sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Kimin Avaruus-Odysseija osa.21

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 04.12 18.10.2015

Tässä uusin raporttini siitä, mm, miten olemme edenneet tässä "Kimi Asiassa".

Aloitan siis sillä.

Ottakaa hyvä ja rento ja rauhallinen asento ja valmistautukaan avaamaan pullo shampanjaa ja riemastumaan SUURESTI ja heittämään hattunne ilmaan ja ampumaan sitä räjähtävänsorttista serpentiiniä kaikkialle !!

Olemme nimittäin VIHDOIN löytäneet Kimin ja saaneet hänet haltuumme !!!
Aivan ällistyttävää, mutta totta.

Joskaan se ei ollut lopultakaan helppoa. Se oli ällistyttävän vaikeaa. Mutta saimme myös hieman, odottamatonta, apua.

/\/\/\/\/\/\/

Ensinnäkin, aluksi on raportoitava, että toisin kuin olisimme halunneet, emme ole tällähetkellä enää Maan lähellä saati sitten kiertoradalla vaan ...suurinpiirtein sanottuna tässä Jupiterin ja Pluton välimaastossa. Jouduimme näet sekä jahtaamaan panikoinutta ja hätääntynyttä Kimiä, että itse Arriva Diabloa, joka oli nähnyt hyökkäyksemme päämajaansa tai ainakin yhteen niistä, ja ottanut sukkulan alleen ja suhahtanut pakoon. Kimi sai jostain käsiinsä niinikään pienen aluksen ja päätti suhauttaa karkuun, mutta hänet oli helppoa saavuttaa ja pysäyttää ja pakkosiirtää alukseen. Mutta sanon heti samantien, että; valitettavasti itse Arriva Diablo pääsi karkuun !!

Toistan; Ferraarin pääpomo Arriva Diablo on päässyt livahtamaan karkuun !!

Pahoittelen ja ....ehkä häpeänkin vähän, mutta saamme hänetkin kyllä lopunkaiken, siitä olen varma. Mutta nyt olemme lipumassa hitaasti ja majesteettisesti takaisin kohti Maata, Kimi turvallisesti kyydissä ja säilössä.

\/\/\/\/\/\/\/\

Ja nyt selitys siitä mitä viimeisen noin kuukauden, aikana, on tapahtunut.

Viime raporttini koski hyökkäystämme Ferraarin tukikohtaan -jossainpäin Italiaa- ja sitä, että saimme SEN tuhotuksi kokolailla täysin ja muutamia vankeja ja sekalaista tiedustelutietoa. Kimiä emme silloin saaneet saati sitten Diabloa, mutta Kimistä saimme pienen näköhavainnon ja tiedon sikäli, siitä että hän todellakin ainakin OLI tuolla, ja tuona päivänä.

Sittemmin olemme tässä purjehtineet edestakaisin etsien sekä Kimiä, että paljon vaikeammintavoitettavaa Arrivaa. Tähän kulunut jo liikaa aikaa ja vaivaa ja resursseja jos minulta kysytään. Ja aionkin ehdottaa, että jollei asia kohta ratkea, siirrämme sen hoidon jollekkin ihan muulle. Meillä olisi muutakin tehtävää kuin jahdata Kimiä ja Ferraaria koko ajan.

----------

Mutta kuitenkin. Saimme tietää n viikko sitten, Kimin laskeutuneen tankkaamaan pikkupurttaan johonkin Marssin kuista (taas Mars!! Mikä siinä niin Kimiä kiehtoo !?) ja lähdimme oikopäätä tarkistamaan vinkkiä, ja kuinka ollakkaan; siellähän hän oli !!

Koko komeudessaan; Zombi-Räikkönen !

Zombi räikkönen.Yritimme viipymättä "sädettää" hänet alukseen, mutta jokin esti meitä tekemästä niin, joten jouduimme lähettämään pienen loittoryhmän hänet pyydystämään. Ja vaikka saimmekin hänet melko helposti pienen hölkän perästä kiinni, ehti hän myös purra yhtä miehistäni, sen sai kuvaajamme myös tallennettua jälkipolville..


..tämä mies (raidallisesssa uniformussa) on kuitenkin vielä elossa ja tohtori Murskaaja-Crusherin hellässä huomassa sairastuvalla. Ja hän saattaa jopa toipua täysin !

Loistava uutinen, ja Kimikin jäi kiinni. En voisi iloisempi olla !

Ja kävi myös ilmi, että Kimiin oli asennettu jonkinlainen siirtäjänestolaite, jonka takia emme häntä saaneet siirretyksi, mutta se on nyt poistettu ja Kimiä voi vapaasti siirrellä mielin määrin.

MINÄ esim, siirsin hänet ensin sairastupaan ja sitten vielä eristyksen, sillä: onhan hän edelleen ns "Zombi" ja siksi ympäristölleen ERITTÄIN vaarallinen.

Mutta helppoa tämä ei silti ollut, sillä jouduimme myös yhteen väijytykseen ja tulitaisteluun erään Zombiekansan kanssa, laskeuduttuamme ...vähän ns"väärään paikkaan" ensin. Mutta meitä onneksi suosi Onnetar, sillä saimme yht´äkkiä pyytämättä, mitä odottamattominta apua !


Ensinnäkin, niin ällistyttävää kuin tämä onkin, saapui avuksemme tulitaistelun tiimellyksessä, tämä tällainen...

...jonkinlainen kissa !

Se taisteli urhoollisesti ja hämmästyttävällä pätevyydellä, päällemmevyöryviä zombielaumoja vastaan !


(Vaikka olisimme varmastikkin selvinneet niistä myös itse...mutta... no, hyvä näin..)

Se oli melko korvaamaton apu taistelussa ja hävitti yksin, henk.koht. suuren lauman Zombeja.
Minä olenkin jo ehdottanut sille / hänelle, jonkinlaista kunniamainintaa ja ehkä mitallia, Federaatiolta ja asia on etenemään päin.
Mutta ehkä yhtä outoa oli saada apua myös eräältä toiselta taholta !
Nimittäin kun mieheni taistelivat tämän nimeltämainitsemattoman planeetan pinnalla (se oli Uranus) zombeja yms vastaan, ja minä ...vietin aikaa...
... aluksessa.
Ja yht´äkkiä tuli tutkaamme jokin alus, ja siinä samassa se jo kutsui meitä.
Minä käskin äkkiä siinä tohinassa, pistää heidät jos mahdollista näytölle ja sieltä tuli tällainen mies esiin...
...josta emme edelleenkään tiedä kovin paljoa, mutta hän sanoi olevansa Kimin jonkinlainen "vanha tuttava ja aikalainen" ja että häntä voimme kutsua vaikka M´Sälüksi.

Tuo kuva on kuvakaappaus (uutta näyttöteknologiaa!) päänäytöltämme, mutta lisäsin tuon hänen komentamansa aluksen tuohon selvyyden vuoksi. Eli hän saapui minimimiehistöineen tuollaisella pienellä aluksella rinnallemme.
Ja keskusteltuamme tovin, hän tarjoutui lähettämään pienen armeijansa (noin 20 miestä) pinnalle auttamaan omaa loittoryhmääni, johon tietenkin suostuin jahkailematta sen pidempään.

Hänen miehensä / armeijansa osoittautuikin melko tehokkaaksi ryhmäksi ja pian olimme jo saaneet lähes kaikki sen alueen Zombit lakoamaan tai kaikkoamaan pois, karkuun.
Ja on ymmärrykseni tilanteesta, että hän on nyt meidän jonkinlainen liittolaisemme, ja erosimmekin hyvissä merkeissä. Ja lupasi kaiken avun Kimin suhteen ja mahdollisesti jopa Diablon pyydystämikseksi !
Mutta hänestä emme ole sittemmin kuulleet, mutta oletan hänen tarkkailevan tilannetta jossain taustalla ja tulevan taas "ihan yöstä" apuumme jos tilanne äityy pahaksi.
Olemme hänelle kiitollisia !

Kiitos M´Sälü !

/\/\/\/\/\/\/\

Mutta oli miten oli, tilanne on nyt tämä: Kimi on meillä aluksessamme ja Murskaaja-Crusher yrittää päivänä-minä-hyvänsä palauttaa Kimin ihmiseksi jos mahdollista, jolloin voimme myös kuulla mahdollisesti HÄNEN versionsa asioista.
Ja aluksemme on täysin kunnossa ja muonaa ja kaljaa ja miehistöä ja ammuksia yms sälää on enemmän kuin tarpeeksi, vaikka ne voivatkin huveta melko helposti, erityisesti taisteluissa, mutten ole huolissani; kaikki näyttää nyt hyvältä !

Päivitin myös Datan uusimpaan Androidversioon (muistaakseni 5.0.0.1 lollipop tai jotakin tämänsuuntaista) ja Hra ..Börfkö se oli? niin nin HÄN on ...käsittääkseni .....no, luullakseni hän istuu tuossa muutaman metrin päässä tuolillaan ja mörisee, sitä mitä hän aina tekee.

Ja muutoinkin miehistön suhteen ...kaaikki on suhteellisen hyvin "reilassa". Mutta yksi epäkohtakin asioissa on...... ja kyllä! TAAS se on Raikker !

On nimittäin niin, että: vaikka olin erityisesti ja erikseen PYYTÄNYT ja jopa vähän KÄSKENYT häntä (pysymään hameväestä erossa jne) niin hän kuitenkin TAAS kerran löytyi erään liskonaisen kortteereista ja punkasta !

Sen lisäksi, on käsitykseni mukaista, että hän on levittänyt sekalaista "paskaa" ja virheellistä tietoa minusta, mm ympäri Maan-Blogosfääriä ja pistänyt sanoja suuhuni ja olen melko varma, että hän on myös käynyt öisin "kun kukaan ei huomaa" (paitsi kameravalvonta yms!), anastamassa sekä keulakympistä keppanaa, että minun valmiushytistäni MINUN  "valmiuskumejani" !!!

Että minä sitten VIHAAN tuota tyyppiä !! ...ainakin välillä. 
Vaikka...onhan hän toki sangen kelpo upseerikin...aina sillointällöin.

Mutta kuitenkin, tälläkertaa kävi niin, että tuohduin niin rajusti ja lähes sokeuduin raivosta ja menin liian pitkälle nuhteluissani... että sen seurauksena... käteni...


..paitsi haisee.... niin on myös vähän kipeä, ja ehkä osittain sijoiltaan. NIIN syvällä se kävi !!
(Se on myös turvonnut ja snadisti ...epämuodostumaan päin, mutta lääkintämiehistö uskoo sen palautuvan normaaliksi.)

Ja asiaan liittymättömällä nootilla; Raikkerilla on jostain syystä jotain vaikeuksia kävelyssään ja kuulemani mukaan myös istuminen on hänelle yht´vitun´äkkiä jokin "ongelma" !? pyh !
Hän lintsannee taas, vain, työstään.
Mutta Raikker ei ole suurin huoleni, joten olkoon toistaiseksi.

/\/\/\/\/\/\/\/\/

Ja sitten oli vielä se "rajakiista" jota kävimme hieman selvittelemässä Maassa, "Suomi" nimisessä pienessä Samojedien ja Eskimoiden ja Känniläisten siirtokunnassa, Euroopan / "Venäjän" satelliitti "Valtiossa".

Kiistan syynä oli se, että "Suomen" rajat olivat tahallisesti jätettynä TÄYSIN AUKI, koska heidän omat "Johtajansa" olivat saaneet muhkeammat tilipussit keskeltä Eurooppaa kuin tuosta sinänsä merkityksettömästä provinssista ja päättäneet hukuttaa oman syyllisyytensä ja mahdollisen omantuntonsa, jäljet, sankkaan Hiekkaväen tulvaan ja mahdollisiin levottomuuksiin.

Neuvottelimme hetken mm "Suomen Valtiojohdon" kanssa....

Suomen Delegaatio

Ja tapasin myös oikein mukavanoloisen nuoren "Saamelais"(paikallinen aboriginaalirotu) pojan, jonka kanssa tulin hyvin juttuun ns.


" Theerve´l´läähhelitku loohhelatku läähhällytky " 


Ja vaikka emme saaneet "Suomen Hallitus" nimistä paikallisen sopimisen primitiivistä aparaattia oikein ymmärtämään tilannetta tai mitään muutakaan, luulen jopa heidän tasoisen kulttuurin käsittävän, että on hyvä olla ystäviemme joukossa vihollisuuksien sijaan ja koska ME teimme ja teemme, niin paljon saadaksemme heidän Kansaansa kuuluvan Kimi "Jäämies" Räikkösen ehjänä takaisin, ymmärtävät HE vastavuoroisuuden lakia noudattaen, tehdä edes jonkin nimellisen Hyveen / eleen meitä ja ehkä omaa Kansaansa kohtaan.

Jään odottamaan.

Ja rehellisyyden nimissä on (ehkä häpeäkseni..?) mainittava myös pienen pieni "episodi" joka tapahtui kun pikaisesti loittoryhmän kanssa laskeuduin tilannetta tarkastelemaan paikanpäällä "Suomessa".

Kävi niin, että yksi Hiekkaväen edustaja äityi hieman aggressiiviseksi, mikä on vain luonnollista ja odotettavissa -sillä onhan se heidän rotunsa erityinen geneettinen ja muuttumaton, piirre- . Hän alkoi myös syljeskellä minua päin ja tuohtuneena hän kirosi ja manasi "tämän paskapaikan" eli tämän "Suomen" ruuan umpisurkeaksi, mitättömäksi moskaksi ja koiralle juuri ja juuri sopivaksi roskaksi ja hän sitten koetti taivutella MINUA !! Kapteenia ! noudottamaan omaa, muinaista, traditionaalista Shköyriwuohta Lakiaan ...joten minä sitten... ajattelematta sen kummemmin, otin ja TYRMÄSIN koko veijarin !

" maisteleppa TUOTA ! "


Mutta onneksi, koska Hiekkarotu / väki, ei ole urheaa, he perääntyivät samantien ja antoivat minun rauhassa jatkaa kierrostani.

Tilanteen arvioituani, en ole vielä huolissani, mutta jätin pari miestäni tarkkailemaan, valepuvussa, tilannetta ja tarvittaessa palaamme apuun ja käytämme niin ankaraa voimaa kuin tilanne vain normalisoituakseen vaatii.

Mutta juuri NYT, palaamme hitaasi ja varmasti kohti teitä, Maalaiset, ja tuomme rahtina itse KIMI RÄIKKÖSTÄ !! Ja jos kaikki sujuu odotetusti, saatetaan hänet saada lehdistön eteen ....ehkäpä vielä tämän kuluvan kuukauden aikana !

Kiitos.

Kapteeni kuittaa.~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti