maanantai 19. lokakuuta 2015

Bravo Slovenia

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015101920534256_ul.shtml

Sloveniakin alkaa jo vähän kai järkiintyä.

Ja silti jutussa sanotaan, että "SLOVENIA PERUSTELEE..." ....hahah aha aha ei vittu teidän ylimielisyyttänne ja ABSOLUUTTISTA kurjaa kusipäisyyttänne perkeleen kollektivistimääräilijät ja muut Marksistivittupäät perkele !!
Vittu se ole SLOVENIA jonka täytyy jotain "perustella" !!!
Kyllä se on ihan tasan vitun tarkkaan KAIKKI MUUT joiden aika vitun totaalisesti "parei perustella" OMA hevonpaska "kantansa" eli miksi Slovenian täytyisi avata rajansa kuten Marxistit määrää, koko muulle maailmalle eli siis lähinnä Afrikan kurjille nekruille ja Arabimaailman tyhjäpäisille tappomuslimeille ja muille vitun geneettisille luopioille joille ei ole sen enempää mitään tarvetta tai paikkaa, tässä nykymaailmassa, kun he tänne ylipäätään kuuluisivatkaan.

Evoluutio ON JO ajanut heistä ohi, ja tällä menolla se tulee AJAMAAN ohi myös teistä / meistä "suomalaisista" jollette järkiinny aika vitun pian ja nopeasti ja äkkiä !!

MIKSI te imbesilliversiot valkoisista LUULETTE, että on TEIDÄN ASIANNE jotenkin auttaa kaikkia alempia "ihmis"rotuja ja elukoita ja tekohengittää esim pandakarhua !?

Vitun tyhmät perkeleen kusiaivot keskinkertaisuudet ääliöt !

Ei teille juolahda ikinä mieleen esim, että "mitäs jos tässä tehdäänkin vain VAHINKOA, ja paaaaaljon enemmän, kuin mitään HYVÄÄ ja avuliasta ?" mitä jos nääs, luonto tjns, HALUAA ja TARKOITTAA tietyt jo aikansaeläneet versiot olennoista nimenomaan romukoppaan ?
Ja te ääliöt menette siihen tielle kuin teräsmies junan eteen ja LUULETTE harhaisissa päissänne olevanne "oikealla asialla".
Idiootit.

Vittu te olette TYHMIÄ, saatana.
Pelottavan tyhmiä.


BRAVO SLOVENJA !!! This time.

Close them borders and FUCK them Marxists !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti