tiistai 20. lokakuuta 2015

Vähemmän töitä, enemmän alkeellisuutta ja ruskeaa
Nää on taas tätä. Ja samaan aikaan tänne lappaa ja ANNETAAN lapata (!!) jumalauta aivan järjenvastaisia kolonnia nekrua ja mulattia ja mutiaista ja murjaania, jottei vaan hui kääk! näytettäisi "Rasistilta™" ja ettei vaan joku 30kiloinen luunaamainen Stadilainen läskipäinen vitun ituhippi-Marxistipaska menisi yhä pahemmin ja enemmän järjiltään kuin mitä on jo mennyt ennen syntymäänsä ja muutoin.
Jotta kyseisellä reppanalla olisi Hyvä Olla™ siellä Helsingissä™ muiden Pyhimysten™ seassa, jotka "haluaa vaan parantaa maailmaa" nääs !
Ni.

*

Vittu mitä teette !!
Tämä on modernia rovion käyttöä ja ihan Oikeiden Pyhimysten kuten ...minä(!!) kiusaa, ja häirintää. Eli mihinkään, vitun kiihkouskovaiset älykääpiöt-idiootit, ette ole vuosisadoissakaan muuttuneet !
Ja NYT tällä kertaa, te olette sitä mieltä ja päättäneet uskoa, että; neekerin "evoluution" -mitä ei ole koskaan ollutkaan- voi jotenkin nopeuttaa teidän HYVILLÄ ja MUKAVILLA AJATUKSILLA ja TUNTEILLA ja jääräpäisellä todellisuudenkieltämisellä !?!?

Hei HERÄTKÄÄ nyt vittu jo ennenkuin ON TODELLA LIIAN MYÖHÄ !!!
Silloin "puhuvat aseet" ja siitä te ETTE tule selviämään voittajina, mark my fucking words !

Lopettakaa tämä paska.
Lakatkaa se.
Lakatkaa TEKEMÄSTÄ siitä TOTTA, ihan ITSE !!!
Pysäyttäkää, olkaa hyvät, tämä tuhojyränne minkä olette käynnistäneetkin.
Teillä ON, vitunmoinen VELVOLLISUUS vitun kurjat kusipäiset ketkut, tehdä VÄHINTÄÄN SE, ja sitten kadota vähin vitun äänin "julkisuuden silmästä" ja valokeilasta ja hävetä loppuikänne, vitun tyhmät perkeleen simpanssit.P.s Te TIEDÄTTE ITSEKIN tekevänne VÄÄRIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti