lauantai 24. lokakuuta 2015

SNL Suomeen

Saimme kauhuksemme lukea, että suomeen ollaan tyrkkäämässä tuo Amerikan lemppari komediashou eli "SNL".

Eli..... ..  ..jos MITÄÄN haaveita ja kuvitelmia elättelitte, suomesta jolla on ITSELLÄ jotakin OMAA sanottavaa ja ylipäätään jotain omaa, niin ne haaveet voitte heittää harakoille.

Ei o.

Tää on niin tätä. Tää on taas niin vitun tätä.
Helvetin perkele sentään.

Kuvottaa suoraan sanottuna. Minä inhoan tuon ohjelman nimeäkin ! Ja nyt SITÄ ollaan tyrkyttämässä meille, kaiken vitun "halowiinin" yms jenkkikrääsän ohella ?!
Tsiisus vitun perkele !!

Ottakaa nyt itseänne jo niskasta kiinni ja tehkää jotakin OMAA !!
Tokihan te tarvitsisitte siihen jonkun...esim.. MINUT !! Jonkun oikeasti omaperäisen ja kykenevän ja sellaisen joka on SYNTYNYT tekemään sitä, ja mitä vielä; teidän olisi "Kansakuntana" aika oppia antamaan niille jotka ON syntyneet siihen (eli taiteilijaksi ja näyttelijäksi ja kaikenlaiseksi ylimalkaiseksi "kulttuurihahmoksi") sekä tilaa, että MAHDOLLISUUKSIA siihen !!
Ja olla tarjoamatta hämmästelyitä ja pilkkaa ja Julkisen Kommunistineuvoston..anteeksi "Sanan" Kommunistineuvostoa ja sensuuria ja "moraalipanikointia" yms sontaa.

Tässä "Maassa" ei kasva mikään kauhean syvällisen TODELLINEN lahjakkuus, ihan jo siksi että se hakataan lapsista irti ja sössötetään ja hössötetään naisten toimesta pois niistä ikäänkuin se olisi jotain pahaa, joku vitun riiivaava räyhähenki tai jotakin. Siis kekseliäisyys ja omaleimaisuus ja ns"originaalius" ja älykkyys ja totuudenrakkaus ja rehellinen ja oikeasti jollainlailla kiinnostava ja hauska jne itseilmaisu.
Suomessa voi toki OLLA sellainen, muttei täällä pääse "pinnalle" jos ON sellainen, eikä kukaan juuri edes tykkää sinusta saati sitten YMMÄRRÄ sinua.
Täällä ei, lyhyesti sanottuna, saa vastakaikua. "Jengi" jää vain tuijottamaan "haavi auki" kuin lehmä jos sille puhuu.

Tai sitten kimppuusi käy / usutetaan jokin Valtio versio ja/tai Kytät.

Tämä siis on kurja paikka elää. Lopunkaiken. Henkinen Nevada. Kuiva ja kylmä ja tunteeton ja absoluuttisen de facto; Kommunistinen ja Kollektivistinen.

*

Näin myös tuossa jossain, en nyt löydä sitä tähän hätään eikä sen väliä, mainoksen siitä "Putous" nimisestä skeidasta, jossa ne näyttelijät oli pukeutuneet Amerikkalaisiin oransseihin vangin haalareihin. Ja SE..... se minua vähän inhoitti ja säälitti.
SIINÄ jos missä, oli pähkinänkuorissa se mikä tällaisissa keskinkertaisuutta ja tylsää tavanomaisuutta ja yms tunkkaisuutta korostavissa ja "arvostavissa" vitun PASKAmaissa on vikana; niillä ei ole MITÄÄN OMAA eikä MITÄÄN sanottavaa !!
Ei sitten kertakaikkiaan MITÄÄN !!

Korkeintaan se mitä joku tuohtunut mummo tuhisee jossain vitun "ajankohtaisohjelmassa" ja siihen päälle kaikki säestävät, määkivät, muut tyhmät lampaat.
TAi jokin uusi ja vitun kiinnostava tapa naisille läpsäistä luomiväri silmiinsä tai jokin merkittävä uusi pastaresepti tai jotain. Mutta mitään MERKITTÄVÄÄ tai OIKEASTI KIIIIINNOSTAVAA täältä et IKINÄ(!!) löydä. Et kerta-vitun-kaikkiaan IKINÄ !!!!!
Saavutat hyvin todennäköisesti Valaistuksen ennen kuin niin kävisi.

Suomalaislla, kuten kaikilla muillakin jotka EIVÄT ole Anglo-Sakseja, on pienet ja arkiset ajatukset.
Ja SITÄ minä teissä kammoan ja IIIINNNNHOAN yli kaiken !! SE on naisellista, SE on materialismia, SE on TYHMÄÄ ja SE ärsyttää !! Ja tukahduttaa jne.

Aatelkaa miten tylsä henkisesti, ja kuiva ja vähämielinen, täytyy ihmisen olla jos jumalauta katselee "viihteekseenkin" vielä, sitä samaa saatanan sontaa mitä tosielämäkin on, joka helvetin päivä !! Eli esim "Salkkareita" !!
Uuuu miten se joku vitun kalju paska "Seppo" NYT kävelee kierreportaita alas ! Tai uuu, miten joku kiintiöhintti NYT päivittelee ihmis-suhteitaan ! Tai miten joku tyhmä muija... tekee jotain tyhmää !! Ääääk hei !! Ja sit..ja sit hei, nin.... ja sit se sanois jotain tyhmää viel !!
Käääääk.

Tai sitten katsotaan TAAAAAS kuinka joku tyhmä alkoholisti tai sellaisen typerä jälkeläinen, piehtaroi omassa typeryydessään tai kuinka jotkut helvetin kanat kikkailee rannalla, jossa on MYÖS mukana se kiintiönekru / nekrutar !!
Jolle uskoisin olevan PATSAS jo tekeillä !!

Taaii sitten jankutellaan "päivänpolttavista" yhdentekevyyksistä Hjalliksen leuattoman ihmeen kanssa, tai silmät ympyriäisinä ja huuli pyöreenä, ihmetellään kuinka "Rasistisia™" suomalaiset on olleet sittemmin n 1990-luvun.
Taaai sitten katsellaan jotain juntteja "Urpoja" jossain vitun Pohjoiskalotilla sen rotankokoisen koiran kanssa ....kalastamassa !

Ja kuten olen sanonut; KALASTAJIAHAN (+ metsästäjiä) suomalaiset nimenomaan ON, siinä missä Ählämit on tappajia ja kauppiaita ja Anglot kauppiaita ja seikkailijoita ja sotureita ja kieroilevia anastajia ja joidenkin tuotteiden valmistajia ja Saksalaiset.... ainoa kyvykäs ja älykäs versio "ihmisestä" päällä maan. Mutta myös vähän mulkkumaisiahan ne on myös, ei siitä mihinkään pääse.

Tai jos oikein hauskoiksi äidytään, niin suomessa marssitetaan "eturivin koomikot" Viralliset Kehäraakit, AAAAIIINA vaan ja uudestaan (!!), kehiin ja eteen ja näkyville ja milloin mihinkäkin kissanristiäisiin. NYT siis SNL:ään. Jossa luultavasti pieretetään taas Pirkka-Pekkaa tai sit siinä ninq esiintyy silleen tosi tylsistyneenoloisena ja kaikkeenkyllästyneenä ja liian tietoisena kaikesta, kuin Buddha, se "angstista" teiniä kai(?) "emuloiva" muija, se "suomen hauskin" tai "vittumaisin"? Vai oliko se "tylsin" vai mikä se oli(?) se muija se .... se mikä on aina muka niin vitun "räävitön" ja "äärimmäinen" ja nuiva ja tiuskiva ...se..sese.. Pirjo Heikkilä !! Niin SE !! (täytyi ihan Guuklettaa tuo tytsy).
SE; tulee olemaan TUOSSA !! "SNL":ssä !! Uskokaa vaan heti pois ! Se ON, siinä !

Ja se EI OLE hauska. Se on Ihan Tavallinen, nuori moderni nainen. Joka esittää jotain ihan vitun pistävää ja terävää havainnoivaa älykköä ja villtävän hauskaa ja pätevää ja pimeää ...tai siis "synkkää" ...synkkää kuin jokin todella synkkä, tyyppiä. Muttei ei se o sellainen, eikä se siksi toimi se sen "juttu".
Se vain YRITTÄÄ aina tiuskia jotain kuin pahainen teinitär jonka Ai-Founista uhkaa loppua patterit / akku.

*

Mutta kuitenkin, Summa Summaarum: olen pettynyt teihin suomen viihdemaailman Viralliset tahot !
Todella pettynyt.

Viekää tuo haiseva amerikkalaispökäle kauas täältä kiitos, ja loihtikaa tilalle JOTAIN, mitä vain, OMAAAAAA !!!!

Tehkää vaikka joku "kaasu-isku" Eduskuntaan, tai heittäkää jossain suorassa lähetyksessä HAPPOA jonkun naamalle ! HAhahaa, vaikka Ählämin, ne on tottuneet siihen, ja virtsatkaa vielä perään !
Tai jotakin mitä oikeasti joku HALUAISI katsoa !

Ja muistakaa olla välittämättä siitä "mitä teistä NYT ajatellaan" !! TOTUUS on, ettei KUKAAN ajattele teistä / meistä MITÄÄN.
Diil with THÄT !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti