torstai 15. lokakuuta 2015

"Eduskunnan" Rasismi™pauhu

Tähän on puututtava. Tämä oli niin typerää paskaa, etten voi olla puuttumatta asiaan.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015101420517947_uu.shtml

Ihan ensinnäkin, ihan aluksi: miksi helvetissä jokin tällainen "Rasismin™" vastainen hevonpaska "Eduskunnan" istunto on ylipäätään järjestetty !??!
Saatanan kusilärvät maanpetturit. Jos mitään tulisi järjestää, niin kriisikokous SIITÄ, MITEN nämä KAIKKI tähänmennessä tänne änkeneet saadaan mahdollisimman äkkiä ja tehokkaasti ulostettua täältä pois. Mieluiten ruotsiin tai sen kautta. Vaikka Sambiaan asti, ihan sama.

" - Tällaista kehitystä ei voi hyssytellä tai puolustella millään tavalla. Jokainen suomalainen vaikuttaa.."

Tuosta ^^ voidaan olla TÄYSIN ja 100%sesti samaa mieltä !! Tämä tällainen EI VETELE !!
Ja se ON, pysäytettäVÄ !! (painotin siis viimeistä tavua, )

Rajat ON saataVA, kiinni. Ja neekerit ja murjaanit, ULOS. Samaa mieltä ollaan kyllä SIITÄ. No doubt about it.

" Hän luetteli viimekuukausien rasistisia vihapurkauksia, kuten vastaanottokeskuksen polttoyrityksen sekä kansanedustajan (Olli Immonen) julistuksen monikulttuurisuutta vastaan.

- Miettikää, kuinka järjenvastaiselta se kuulostaa. "

MIKÄ VITTU ON "vihapurkaus" ?!?!? ja miten Olli Immosen lausuma näkökulma / mielipide / julkilausuma / itsestäänselvyys, on tällainen ns"vihapurkaus" ?!?!

Nyt sitten selitys kehiin ja vähän vitun ÄKKIÄ !!! Saatanan kusimuulit, perkele !

HÄVETKÄÄ !!! vitun kierot luuserit loiset.

Ja miettikää sitä miten TOTAALISEN järjenvastaista on tuolle ähläm-akalle sanoa, että tuo Immosen "tviitti" tai mikä lie olikin, kuullostaa "järjenvastaiselta" !!! Vittu... mit.... ei helvetti..sentään..... hei ?!... tä !?!?!
"Järjenvastaiselta" ?!?! Ollihan vain totesi, että Monikultti on painajainen ja että hän unelmoi siitä, että se kumoutuu. Tuossa on sinusta jotain "järjenvastaista" ?!?!

Täyttä asiaa ja silkkaa järkeä.
Luulenkin, että tarkoitit sanoa "tunteidenvastaista". Tarkennettuna; hempeiden, nyrjähtäneiden (ja ehkä näyteltyjen) pehmytmössö-hötö-hellantelttutunteiden vastaista.
Ja mitä sinä ylipäätään puutut MINUN maani asioihin ?!?!? Helvetin arabian kana.

*

" Valtaosa kansanedustajista kehui puheenvuoroissaan vuolaasti Razmyarin puhetta, jossa hän paljasti myös koskettavan lapsuusmuistonsa.

- Ensimmäistä kertaa tuli tippa silmään eduskunnassa, tunnusti Eero Heinäluoma (sd). "

Surkeaa, apeaa, surullista musiikkia. (Huilulla).
" Sooooontaaa !!!  ...vittu mitä sooooooontaaa !! "


Voi hyvänen aika ja herra isä !! Soittakaa joku, äkkiä, lanssi. Heinäluoma tirautti krokotiilinkyyneleen nyt kun se passaa poliittiseen "agendaan" !
Vitun kalju horo. Vitun läskipaska. Vitun ...kalju..paska.
Naurettavaa.
TOTAALISEN, naurettavaa.

Ehkä tämä kaikki onkin jokin "komediarutiini" ? junou?...jokin "juttu" ...jokin suunnattoman suuri käytännönpila... ? Toivon ainakin niin.
Koska muuten... kaikki on mennyt niin raiteiltaan ja järjiltään, ettei sitä olisi aiemmin voinut edes keksiä. Ei sitä olisi kehdannut edes ajatella.

Joku saatanan demoninoidalta ja kotkalta näyttävä Arabialainen luiseva ämmä kertoi jonkin hevonpaskamuiston lapsuudestaan, hiekalla epäilemättä, ja Heinäluoman kalju ämmä pillahti itkuun ??!?! ...hahahhaa, sallikaa mun nauraa !! Mutta yhtäaikaa olen hyvin, HYVIN, vitun vihainen !

Jos joku SUOMALAINEN / valkoinen jne, kertoisi vaikka siitä miten hän selvisi Estoonialta ja näki äitinsä hukkuvan tai kuinka jonkun faija jäi traktorin alle ja liiskaantui räkäläntiksi, luuletteko että tuo vitun kalju limapallo tekisi MITÄÄN muuta kuin istuisi jalat pöydällä, pyöritellen kuulakärkikynää suussaan, sellainen vähän halveksiva virne naamallaan ja olisi sellainen vähän poissaolevahko ja ehkä lopuksi tuhahtaisi vähän jotain... tyyliin "..hah.." (tuo oli tapani kirjoittaa tuhahdus tässä yhteydessä. EI naurua).

Vittu, että KEHTAA !!! Saatana miten hävytön voi olla "poliitikko" !! Ei vittu IHME, että niiksi valikoituu lähinnä kaikki RUMAT reppanat ja yhdentekevät taidottomat ressukat ja sekopäiset kusipäät ja sosiopaatit ja psykopaatit ja varkaat ja muunlaiset mutantit.
Koko vitun sakki pitäisi TOTTAKAI polttaa. Ja te KAIKKI (myös poliitikot itse) TIEDÄTTE TÄMÄN !!

Tosin myönnän, että ns "Tilt-Jaana" on ihan sellainen kaukaisesti ihmisen näköinen ja ylimalkaisen oloinen. Mutta se luuli kai, että sellainenkin olento voisi mennä mukaan "politiikkaan" ja olla "hyödyksi" ..... luulihan se vitun "ibilove"kin olevansa jotain muuta kuin mielisairas typerys. Ja ylimielinen.

"Kaikkea sitä näkee, kun vanhaksi elää".

Heinäluomasta vielä sen verran, että: se on varmaankin jo niin SENIILI ja vanhuudenhöperö ja SIKSI aina "tunteet pinnassa" että se pillahtelee itkuun mitä vähäpätöisimmistäkin asioista, kuten vanhat mummot tuppaa tekemään. Ainakin jotkut.

Älkää herran tähden kertoko sille jos olettekin nähneet vaikka tienvieressä kuolleen supikoiran tai kuinka orava söi taas lintujen ruuat !

*

" Pääministeri Juha Sipilä (kesk) tuomitsi täysin rasismin ja huomautti, että vihapuheesta on lyhyt matka vihatekoihin.

- Itse asiassa sanakin on teko.

Sipilän mukaan päättäjien tulee tarjota tilanteita maahanmuuttajiin kohdistuvien pelkojen kohtaamiseen ja käsittelyyn. Hän muisteli myös omia kokemuksiaan yrityselämästä.

- Omassa yrityksessäni oli suuri joukko pakolaisia töissä. Pääsin heidän häätilanteisiinsa ja vierailemaan heidän perheessään. Näin meistä tuli ystäviä.

Pääministerin mukaan esimerkiksi työyhteisöt, seurakunnat ja naapuruus tarjoavat kanavia tällaisiin henkilökohtaisiin kohtaamisiin. "
Aa-vitun-men tuolle ^ !!!

Vittu toi äijä on ihan pimee saatana. Vittu seon ihan PIMEE !! perkele.

Jos nyt vaivaudun tuon avohoitopotilaan kuolaamia korahduksia tässä jotenkin kommentoimaan niin ....ensinnäkin ja TAASKIN, MIKÄ VITTU ON "vihapuhe" ?!?!?! vitun Orwellilaiset läskipäät. Ette te voi, vaikka TODELLAKIN luulette toisin(!!), vain tulla ja alkaa sanella tuollasia talhantätimäisiä lässynlässynlää totalitäärisiä lehmänpaskasanoja ja hevonpaskakäsitteitä ja komentaa todellisuutta seuraamaan itseänne !! Vitun kyrvät, kusiaiset, madonaivot, idiootit.

K O M M A R I T.

Ja toisekseen... mitä VITTUA !!!!!?!?!?!?!? Toisekseen: mikä on "vihaTEKO" ?!? ja miten on "lyhyt matka näiden välillä" ?!?! Mikä juttu on tämä ?!
Ja ...mmm..m.m.m.m.m.mm.........mmm..täh?... "Sanakin on TEKO" !?!? Ja näin sanoo tyyppi joka "ei ymmärrä mitä sanoo" !!!

HAHah ahahahaha, tuon ironia on jo kaunista !!

Ja TUO, nyt jo melko tosissaan sitten, on jo ihan oikeasti TOTALITÄÄRIÄN alku. Tuo on alkusoittoa Totalitärismille, ja totaalikontrolli"yhteiskunnalle" ja kaikelle muulle Luciferin hevonpaskaläsnäololle tässä ulottuvuudessa. Vitun tyhmät isot saatanan vitun vauvat.
Sipiläkin näyttää paitsi pohjoiskorealaiselta kommunistiselta paskalta, ISOLTA vauvalta. Tuon typerän törttömäisen töttörösuunsa kanssa.
Se näyttää useissa kuvissa, kuten tässä : http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015101320514810_uu.shtml
paitsi ihan kajahtaneelta, siltä kuin se olisi juuri, yht´äkkiä(!!), tempaistu yllättäin irti äitinsä nisiltä ja se joutuu kohtaamaan koko julman, kylmän maailman ihan itse.

Ja taas se jankutti siitä, että me suomalaiset PELKÄISIMME ählämeitä ja neekereitä ja muita vitun turhia loisia ja ylimielisiä kivikautistakin vielä paaaaljon alkeellisempia saatanan marakatteja. Hei, vitun mulkku, hei !!... me ei PELÄTÄ niitä, me INHOTAAN ja vihataan ja ällötään niitä !!!
Ja helvetin hyvistä syistä. Jotka ovat ilmeisiä lobotomisoidulle koobrallekkin, muttei selvästikkään Virallisille Poliitikoille yms kuona-ainekselle josta "ihmiskunta" ei vain kertakaikkiaan näy pääsevän (haluavan?) eroon.

En tiedä MIKSI tämä on niin käsittämättömän vaikea ymmärtää tai HYVÄKSYÄ, mutta asian "bottom line" on ja pysyy se, että ME EMME HALUA NIITÄ TÄNNE.
Sinä KAIKKI. Ihan kaikki. Stoorin loppu.
Nuff said.

"Poliitikkoja" vihloo ja vituttaa ja närkästyttää ja turhauttaa ja ärsyttää se, että ne on menneet KESKENÄÄN sopimaan mm siitä, että täytetään KAIKKI valkoiset maat neekereillä ja muilla vitun kurjilla mulkuilla ja TUHOTAAN ne maat, ja sitten perkele ns Kansa kehtaa tulla ja olla sekä eri mieltä, että KUSTA koko homman niskaan !!!
Jo nyt on perkele !!

Me olemme tämän SUUNNITELLEET ja LAATINEET jne, ja NYT, se toteutetaan !! Halusitte tai ette, ja olemme aika vitun ällistyneitä, että ETTE halua !!

Tuo on niiden se "ajatusten punainen lanka". Koska kuten "poliisikin" on ns "poliitikko" ihan OIKEASTI mielisairas ja psykoottisen itsekäs kiusaaja ja IHAN OIKEASTI ja aidosti; pelottavan ahdasmielinen, pienimielinen, läpeensä sadistinen kusipää.
En tiedä sitten...ettekö te muut KÄSITÄ vai ettekö te vain voi HYVÄKSYÄ tätä asiaa.
Se kuitenkin ON niin, ja koko totuus.
Diil with it.

JOS esim Sipilällä olisi muuta kuin ylimielistä ja typerää SamojedikKUSTA päässään, se sanoisi jotain TÄLLAISTA: " päättäjien tulee tarjota tilanteita joissa Maahanmuuttaja / muuttajat ™ voidaan helposti ja nopeasti ja tehokkaasti heittää niska-perse otteella huitsin Nevadaan ja helvettiin suomesta ja mieluiten kengänkuva ruskeassa ällöttävässä takapuolessaan, kiitos. "

Mutta ei !! SEN sijaan, se sanoo että meidän tulisi vain avuttomina heittäytyä maahan rähmälleen ja huitoa siinä kuin jokin vitun kala ja päästellä lähinnä hurraahuutoja Islamin pyörryttävälle väkivaltaisuudelle ja alkeelliselle, typerälle, pahuudelle ja piehtaroida Saksalaisten kanssa ihan totaalisen naurettavassa Maailmansotahäpeävellissä ja NAUTTIA vielä vittu siitä.

Haistakoon paskan !! Vitun sekopää.
Ja te vitun muulit idiootit olette "äänestäneet" ? TUON sekopään PÄÄTTÄMÄÄN oikeista, tosielämän, asioista ?!

Ei vittu.... kuten olen sanonut; te olette melko vitun TYHMIÄ.

"Pääministeri" on oikein päässyt heidän, ählämien tjns, häätilanteisiinsa !!! En tiedä sitten mikä ihan tarkalleenottaen ON ns "hääTILANNE" mutta kai se on jokin........
.... ...?........... jokin se kai on ?....

Ja mitä tulee tuohon sitaatin häkellyttävän tyhmään ja todellisuudelle allergiseen finaaliin, on se juuri nuo paikat jne missä me nimenomaisesti VIHASTUMME ja ÄRSYYNNYMME ja KYPSYMME näihin helvetin, vitun nekruihin ja ählyihin !!

En tiedä kuinka monta vuosiTUHATTA siihen tulee kulumaan, ennenkuin "poliitikon" paksusta läskipäästä menee läpi se, ettei se ns"kohtaamisteoria" ihan mene kuin Strömsössä.
Lähes poikkeuksetta, jos ja kun, valkoinen joutuu (ja se ON, AINA, "joutuu" !) tekemisiin neekerin tjms kanssa, saamme uuden ns "Rasistin™".

Mutta jo riittää tuon idiootin puiminen. Siirrytään seuraavaan...

Eli sitten on ollut vuorossa Orpo piru.

Joka lausuu näin: "Tuntuu absurdilta, että Suomen eduskunnassa vuonna 2015 pitää edes puhua tästä."

Taas kerran; en voi olla muuta kuin ihan totaalisen täysin, samaa mieltä !!
Mutta kukahan teidät on sinne pakottanut aiheesta jauhamaan (paskaa) ?!?! Tuo lause on kuin joku typerys sanoisi, että "on absurdia että joudun puhumaan yksin ollessani paskalla ! ...hei ?...kuuleeko joku?!...heeei?!..."  ....siis... kenelle hän ensinnäkään puhuu ?!? Ja MIKSI hän puhuu ?! ...W T F ?!?!

Älä mene paskalle tai älä ainakaan PUHU siellä. Siinä KAIKKI !
MITÄÄÄN muuta ei tarvita, Orpo. Mitään !! Siinä kaikki. Problem solved.

Ja koko tämä Moderni Tilanne on muutenkin ihan tasan 100000000%sesti teidän ihan ITSE aiheuttamanne, eli on aika vitun turha edes YRITTÄÄ syyttää siitä meitä muita ja yrittää vittu vielä käyttäytyä ikäänkuin kansan reaktio olisi se mikä tässä on jotenkin ihan vitun pöllämystyttävää ja pöyristyttävän käsittämätöntä ja häkellyttävän radikaalia ylimielisyyttä.
Älkää edes KOKEILKO onneanne TUOLLA paskalla.


" Orpo kertoi, että ääriliikkeiden valvontaa on lisätty ja vuonna 2012 tehtyä väkivaltaisen ekstremismin ennaltaehkäisyn toimenpideohjelmaa päivitetään parhaillaan. Sillä pyritään väkivaltaisten purkauksien ennaltaehkäisyyn.

Orpon mukaan suomalaisten on nyt pidettävä sydän lämpimänä ja mietittävä, miten voidaan olla rakentamassa hajottamisen sijaan. "

Oksettavaa, ensinnäkin.
Orpo KERTOI ihan pokkana, muina miehinä, että ns "Valtio" ja Kytät ja muut aliapinat on TAASKIN ns "kansaa" VASTAAN ja väkivallan kera, ja että he puoltavat "urheasti" sitä tahoa jota eniten pelkäävät eli Muslimeita. Orpo myös KERTOI, että suomalaisten on perkele parei rasvata ite pyllynsä ja kyykistyä pyllistämään, mieluiten Mekkaan päin, ja odottaa nätisti, että joku pyhä Karvakäsi tulee ja "fistaa" takapuoleen vähän itäistä-viisautta tai jos hyvä lykky käy niin lykkää perkele koko likaisen ähläm-sähläm-tikkukyrpänsäkkin sinne !!
Rumaan suomalaiseen takalistoon.

Orvonkin mukaan kuten kaikkien muidenkin vitun uiveloiden suippokorvaisten vitun luimuilijoiden mukaan, MITÄÄN ei ole muuta tehtävissä kuin HYVÄKSYÄ asia ja antautua ja pyllistää ja ynistä hiljaa alistuessaan.
Vittu mikä kasa PASKAA !!

Värise Orpo !! Värise !!

Minun sydämeni EI tod. ole lämmin mitään vitun kilin-nussijoita kohtaan jostain helvetin autiomaasta jotka on tulleet tänne ylimielisinä notkumaan asematunnelissa ja alikulkusiltain alla ja raiskailemaan ja mulkoilemaan MINUA MINUN MAASSANI kuin jotain vitun "kääfiriä" tai orjaa tai ihan vain "halpaa makkaraa".
Vitun älykääpiö ählämit.

Uuniin te kaikki kuulutte ja tiedättekin sen ! Orvot ja ählämit, kaikki.

Nyt on mietittävä AINOASTAAN ja exlusiivisesti SITÄ miten ME voimme siivota TEIDÄN läskipäden jälkenne JA rangaista teitä riittävän brutaalisti ja niin, että se kanssa TUNTUU jossakin. SE on se millä on väliä, ei MILLÄÄN muulla !

*

" Kansanedustaja Östman Peter (kd) kysyi, voidaanko nimimerkkien takaa käytävälle rasistisille nettikeskustelulle pistää stoppi. Oikeusministeri Jari Lindström (ps) piti tätä hyvänä huomiona.

- Pitääkö sietää nimetöntä vihapuhetta. Miksi annetaan ihmisille lupa nimimerkin takaa lupa haukkua muita, Lindström ihmetteli.

Oikeusministeri kiitteli sitä, että useat lehdet ovat viime aikoina tiukentaneet nettikommentoinnin moderointiaan.

- Se ei kuitenkaan riitä. Otan asian vakavaan pohdintaa, pitäisikö asialle tehdä jotain. Pitää kyllä olla pokkaa sanoa omalla naamallaan, jos on jotain mieltä. "

....NYT meni kuppi nurin LOPULLISESTI !!

MITÄ J U M A L A U T A  !!?!?!?!?!

Keitä VITTU te LUULETTE olevanne !!!?!?!!? SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATANAN *suoraa vitun HUUTOA !!* KOMMARI-SIAT !?!?!?

Mi...mm....mit. . ..?!.... täh ?... onko siellä puhunut itse Pol Pot ? vai Staalin ? vai kuka ?! Kuka on tämä VITUN ruotsalainen nynnynyhverö "mä hallitsen sua Poliisin avulla" Östman !?!? Varo vitun kusimulkku nahkaas !

Tuota en oikein voi uskoa todeksi.... siis meidät halutaan ihan pokkana vain suukapulaan ja jalkapuuhun, koska nuo typit ON syntyneet NOIN kusipäisiksi. Siinä kaikki.
Ne haluaa raiskata ja uhrin olevan HEILLE myötämielinen ja pyristelemättä vastaan ja jos pyristelee sitä kuritetaan ja se sensuroidaan.

Mikä on "vihapuhe" ensinnäkin !? Olkaa hyvät ja määritelkää se ? Ja muistakaa JOKAvitunIKINEN "toimittajan"pelkuri kysyä tuo AINA jos ja kun nuo kusilärvät KEHTAA tuon Orwellislaisen blanko-uus-sanan tuoda esiin. Siitä tulisi saada VÄLITÖN sähköisku, niinkuin koirat saa kuonolleen sähköiskun jos haukkuu, niistä jostain haukkumisenkontrollilaitteista. SELLAISET tulisi olla PAKOLLISIA "poliitikoille" !


Ja ajatelkaa, vuonna 2015 !! nämä saatanan koiran-nussijat, limapallot, mätäaivot vittupäät KEHTAA saatana ihan pokkana ja JULKISESTI, silmät kiiluen, juhlistaa ja kehua sitä, että lehdet on alkaneet SENSUROIDA kuin pohjoiskoreassa, sitä mistä eivät tykkää !!!!
Sitä mikä ei ole "asiallista".
Vittu miten sydäntäkylmäävää jengiä.

Jumalauta; tiedättehän että tuo JOHTAA sotaan !?!? Siis ihan oikeesti ? TAJUATTEHAN tämän asian ?!?!
Olemmehan samalla sivulla ?! hei ? haloo !?!?
Tässä nyt "anonyymi nimimerkki" kysyy teiltä, että: tajuattehan kuinka vitun häkellyttävää määrää verta te nenästänne kerjäätte ?!?! TAJUATTEKO te minä kysyn ?!
Ja oletteko SIITÄ ihan 100% varmoja, että KUN tämä paska todella PAMAHTAA, ovat Kytät (kaikki) teidän turvananne !??!

*

NOIN ylimielistä ja totalitääristä ja kusipäistä ja autistisen tylyä jengiä on vaikeaa minun edes USKOA todeksi !! Ei voi vittu olla enää tottakaan... ei perkele .... ei vittu ....ei SAATANA !! EEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiii !!!

SUOMALAISET HUOM !!!
NYT teidän valitettavasti vain ON käsitettävä, että: teidän ON saatava itsestänne irti, ekaa kertaa sittemmin toisen maailmansodan. Tätä EI SAA päästää enää YHTÄÄN alemmas ja "edemmäs" tätä paholaisen lapsikatraan totalitäriää ja mielisairasta kontrollinhalua ja muuta elämän tuhoa. Käsitättehän te tämän !?
Ja sen, että jos TE vain sanotte EI, kaikki kaatuu. Teillä se vitun VALTA on vitun idiootit !! Kuten lempiblogaajani sanoi "kaikki ns Saatanallinen / Satanistinen valta tulee itse asiassa SINULTA, itseltäsi".

JOS hoi polloi tajuaisi tämän joku päivä ihan OIKEASTI ja todella syvällisesti, olisi "politiikka" ja valde ja kytät, siinä sitten.
Mutta kun ei nin ei !

Vitun idiootit simpanssit.

Sinulta voidaan VAIN ja AINOASTAAN - MANIPULOIDA se valta POIS !!! Ja lähinnä SIIHEN tähtää ns "politiikka" ja myös omaisuutesi varkauteen.
Jos joku kaipaa yksinkertaista ja täsmällistä selitystä tähän, kirjoitan myöhemmin ihan oman kirjoituksen aiheesta. Vaikka olen sellaisen jo kerran laatinut, mutta siitä on niin kauan, ettei sitä kukaan enää muista tai löydä tuon kaiken roinan seasta, enkä itsekkään jaksa sitä etsiä joten teen uuden ja paremman ja lyhyemmän ja ytimekkäämmän.

ENKÄ tule saamaan "tiedonjulkaisemispalkintoa" tai muutakaan, SE on totuudenpuhujan ja OIKEAN pyhimyksen, palkka. Tässä elämässä ainakin.
Usein myös jonkinlainen rovio tai vankilatuomio tai jotain. Ja KAIKEN tuon mahdollistat SINÄ !!
Eli kiitti vain vitusti, vitun TYHMÄ, typerä, panikoiva ja absoluuttisen TIETÄMÄTÖN vauhko vitun pakana-apina !

Fak ool of juu.

*

" Oikeusministeri kiitteli sitä, että useat lehdet ovat viime aikoina tiukentaneet nettikommentoinnin moderointiaan.

- Se ei kuitenkaan riitä. Otan asian vakavaan pohdintaa, pitäisikö asialle tehdä jotain. Pitää kyllä olla pokkaa sanoa omalla naamallaan, jos on jotain mieltä. "

Todella todella kusipäinen ja sydämmetön asia päästää suustaan. Ja TUON oksensi saatana "oikeusministeri" !! Hyi vittu....puistattavaa !! Ihan tasan OIKEASTI: järkkyä !
Vittu KIITTELEE tuosta !!!!...... ei vittu voi olla totta ....tämä on ihan oikeasti PYÖRRYTTÄVÄÄ tämä slaavien ja samojedien ja ryssien ja mitä ikinä vitun Finuiittejä olettekin, pahuus ja alhaisuus ja PAKANUUS ja suunnattoman pihjaton ja SYVÄ VIHA toisiaan kohtaan. Te ette ole oikeasti edenneet YHTÄÄN vittu MIHINKÄÄN saatanan aasit, sittemmin ns "Lallin" typeryksen.

Haistakaa saatan vittu koko saatanan sairas sakki.
Tuollaiset EI tule pärjäämään "jatkossa" ja "historia" on usein pyyhkinyt ns "pakanat" pois maailmasta ennenpitkää ja yksi kerrallaan. Kestäähän se, mutta "hiljaa hyvä tulee". Ehkä TUO on se kuuluisa "suuri suunnitelma" ?!? Pyyhkiä demonienpalvojat pois ! yksi kerrallaan ja antaa siinä sivussa MUIDEN, sivustakatsojien oppia ja päättää. Valita puolensa jne.

Tuo lausahdus osoittaa myös täydellistä todellisuudentajun puutetta. Heille ei tule mieleen esim, että joku voi PELÄTÄ ihan oikeasti ja helvetin HYVÄSTÄ SYYSTÄ !! Sekä Poliisinpaskan, ETTÄ ns "rikollisten" takia. Jos ei Vasurit käy päälle tai Siat mullista elämääsi ja tuhoa omaisuuttasi (kuten on käynyt tälle Markus Jansson parallehttp://markusjansson.blogspot.fi/2015/06/poliisi-rynnakoi-asuntooni-vie-tavarani.html jumalauta vittu HÄVETKÄÄ Saatanan Siat !! Perkele !! USKOMATONTA !! jumalauta: epätodellista !!) niin sitä voi käydä...... mitä vain...

He ei myöskään tajua sen vertaa, että eri ihmisillä on ERI KÄSITYS maailmasta ja eri "maailmankuva" ja jotkut voi ihan tasan KIRJAIMELLISESTI; pelätä sitä, että jos he "puhuvat" tulevat jonkinlaiset pikku-ukot ja tekevät heille jotain, jotain ehkä hyvin tiettyä. Mutta "pointtini" on että tuo lause OLETTAA kaikien olevan samalla tasolla, sivulla, samanlaisia ja samoin aivoin ja motiivein ja ajatuksin ja haluin yms liikkeellä. Eli sanallasanoen, se olettaa KOMMUNISMIN todelliseksi.

JA tuo lause on MYÖS alhainen Machiavellistinen STRATEGIA !!! Paljastakaa te kaikki VIHOLLISET lärvänne niin teidät on helpompi tunnistaa, kategorisoida, kirjata konnagalleriaan ja napata. Antakaa meille KAIKKI tietonne niin me VIHOLLISENNE, nyt kun meillä on VALTAA, voimme helposti nitistää teidät ja lujittaa totaalista valtaamme.

Miten tuollaista löysää paskaa voi syntyä !? Ja vielä niin PALJON ??! Maailma HUKKUU tuohon paskaan !! Ja te idiootit vain määitte perkeleet perässä, säestätte lampaina kuorossa !
HÄVETKÄÄ !!

*
P.s tuo vitun "oikeusministeri" on jumalauta PERUS-SUOMALAINEN !! ei voi OLLA TOTTA !!! VITTU mikä limanuljaska !!! Häpeä saatanan aivoton koni ! Shame on fucking ya !

Onko suomen historiassa ollut IKINÄ toista yhtä petoksellista, yhtä TOTAALISTA petturilaumaa, KUIN ns "Perussuomalaiset" ?!
En voi uskoa heidän "takinkääntöään" itseasiassa edes todeksi. Niin vitun TÄYDELLISEN ABSOLUUTTINEN ja TOTAALINEN se on. Heikottaa miltei.
*

Voittaakseen, Pahuus ei tarvitse mitään muuta kuin sen, ettei hyvät tee mitään.
Sic semper tyrannis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti