Eiköhän se liene selvää, että kyse on ainoastaan PRIMITIIVIROTUJEN vastustamisesta.

Tosin en minä välttämättä haluaisi niitäkään, niitä toisia valkeita, tänne. Ainakaan liikaa. Ne ei kuitenkaan lopunkaiken ole ME. Ne on NE.

Ja lopunkaiken; KAAAAIKKI tämä hullutus ja kriisi on saanut alkunsa samoin kuin ihan KAIKKI muutkin, jos kyse ei ole luonnonkatastroofista, eli siitä kun tavalliset idiootti-ihmiset ovat luottaneet ns "politiikkaan ja poliitikoihin" oman valtansa ja omien tietojensa ja intuitionsa ja sisäisen kompassinsa sijaan. Ja ANTANEET ihan oikeasti PSYKOPAATTIEN johtaa kaikki muutkin siihen samaan saatanan pimeään mihin ovat itse syntyneet ja tuhota kaiken ympäriltään ja levitellä sitten käsiään ja palata vielä koko roskan jälkeen samalla "pallille" tekemään sama paska uudestaan alusta asti.
SIITÄ, KAIKKI; johtuu.

Siitä.  (Ja SE, on kotoisin: n e e k e r e i s t ä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti