keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Suomesta, Valtiosta, yms

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100720483563_uu.shtml

Jaaaaaha....jaaha...no; se siitä sitten.

Nyt se on VIHDOIN Virallista: tästä paskamaasta ei KOSKAAN tule mitään.
Tämä "Maa" ei tule nousemaan tästä mihinkään vaan ainoastaan laskemaan.
Elikkä asia on ehkä jopa pahemmin kuin olin ajatellut; "Suomi" on siis IHAN SUORAAN ja de facto Ryssäläinen ja edelleen osa Ryssää ja Ryssien.
Mitään "suomea" ei siis periaatteessa edes ole !

Vittu, että alkoi taas syljettää tuokin vanha vitun kuiva kommariäijä, tuo VITUN Koivisto. Ampua seKIN pitäisi siinä missä miltei KAIKKI ns "poliitikot".

Mutta sitten siihen rientäisi avuksi ne vitun imbesillit panikoivat "machot" eli Kytät, ja "nii!!" sanoisi Tavallinen muuliKansa, "ei NOIN saa tehä!" ..."nii hei!"...

Mutta ne, poliitikot, ne SAA tehä. Mitä vain ja milloin vain ja mistä syystä vain ja kenelle vain ja niin monta kertaa kuin haluavat ja sama koskee kyttiä. Ja TE, idiootti "Kansalaiset" pidätte tätä järjestelyä HYVÄNÄ !?

HAHahaha...... huoh.... toivoton sakki.

Johtuu sitten mistä johtuu, mutta teidät todellakin ON, tarkoitettu ainoastaan ja vain, juoksemaan YMPYRÄÄ. Ei KOSKAAN ETENEMÄÄN suoraa janaa johonkin suuntaan.
Ne on meille poikkeus-sieluille varattuja polkuja, ne.

*

Minulla on ollut, asiasta toiseen, tarkoitus kirjoittaa teille elämänne ehkä valaisevin kirjoitus siitä MITÄ ON sekä "Valtio", että "Poliisi" ja "Laki" ja KAIKKI tuo paska ja mitä se TARKOITTAA. Mutten ole sitäkään vähää saanut taas aikaiseksi, en edes sitä kauan lupailemaani Suurta Neekerinumeroa !!
Tosin sitä valmistellaan ja siihen on löytynyt hieeenoja ja valaisevia kuvia ! Se on siis kuvitettu numero.

Jaaa... kuten lempiblogailijani tuolta Amerikoista sanoi, ja toistinkin sen täällä jo kerran; ihmiset on oikeasti APINOITA, ja siksi pelästyvät HYVIN helposti, joten TOTUUS on kerrottava heille HYVIN hyvin hienovaraisesti / hellävaroen / varovasti jne.

Ja vaikka totuuden SAISIKIN teihin luontais-syntyisiin imbesilleihin uppoamaan, olen nähnyt se aina vaan uudestaan ja joka kerta kun edes KUVITTELEN asian, näen VAIN ja AINOASTAAN sen yhden ainoan reaktion siihen; te vain peräännytte, käperrytte ehkä hetkeksi jonkinlaiseksi panikoivaksi ja ärtyneeksi palloksi, vakuutatte itse itsellenne, että olette olleet väärän sijaan oikeassa (!!) "nii! just nii!! thät´s rait kuule ..nii!! ääääääk!!" koko ikänne ja että MINÄ olen jotenkin outo tai väärässä tai hullu tai jopa "Rikollinen™" tjns. Ja sitten te vain palaatte omaan, samaan, typeryyteenne ja toistatte sitä ad nauseam, ad infinitum.
Kuten planeetan muutkin olennot, ei ne juuri tapojaan ja sen sellaista, muuta.
Aina ne on se sama paska, samassa säkissä.


Minä POHJUSTAN tuon mahdollisen kirjoitukseni kuitenkin jo NYT, kun tämä mieleeni tuli, elikkä: YHTÄKÄÄN "Lakia" ei TARVITA eikä YKSIKÄÄN "Laki" ole hyvä tai HYVYYDESTÄ kotoisin tai milläänmuotoa mitään muuta kuin Luciferin perseestä siinnyttä kammottavaa demoninpaskaa.
"Poliisi" on "Kansalaisen" PAHIN VIHOLLINEN ja totaalinen ja jatkuva uhka, EI mikään vitun YSTÄVÄ !!! herran perkele sentään idiootit !
"Valtio" on lajitelma "ihmiskunnan" ehkäpä alimpia mahdollisia torakoita ja pahansuopia troglodyyttejä, joiden "juttu" on VARKAUS ja kaikkinainen kiusa ja alistus ja murha ja sen sellainen, ja TUOTA "poliisi" setät puoltaa ja puolustaa. EI sinua, vitun typerys !

(Kuten muuten tuo oikein IHANAN herkullisen täydellinen esimerkkitapaus tuossa toikin hyvin TAAS esiinhttp://markomjlnirparkkola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/204305-avoin-kirje-ministereille )

Ihmiset EIVÄT TARVITSE MITÄÄN "Lakia" tai edes valtiota saati kyttiä yhtään MIHINKÄÄN ja TUO on se mitä NE ENITEN PELKÄÄ !! Luit oikein, P E L K Ä Ä.
Sitä, että TE, vitun kusipäät idiootit, KÄSITTÄISITTE tuon oikein TODELLA ja SYVÄLLISESTI !!
(Kerran yks jengi TAJUSKIN tän hetkeksi ja niistä / siitä syntyi Amerikka, mutta sitten sinnekkin ujutti itsensä Juutalainen LAKINEEN päivineen ja loppu ON HISTORIAA !)

Uskoisitteko (luultavasti ette, koska PÄINVASTAINEN vakuuttelu ja "aivopesu" ja ehdollistaminen, ovat aivan liian totaalisina hallitsevia aivoissanne, se on nyt jo fysiikkaa jos olet teiniä vanhempi) että: SUURIN OSA KAAAIIKISTA ihmis-apinoiden ongelmista ja pahoista teoista yms, johtuu lähinnä: väärästä TIEDOSTA ja HARHALUULOISTA ?!
USKOISITKO tuon !?!?!?!?!

Ja JOS heidän päänsä sisältö vain oikaistaisiin ja siitä pidettäisiin myös kiinni, siitä hoksatusta, ihmiset joko paranisivat ällistyttävän nopeasti tai saisivat ainakin kerrankin VALITA langetakko takaisin primitiiviseen barbaariaansa vai yrittääkkö sinnitellä siellä (tasolla) missä päähän sattuu. Koska henkinen vaivannäkö voi jopa saada pään konkreettisesti särkemään.

Ja koska LEIJONAN OSA KAIKISTA "ihmisistä" ja apinoista ON aivan häkellyttävän laiskoja, siis myös henkisesti, ja luonnostaan VARKAITA, he luultavasti vain lässähtäisivät takaisin tähän, tähänastivallinneeseen asiantilaan.
Mutta muutamat sitkeät saattaisivat kuin saattaisivatkin, porskuttaa oikeasti eteenpäin tai ainakin JOHONKINpäin.
Kunnes sinnekkin sitten änkisi Poliisit ja Valtiot ja muut juutalaisten juonet. Joille valkoisista ei vain kertakaikkiaan näy olevan vastusta.
Kai se saatana ON myönnettävä; ns "juutalainen" eli kasaariryssä, se vain ON liian suuri pala valkeille purra. Ja kun asiaa hetkenkään ihan OIKEASTI AJATTELEE, tulee Texas Arcanen maailmankuva ja johtopäätökset melkolailla pakenemattomiksi. Oikeassahan se perkele ON !!....ei hevon vittu sentään.... sehän saatana ON ihan oikeasti OIKEASSA !!

Sen voi ihan konkreettisesti, kirjaimellisesti, fyysisesti nähdä ja kokea ja tuntea, jokapäiväisessä elämässä kun vain TIETÄÄ ja sitten tarkkailee. Se toteutuu itsestään kaikkialla ympärillä.
Se on jopa kiehtovaa seurata, kuin akvaariokaloja.

Asia vaikuttaa olevan TÄSMÄLLEEN kuten Tex on sanonut, ilmeisesti jo pari vuosikymmentä jankaten, eli tiivistettynä ÄÄRIMMÄISEN lyhyeksi; ns juutalainen on muinaisen orientin (Babylon, Akkadia, Assyyria jne) Kuninkaista ja Keisareista ja muista "ylimyksistä" tai pikemminkin niiden JÄÄNTEISTÄ koostettu rottalauma (joka sittenmmin on sekoittunut sekä geneettisesti, että "kulttuuriltaan" [jota niillä EI OLE] moniin muihin, ei vähiten Ryssiin) joka on ollut niistä MUINAISISTA ajoista lähtien, muinaisegyptin tyylisistä muinais ajoista on siis kyse, niin nin ovat olleet siitä lähtien Valkoisille / Roomalaisille / Kristityille / eritoten "Amud Neanderthaalille" - oikein ERITYISEN vittuuntuneita, koska ilmeisesti juuri nämä em. tyrkkäsivät heidät silloin muinoin sieltä valtaistuimelta alas, johon nämä vitun puikulakalloiset egotistiset ylimieliset umpikierot hyödyttömyydet katsovat KUULUVANSA, mutta siitä huolimatta että heidät saatiin toden totta sekä a) kammettua alas vallasta ja b) hätistettyä siihen originaalimpaan "maanpakoon" (em. maista / kulttuureista) heidän VAIKUTUSTAAN ei ole EDELLEENKÄÄN kumottu. Se "magia" millä he kykenivät muinoin muita hallitsemaan, on EDELLEEN heissä läsnä ja se vaikuttaa EDELLEEN teihin vitun idioottilaumoihin siinä kaikkialla ympärillä. Kuten Tex sanoi homo simpanssienssista; kun Ne (puikulapäät) sanoo "hyppää" - Sapiens kysyy "kuinka korkeelle" ?

Valkoiset / neanderthaalin jämät (sikäli kun ETTE OLE puhtaita cro-magnoneita) ei vain jostain syystä osaa jättää taakseen tuota kammottavaa ja OUTOA vitun sekopäistä ROTUA, mitä ne ON vaikka idiootit aina muuta LUULEE ja VÄITTÄÄ ...mutta siinähän sitten väittää, idiootit väittää AINA ja paljon kaikenlaista, ne tykkää väittää ja ne tykkää omasta äänestään.

Ehkä valkoiset on jo yhtä sekopäisiä ja neuroottisia ja genetiikaltaan rappioituneita kuin NEkin, en tiä.
Mutta kuten se lempiblogailijani sanoi myös (EI tex arcane HUOM!) ; ilman "Lakia" juutalaiset ovat aseettomia.

Ja TUO^^^maailman yksinkertaisin asia ja lausahdus tuossa ...se EI vain kerta-vitun-kaikkiaan uppoa teidän päihinne !! Niin vitun, saatanan, läskipäisen sitkeässä se typeryyden tali on siinä tajunnan ympärillä, että EI !! Ja "kun ei, nin ei!"

Asia on SAMA kuin jos joltain kysyttäisiin, että: "anteeksi söör, mutta haluatteko mieluummin elää tämä painava lyijypallo jalassanne ja nämä hyttyset niskassanne vaiko kenties, ilman niitä !?... JOS siis oot ninq joku RasistiFasistiBasisti™?!"

Ja JOKAvitunKERTA tuo idioottimies valitsee "...mm..otan ton pallon, kiits!"
(kiits ei ole kirjoitusvirhe vaan tahallinen sanavalinta, HUOM!)

*

Mutta ennenkuin tämä nyt venyyyyyyyyyyyyyyyy jo melko pitkäksi synopsikseksi, niin kysyn vielä teiltä tällaisenkin pohjustavan kysymyksen (suoritan teihin täten ns "inceptionin" - istutuksen), että: MIKSI te LUULETTE, että YKSIKÄÄN ihmisen / apinan / demonin, laatima "Laki" KOSKEE teitä !?!?!?
Kuten se lemppariblogaajanikin sanoi; KAIKKI "Satanistinen" tai "Saatanallinen" valta tulee itse asiassa SINUSTA, itsestäsi !
Tämä koskee SEKÄ kyttiä, ETTÄ ns "rikollisia".

MINUA ei koske YKSIKÄÄN teidän "laeistanne". Ei AINUTKAAN. Ei yksikään, ei ensimmäinenkään. Ja te tiedätte itsekkin joutavanne niiden "laatimisesta" helvettiin. Ja on hyvin harmillista, että HARVOIN joudutte niistä vastuuseen vielä tässä elämässä.
SE se vasta ON harmi !

Lyhyesti muuliseni; sinut on / teidät on, peloteltu ja manipuloitu (jo vuosiTUHANSIA peräjälkeen!!) LUOPUMAAN IHAN ITSE vallastasi ja sen sijaan, itsesi sijaan, VALTUUTTAMAAN sekalaiset kiusaajat ja ahneet öykkärit ja paskapäät ja mutantit, sinun yllesi, sinua "Virallisesti" kiusaamaan ja häiritsemään ja estämään elämäsi eläminen. Ja ottamaan sinulta ensin KAIKKI muu, vapaus ja omaisuus yms ja sitten usein vielä henkikin sen jälkeen tai sen aikana.

SIINÄ on "valtio" nopeasti selitettynä.

Sulatelkaa ensin tätä.

Kiitos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti