maanantai 5. lokakuuta 2015

Tapaus "Feyris Nyanyanyannyanyanyanyan"

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 09.20 05.10.2015

Tänään en vielä raportoi Kimi "Jäämiehen" kohtalosta, joka on jo ratkennut lähes lopullisesti, se on oma myöhempi raporttinsa. Tänään raportoin tietooni ja elämääni tulleesta uudesta... uhasta. Tai mikä onkaan, en osaa vielä sanoa.

On nimittäin käynyt niin, että kimppuuni on käynyt jokin "Feyris Nyanyannyannyan" nimeä käyttävä, mahdollisesti mulkku, sekopäinen "Anime-Natsi" !!

Ensin se lähestyi minua epäilemällä minua "Läskiksi Nörtiksi™" ja sittemmin tämä samainen läski kävi musiikkimakuni päälle Suttuvihossa !!

Kuinka hävyttömän, perkeleen, töykeää ja julkeaa !!

On myös sellainen puoli asiassa, että nyt kun hän syytti ja luuli MINUA LäskiNörtiksi™ minä en saata kuin kuvitella, että hän on itse jokin tämän....


Feyris ?! (is that you ?!?!)


...näköinen ällötys !

En tiedä MIKSI minut on valikoitu kohteeksi, mutta sen tiedän, että näin ON !

Tämä samainen saatanan kusiluihu ensin varastaa KAAAIKEN minulta ! Blogin värimaailman ja sekalaisia muita ideoita, ja Tex Arcanenkin se on ottanut jo omakseen, ja luoja ties mitä muuta !
Ja SITTEN se käy kaikilla rintamilla MINUN kimppuuni !!?!? Mitä helvettiä ? kysyisi alemman kognitiivsen luokan edustaja, esim Hra Worf tai Datan kissa.

Olen kysellyt muilta Kapteeneilta ja jopa parilta Amiraalilta(!!) neuvoja tilanteeseen ja että tietävätkö he KUKA tämä Feynris tai Feyris tai Geyris oikein ON ?! Mutten ole saanut mitään koherenttia ja järkevää vastausta. Ja niin, kieltämättä, ehkä siksiKIN, etten ole saanut ylipäätään YHTEYTTÄ edellämainittuihin tahoihin, mutta kuitenkin, yhtä kaikki, the mystery remains.....

Hän saattaa olla mm Ferengien vakooja tai jopa salamurhaaja, joka yrittää provokaatiolla houkutella minut ansaan. Näyttäytymään julkisesti jossakin ja sitten ..?...pam! ansa laukeaa... ?

Suhtaudun häneen kuitenkin suopealla varauksella ja odotan hänen siirtojaan, ennenkuin teen MITÄÄN... mitään päätöksiä tai mitään.
Minullahan toki ON, muitakin ongelmia, kuin tämä uusi Hyökkääjä - joten en voi enkä halua, keskittää LIIKAA voimavaroja tämän uuden mahdollisen uhan(?) torjumiseen.

Datan kissakin on pestävä ja minä kadotin lompakkoni mahdollisesti ilmalukkoon....vaikkei meillä täällä tulevaisuudessa ole enää edes rahaa !! ...ja...noo, mutta kuitenkin... on tässä kaikenlaista muutakin.

Lähdemme ehkä, pyyntöön vastaten, Maahan ja "Suomi" nimiseen piskuiseen nevadaan auttamaan heitä jonkin mainitun rajakontrolli "issuen" / ongelman, kanssa. Ja siihenkin on varattava tarpeellinen määrä fotonitorpeedoja yms sälää.
Joten kiirettä pitää.

Kimistä saatte, arvon Toverit, oman selonteon, myöhemmässä vaiheessa.
Mutta sanottakoon, että: olen melko varma tapauksen selviämisestä ehkä jo jopa lopullisesti !!

Kiitos.~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti