maanantai 26. lokakuuta 2015

Pieni talo Härmässä

http://www.iltalehti.fi/asuminen/2015102620560902_an.shtml

Hah ! TUOSTA, tai tästä, minä tykkään !

Tuollaisesta olen itsekkin haaveillut, mutta suomessa se on melko turhaa. Suomeen kun synnyt, et synny kuten meidän Oikeiden Valkoisten maille; elämään elämää / elämääsi. Eheeii !! naiivi typerys, täällä kun satuit syntymään, olet Totalitäärisen, Poliisivaltion ja sen typerien kotkottavien ylimielisten RUMIEN panikoivien vittupää-ämmien holhokki ja omistama karjaelukka.

Tuollainen OLISI OLLUT hienoa, kuten niiiiiiiiiin vitun moni muukin asia, mutta kun ei nin ei ! Vittu tärkeintä on ollut, koko tunnetun "Suomi" "Maan" historian ajan, kuunnella, kunnioittaa, ihmetellä kunnioittavasti, kannustaa, tukea, ja olla kyseenalaistamatta ns Vallanpitäjiä.
Ja KATSELLA nätisti, kiltisti, siitä sivusta kun ne ihraporsaat, saatanan härskit ja ahneet itsekkäät saatanan porsastelevat vitun SIAT syövät tai muuten vain haaskaavat, sinunKIN annoksesi, ja jos ei miellytä; bäng!! ottaa Kyttä sinut ehkäpä Maijan perään ja kyyditsee sinne mihin Siat itse tulisi sulkea loppuiäkseen eli "linnaan".

No, mutta. Ennenkuin eksyn aiheesta, niin .....hienoa. Khuuli pieni talo.
Tuollaisessa olisin HALUNNUT asua aika vitun paljon mieluummin kuin jossain vitun kämäisessä saatanan kerrostalossa !! Joissa toki ON puolensa, joista pienin ei lainkaan ole se, että vesi ei yleensä sentään maksa tällä vesiplaneetalla erikseen !!
SE on ihan aidosti maailmanluokan MAHTAVAA !!!

Kun taas omakotitalossa, jos edes vittu AVAAT raanan tai Kraanan, niin bäng! siitäs saat ...saatana... maksaa ja kalliisti !
Toisaalta taas: omakotilukaalissa ei tarvitse yleensä sietää mitään vitun typerää vatipäistä älykääpiötä seinänaapuria joka ei käsitä mitä yksinkertaisimpiakaan yhteiselon vaatimia asioita. Kuten sitä, ettei yöllä soiteta saatana musiikkia (ylipäätään MILLÄÄN VOLYYMILLA!!) periaatteessa TÄYSILLÄ ja kolata ja hakata kuin jotkin mielipuolet ja käydä välillä parvekkeella haukkaamassa happea ja kailottamassa niin, että se kuullaan varmasti Moskovassakin asti, ja sitten taas sisälle ja paukuttelemaan seiniä ja lattioita ja kaikkea mahdollista, siinä kun känniseltä mölyämiseltään ja pahimmassa tapauksessa myös LAULAMISELTAAN(!!) kerkiää.

Ja OMAkotitalo on sentään OMA KOTI !!! Parasta maailmassa.
Mikään ei vertaudu SIIHEN. SE jos jokin maallinen, on Pyhä !


Sitäpaitsi.... ....vituako minä tässä tällaistakin oikein jankutan !?... kenelle minä edes luulen tässä "puhuvani" !!!
Kiesus perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti