tiistai 27. lokakuuta 2015

Bodigaardit kaikille ?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015102720565605_uu.shtml

Ei vittu mitä idiootteja perkele. Vitun kusiaiset.

" Työryhmä perustelee ehdotustaan niukasti. "

Tuollainen pelleily olisi taas yksi askel siihen suuntaan mihin EI PIDÄ mennä, eli totisesti ns Suuren Maailman Tyyliin jossa "Virkakoneisto" ja "Kansa" ovat napit vastakkain ja Kansa on "epäilyttävä" jo olemassaolollaan ja sitä työnnetään yhä kauemmas ja epäilyttävämmäksi tällaisella humpuukilla. Ihan tasan tahallista rajojen pystytystä, ja mikä tragikoomisinta; maan SISÄLLE !! HAHahaaa.

Tämä on taas vain yksi oire suomalaisten naiivista vitun typeryydestä, kun ei ymmärretä miten vitun järisyttävän, harvinaisen, HYVIN, moni moni asia täällä ON, lopunkaiken.
Suomessa ei ole koskaan TARVINNUT mitään tuollaista paskaa eikä tarvitse eikä luultavasti tulla tarvitsemaan. Ellette tee itsestänne itse, niin kusipäisiä, että teidät vain on ammuttava !
Suurinta osaa ei ylipäänsä KIINNOSTA, missä joku vitun poliittinen / byrokraattinen pikku vitun kusimulkku luihu liikkuu, kunhan pysyy poissa omasta elämästä ja tieltä.

Jaa, mutta .....heeeiiii... ? ... hetkinen ! juu. Itse asiassa ÄHLÄMITHÄN on muuttaneet ja -massa, tilanteen ! NIIDEN takia kyllä saattaa olla syytä olla varuillaan vähän enemmän nyt "Nyky Suomessa" kuin silloin kun "Suomi" oli vielä "Suomi" ja sikäli; koostui SUOMALAISISTA.


Mutta silti: ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti