lauantai 3. lokakuuta 2015

Ählämikriisin tilannekatsaus


Saksan sisäministeri eli palvelija, sai jo vähän suutaan auki.
Gut gut.

Määrä PakoLoisilla-2015 taasen on luvattu kohoavan aina 50.000:n saakka !!

Wau !!

Siinä on jo he-le-posti uusi kaupungillinen ählämeitä tuossa.
Ja suomessa on käsittääkseni noi 500.000 työtöntä / sekalaiseen ekstenttiin syrjäytynyttä.

Eli siitä saisi HETI, noin 600.000 hahmoa sisältävän uuden slummikaupungin, jossa voisi sitten kiimaiset ja tyhmät naiset ja pähkinäaivoiset byrokraatti miehet mennä ja päteä ja laatia sääntöjä ja estoja ja määräyksiä ja kieltoja ja lakeja niin paljon kuin vain ehtivät. Ja verottaakkin tuota populaa kai voisi ?!....tosin siinä on se naurettava puoli, että ne riihikuivat rahat täytyisi ensin ANTAA sinne kylään josta ne voi sitten OTTAA taas pois.
Eixo järkevää !?

* * * * *

Ja sitten TAAS ttä PerusMarxismia ja Vasemmistolaisuutta ja heidän Humaania ja Ymmärtäväistä ja Suvaitsevaista ja Lähimmäisenrakasta ja Ihmismäistä ja ehkä ennenmuuta "Asiallista" (!!) käytöstään tässä Arkitodellisuudessa, toisia konkreettisia olentoja kohtaan. EI siis huom, kuvitteellisia "ihmisiä joista vasurit tykkää" vaan TODELLISIA.


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100220455321_uu.shtmlJa se oli just sitten tuo tyyppi kun siinä mukiloitiin.

http://markomjlnirparkkola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/203964-olin-mielenosoituksesa-nain-kavi

Siistiä Vasemmiston Morlokit !! Siistiä.

Koska te viittisitten MYÖNTÄÄ ilmiselvän ?! Hei ?... K O S K A  ?!?!!?!? Koska me muut saamme kuulla ihan teidän omasta vitun kuvottavasta Vasurin paskalärvästä sen minkä KAIKKI kyllä näkee ja tietää ja tiedostaa, että TE olette Maailman Pohjasakkaa ja paskaväkeä ja niitä idiootteja ja "Rasisteja™" mitä te vitun houkat ja typerät paskat leikitte jahtaavanne itsenne ulkopuolelta !?!?!?
Koska tämä alhaisten tunnustus saataisiin kuultavaksi !?

Kuten HYVIN tiedetään, paitsi Vasemmiston Ääliökakarat itse, on Vasurit TODELLA TODELLA merkittäviä "projisoijia" eli olentoja jotka ei kai sitten vain ihan oikeasti KÄSITÄ sitä, mikä tulee ulkopuolisesta todellisuudesta ja muista olennoista ja mikä itsestä.
Tuohan on LAPSELLE ja henkisesti jälkeenjääneelle toki hyvin tyypillinen ja ymmärrettävä piirre, mutta kun siitä ei KOSKAAN KASVA ULOS ?... niin sitten JOTAIN ON jo pielessä. Myöntäkää nyt jo PERKELE sentään !

He projisoivat AINA, ihan vittu AINA (!!) lähes KAIKEN oman kuvottavan vastenmielisyytensä ja ALHAISUUTENSA, ABSOLUUTTISEN alhaisen Machiavellistisen jyrsijämäisen luihuutensa, kaikkiin muihin jotka ei vain sillähetkellä miellytä. Yleensä ns "konservatiiveihin" tai Kristittyihin tai isänmaallisiin tai joihinkin muihin mitkä käy vasurien pienen ja AHTAAN pään päälle.

*

HYVÄÄ tuossa videon osoittamassa mukiloinnissa on sen absoluuttisen KYVYTN taso. Eli jos Vasurien "katuarmeija" ei TUON parempaan pysty niin.... hahahaaha "sallikaa mun nauraa" !! Vittu tuon paskasakin, reppanajengin, pieksisi pienehkö tyttökin, Vasemmalla kädellä, silimäk-kii.
Tsiisus mitä saatanan saamattomia vitun LUUSEREITA !!! Kusiaisia.
Haistakaa saatana paska. Perkeleen idiootit.

Ennenvanhaan, ennenkuin kulttuurimarksistit oli saaneet tätä nykyistä "staattustaan" oli tuollaiset lähinnä mielisairaalassa tai jossain "houruparantolassa" mutta nyttemmin ne saa kuten KAIKKI muutkin "rikoliset" eli mutantit ja pieleenmenneet rääpäleet ja sekopäät ja geneettisesti epäonnistuneet tekeleet, ja tietysti Musulmaani raiskari-tappajat, liikuskella ihan muina miehinä vapaana tuossa, ihmisten seassa.

*

Ja tuo osoittaa TAAS kerrassaan ihanteellisesti ja loistavasti Vasemmiston rähjäisen lauman asenteen ja käsityksen "sananvapaudesta" !! HAhahaa, eli sana on "vapaa" KUNHAN vain olet juuri sitä mieltä mitä he haluavat sinun olevan. Muuten voit painua vittuun tai vaikka vain jopa kuolla !!
Viittuux se ketää kiinnostaa ! nii ! vitu horo ! vitu porvari !

No, mutta: hyvä Marko !!! Ja kiitoksia, että viittit vaivautua noiden ääliöiden piestäväksi ja taas Tornioonkin. Kiitoksia koko sen osan suomea, puolesta, jolla on edes käärmeen tietoisuuden taso.
Ei se KAUHEAN suuri osa ole, mutta on meitä jokunen.

Vasurit; TEIDÄN olisi NYT ja just NYT syytä alkaa sekä miettimään ihan KAIKKEA uusiksi, että VAROMAAN OMAA NAHKAANNE.

Teille ihmisemmille; SISÄISTÄKÄÄ TÄMÄ: tässä on nyt kyse MYÖS siitä, että Vasemmisto ON JO ihan aikuisten oikeesti EPÄTOIVOINEN ja köysissä ja alkaa siksikin reagoida näin ja rähistä ja paskoa nurkkiin ja panikoida, siis normaaliakin ENEMMÄN tarkoitan. Tässä viedään heiltä pian katukingiyskin, jota he on TÄHÄN ASTI(!!) saaneet huoletta pitää omanaan kuten Mannetkin.
Mutta niillä on vastassaan molemmilla sekä a) alati kasvava armaada nekruja ja tappoählämeitä yms ruskeita primitiiviveijareita, ETTÄ b) kaikki varsinaisemmat SUOMALAISET !!

Nyt alkoi Vasureilta voima varista !

HAH HAH HAA !!

*

Ja vielä lopuksi; tässä sitä nyt sitten JO ON. Mitä olen povannut, eli kahtiajakautuminen par excellancé ja sisällis-sodan alkeet.
Mahdolliset ihan ensivaiheet.

Tsiigataan nyt.


Nyt sitten "Hallitus ja Valtio" vitun mulkut: joko takapakkia ja äkkiä tai sitten sitten hoidatte asian itse. Jos ette, niin olkaa hyvä ja tarjotkaa Kansalaisille aseistus yms varustus ja myö lähdemme miltei HETI paikalla käännyttämään tämän tulivirran, mutavyöryn, maahanänkijöiden tulvan.

Kiitos.

P.s minä toistan TAAS sen minä olen blogin alusta lähtien sanonut: "ennenkuin tämä vuosisata on ohi, on ´juutalainen´ jälleen uunissa".

Vitun jutkut ! hahahahaaaaaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti