perjantai 30. lokakuuta 2015

Kasaari istui neekeriin

http://magneettimedia.com/juutalaistaustainen-professori-raiskasi-kehitysvammaisen-afrikkalaisen/


" Vanhemmat olivat lisäksi hyvin kiinnostuneita kehitysvammaisten asemasta yhteiskunnassa, minkä vuoksi myös Stubblefield ajautui työskentelemään näiden parissa. "

Niin kiinnostuneita, että kehitysvammaiseen rullatuolineekeriparkaan oli vain pakko mennä ja myös "yhtyä" !!
AHAHahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

" Valmistuttuaan tohtoriksi hänestä tuli ”afrikkalaisen filosofian” johtavia tutkijoita. "

aHAHah hahAHAHAHAH ah ahahhahahahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. "Afrikkalainen Filosofia" !!?!?...AHAhahahaaaaaaaaaaaaaah. .ah.a.h.h.....ahah ahahAHAHH ahaaaaaaa HAHAHAHAHHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... mitä vitua SE on !?!

AHAHahaaaaaaaaa.... ai luoja... "afrikkal.." hahahaaaaa...
....huoh.... Se mitä se ON, on; tappamista ja raiskaamista, ryöstelyä ja maalin, liiman ja ulosteen -imppaamista, huumeidenmyyntiä ja taikauskoista hölmöilyä. Vetelehtimistä ja hölmistelyä, ällistelyä ja mulkoilua, uhkaamista ja noituutta.
Mm noita on "Afrikkalainen Filosofia". AHahhaha.... vittu mikä käsite ! Koko käsitekkin on täysin naurettava. Se on kuin "Pohjois-Korealainen Vapaus ja Kapitalismi, yltäkylläisyys ja teknologia.
Thät´s rait; fiktiota.

Eniwei, mielenkiintoista, että tuo juuden nimi on Stubb.... !! Onko "Stubb" siis JUUTALAINEN nimi !?
Tä vittua !?!?!

Tokihan Stubbnaattori NÄYTTÄÄ snadisti jutkulta, sellainen rutikuiva rottahan se on, mutta toisaalta juutalaisilla on kuitenkin tietääkseni ainakin joskus: huumorintajua ! Mitä EI VOI sanoa Aleksista.
Se ON yhtä vitun rutikuiva miltä näyttää. Äijä on kuivempi kuin Atacaman erämaa herran tähden.

Ja vielä; mitään pelättävää ei ole, jos Vihollinen on TUOTA tasoa ! AHAhahaha ...yksi kaheli juutalaisämmä muiden joukossa. Jonka onnistui maagisilla juutalaiskyvyillään ......no.....jaooo...u... lähinnä siis hieroa jonkin pyörätuolissa kuolaavan, Stiiven Hookkinstyyppisen, neekerin moloa !
Fak jeah !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti