lauantai 17. lokakuuta 2015

Joulu Rauhaan !

Aatelkaa kuinka vitun KURJA tästä joulusta voikaan olla tulossa. Jos ensinnäkään ei ole lunta, TAASKAAN, ja eritoten jos TV:stä ei tule TAASKAAN, mitään muuta kuin joka saatanan vitun kanavalta, joka kellonlyömällä, kuvia ja videoita jostain saatanan, vitun, ählämien likaisista ja kurjista kakaroista ja neekerien typeristä ruskeista leveistä primitiivisistä naamoista ja nyrpeistä Helsinkiläisistä Vasurinpaskamunista jotka on ninq "hyvää pataa keskenään" ja sillee, ja kun neekerit leveilee pienestä korvasta toiseen kun ovat saaneet taas ("veronmaksajien"rahoilla) jotain joululahjaa, koska ovat itse niin vitun kurjia ja olemattomia ja mitättömiä ja lahjattomia ja brutaalin pahoja ja alkeellisen ilkeitä kaaosapinoita, etteivät ITSE pysty muuhun kuin kaaokseen ja tuhoon ja väkivaltaan ja verenjuontiin ja ruumiidensyöntiin yms.

Ja jos joka SAATANAN vitun tuutti on taas väärällään pelkää vitun Valtion-Virallista-MaMupopagandaa ja juhlistusta ja Monikultin ylistystä ja valkoisten syljeskelyä yms.
Jos pilaatte joulun, mä poltan teijät !
I´ll fucking burn ya !

MEIDÄN tulisikin ottaa täällä Totaalikontrolli Poliisi-ja-Naiset "Valtiossa" käyttöön sellainen strategia, että poltamme joka vitun vuosi vaikka juuri jouluna, YLE:n päämajan !
Gävlen pukin sijaan, tehdään jotakin oikeasti HYÖDYLLISTÄ ja Viholliselle HAITALLISTA.

Ja sitä ette sitten korvaa niille, omasta pussistanne !!! Vaan pidätte itse omat rahanne, ja jos saatanan kusipäät vittupäät perkele KEHTAAVATKIN tulla teitä pakottamaan, te TIEDÄTTE "kenen joukoissa" he seisovat, ja niin tulevat he itsekkin tietämään.

*

Ja SPR !! Pysykää vittu POISSA, kaikkialta. Sekä TV:stä, ETTÄ tosielämässä tuolta kadulta, jouluna. Vitun muulit saatana !
Älkää kehdatkokkaan näyttää sitä vitun, saatanan, perkleneen, helvetin kusilärväänne missään. Mieluusti enää IKINÄ.

Vitun Kristuskompleksiset kusipäät ääliöt, typerykset. teitä minä aktiivisesti HALVEKSIN. Toivonkin oikeastaan, että teidät pyydystäisi joku vitun Ählämipaska jouluna ja viiltäisi iiiiiisolla puukolla kaulan katki ja pään irti ja PAISTAISI saatana, vaikka, minun puolestani - kuin joulukinkun !
HAh siitäs saatanan paskanaamat saisitte "omaa lääkettänne". Jos ruokkii petoja, saattaa tulla syödyksi.
Ja kaikki niille IDIOOTEILLE jotka haluaisivat nyt ynistä pöllämystyneenä jotain siitä kuinka "ei KAIKKI ählämit" ja "e..h..eheheeiiii! kuule!" niin sanon vain, että; KENELLE te LUULETTE, että jotakin on todisteltava ?!?
KENEN te LUULETTE kuuntelevan ja kirjaavan muistiin !? Jumala ? joulupukki ? tontut ? Bätmän ? Äiti vitun Teresa ?!
Kenen !?

Ei kukaan VÄLITÄ !! Noupadi keers !

Ja oikeat hyvät teot on räikeän eri asia kuin tehdä kaikki TIETOISESTI ja keräten itse itselleen ahnaasti kuin apina, pisteitä ja jotain ....hyvää karmaa tai jotain.
Tekopyhyys EI ole pyhyyttä. Mutta ne jotka eivät ole päässeet paljoa apinaa kummemmaksi, ei ihan OIKEASTI näy käsittävän tätä.
Sitä LUULISI, mutta niin ei o.

*

Tyhmiä kun olette "kuin vasemman jalan saapas" LUULETTE te "suvaitsevat vasemmistolaiset" ja "poliittisesti ja taloudellisesti pätevät, pyhimyksenomaiset" oikeistolaiset, että te taistelette (suonette ilmaisun?) edelleenkin niitä jotain vanhoja tahoja ja rakenteita ja henkilöhahmoja, sekä todellisia että kuvitteellisia, vastaan - mitä vastaan olette tähänkin asti taistelleet. Mutta niin ei o.
Peli ja pelurit ON JO VAIHTUNEET ja NYT, nyt te viette meiltä ja niiltä, UUSILTAKIN jo kaikkia pesästä, päätänne samalla aukoen.
Ai VITTU, että te voitte olla typeriä !!
Jukolauta, te MUUT olette niin vitun kusipäisen TYPERIÄ ja tietoisuudeltanne tahmeita ja mitättömiä, että minä olen revetä raivosta ja olen JO menettänyt kaiken toivoni.

Mä en enää jaksa teitä.

Te olette JO tuhonneet minut, ja VAADITTE vielä ruumistani KUNNIOITTAMAAN omaa tyhmyyttänne ja alhaisuuttanne ja yritätte saada sitäkin vielä maksumieheksi.
Teillä ei ole MITÄÄN rajoja, mitä tulee itsekkyyteen, alhaisuuteen, hävyttömyyteen, pahuuteen ja ennenmuuta; tyhmyyteen.


Mutta....... nakelkaa niskojanne siellä Palatseissanne toki. Nälvikää ja aukokaa sitä typerää ylimielistä, mutta TÄYSIN lahjatonta, päätänne. Ja NÄYTELKÄÄ jotain.... mitä ikinä sitten LUULETTEKAAN olevanne ? jotain...anglosaksia tai jotain... tai jotain niiden elokuvista ? Jokin pyhimys tai jotain ?!
Näytelkää sitä hei.
Hei näytelkää.
Onhan se kannattanut tähänkin asti !!?!? Kattokaa miten HYVIN "meillä" pyyhkii !! Eikä juuri mikään ole kaatuva edes niskaan.
Hurraahuudot ei olisi pahitteeksi !?Te tiedätte kyllä JO itsekkin, minä tiedän.Te olette vain lapsia.....eniwei, jättäkää joulu rauhaan.

Minä SANON.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti