torstai 1. lokakuuta 2015

Päivittelyä PakoLoistilanteesta



http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/pahoinpitelyita-ja-teinityttojen-ahdistelua-turvapaikanhakijoita-epaillaan-lukuisista-rikoksista/5336438

Siiittä sitten....siit lähetään. Siinä sitä nyt sitten taas on. Aimo annos MaMurikkeitä.

Ja tuosta ^^^ kuvasta; on ällistyttävän röyhkeää ja öykkäröivää ja iljettävää ja ylimielistä, edes harkita moista, että pistäisi työttömät saatana siivoaan omat paskansa !! Siis Poliitikot. Pistäisivät Suomalaiset kaitsemaan hankkimiaan murjaaneja.
HÄVETKÄÄ. Taas kerran.

Ja hyvä Tukkulaaset, että olette saaneet ääntä korotettua. Hyvähyvä.




En kiellä, etteikö tuo kuvan lautasellinen näyttäisi aika vitun ankealta... mutta; sepäs se ! Lähes KAIKKI asiat, esineet ja oliot, tässä maassa, ON ankeita !
Joten... jos tänne haluaa änkeä, on totuttava mitä ankeimpaan ja kontrolloiduimpaan laumaelämään. Vailla juurikaan vaikutusmahkuja omaan olemassaoloonsa, tai mitään niin khuulia muutenkaan.

Ja talvi on pidempi ja kylmempi kuin uskoisin MaMujen osaavan edes kuvitella, ja suomalaiset OVAT totta vie; melko vitun tympeitä ja töykeitä ja epäinhimillisiä vitun robotteja.

Mutta kai se niinkin on, että JOS pakenee hengenhädässä niin kai sitä sietäisi edes syödä lautasellisen tuollaistakin ...jotain...riisivelliä tai tapeettiliisteriä, mitä tuo nyt onkin.

Hienoa tässä on se, että siat on saaneet ainakin edes VÄHÄN "painetta omaan päähän" - kun yleensä ne on hallinneet "supriiminä" tässä karussa "Maassa".
Nyt NE saa ITSE edes vähän kuumottua ja olla pelko perseessä. Kaiketi.

Loppuuks tää Pakoloisvirta 2015 jo !?

Olisko jokin UUSI aihe mistä voisi itse kukin nostaa äläkän ?! Hei ?!.... kommarit ?.. hei !?.....
..............keksikään joku jotain !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti