tiistai 20. lokakuuta 2015

Pelätäkkö pelejä vai nekruja? kas SIINÄ pulma !

http://www.iltasanomat.fi/perhe/art-1445307493565.html

Taas nämä kaikenlaiset vitun kukkahattusedät ja tietäjä-tädit ja muut älyämiseltään puutteelliset, könyää ja piehtaroi omassa tyhmyydessään ja pelkää ja varoo pelejä. Tietokone yms pelejä. Ja "varoittelee" niistä.
Kuinka vitun kauan tätä tarvii jumalauta jankata ?!

Kaikki mahdolliset sekalaiset pelit on jo monesti todettu ihan tieteellisillä kokeilla ja niiden toistoilla ja toiston toiston toistoilla täysin ...kelpo viihteeksi tai miten sen sanookin. Ja ne on jopa hyödyksi, eikä vain hyödyksi, mutta mikä kai sitten "ällistyttävintä" - ihan kaikki muut KUIN ns "älypelit" jotka suunniteltu vartavasten "kehittämään älyä" ja treenaamaan aivoja jne, toimiikin itse asiassa PAREMMIN kuin älypelit ja KEHITTÄÄ aivoja ja sekalaisia kykyjä ja tottakai silmän ja käden koordinaatiota.

Eli; antakaa jo jankkaajat ja hyssyttelijät ja muut vitun tussut, olla !
Herran tähden !

Ja keskittykään potkimaan Mustaloisia munille ja Muslimeja maasta ulos ja kaikkeen muuhunkin IHAN OIKEASTI haitalliseen, vaaralliseen, hankalaan ja lapsia(kin) vaarantavaan.

Eli: oikeampi kysymys olisi "vaarantaako neekerit lapseni?" tai "onko vaarallista antaa lapsen olla Muslimien lähettyvillä ja heidän vaikutuksilleen alttiina?"
Mutta valkoiset ei USKALLA kysyä tuollaista, koska... no, koska ne on TOTTA.
Ja TOTUUS kuten muistatte; pelottaa apinaa.
Kuten tulikin..... luultavasti.

"Montako tuntia päivässä tai viikossa, on turvallista antaa valkoisen nuoren / lapsen, altistua nekrulle, tohtori hyvä?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti