lauantai 24. lokakuuta 2015

Vaan Laiffii

Katselin eilenkö se oli, jonkin verran tuota "Vain Elämää" ohjelmaa.
Minä en ole tooooodella pitkään aikaan irvistänyt niin räikeän pahasti ja yhtäjaksoisen piiiiiiiiiiiiiiiitkäääääääääääään kuin sitä katsoessani.

Se oli ...kerrassaan jotakin !

Irvistin niin, että naamani pakkautui varmaankin melko täyteen verta, se oli NIIIIN vitun vaivaannuttavaa ja myötähävettävää kohkausta.
Ja ....teki todella pahaa, todella erikoisella ja omanlaisellaan tavalla, katsella pave maijasen hoilaavan Modernin Teinipissiksen "Me Ei Olla Enää Me" tulkintaa.
HAHahah "..muttet pääse enää sisälle...ei haavat niitä repiiimällä parane.." hahahaaaaAA !!
Aikuinen mies laulamassa TUOTA ^ !??! ...aahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

En tiedä sitten.... ? ...syötetäänkö niille jotain piristäviä pillereitä siinä muun ruoan ohessa tai salaa, ujutettuna siihen ruokaan ? vai MIKÄ se on kun niihin "vieraisiin" siellä menee, että niiltä katoaa lähes täysin kaikki ns "taju" ?!

En tiedä sitten... voiko olla, että niitä on ohjeistettu ihan virallisestikin, käyttäytymään kuin jokin Linnanmäenreissusta innostunut, vauhkoontunut, mongoloidi-kehari sokerihumalassa vai mitä siellä tapahtuu, mutta kyllä se ihan pahaa tekee katsoa sitä menoa !

*

Sanni oli toki ilo silmälle ja eritoten siinä futis-osiossa missä se pyllisti vienosti siinä yhdessä vaiheessa..... uuuh... uu-beibibeibi.

Ja Tuiskun Ana taisi nyt vihdoin tulla Virallisesti Kaapista, tuossa jaksossa ?! Eiks vaan ?
Se "veti" ensinnäkin SANNIN biisin POJAT !! herran tähden, ja sitten kun Sanni jostain syystä sitä intoutui kaulailemaan siinä laiturilla tai terassilla tai "patiolla" tai mikä lie, Antti yritti olla ninq ihan jees ja khuul ja kaikkee, mutta naaraan halaus oli vähän ninq kääk ja yäk hei !
Tai ehkä näin omiani, en tiedä enkä syytä Anaa mistään, tein vain tällaisen havainnon.

Rostin Virve taas ei ole varsinaisesti mikään ilo silmälle, mutta se näyttää kyllä mitä ällistyttävimmin; ihan oikeasti, apinalta.
Se on semmoinen .. ...yksinkertaisen ja rennon letkeän apinanaaraan oloinen, mistä uskon että Koko-gorillakin tykkäisi, niiden uusien kissanpentujensa ohella.

Ja sikäli kun kuulin niitä "biisejä" ja "vetoja" niin .....en nähnyt mitään erityisen tähdellistä syytä siihen, että niistä oli tehty jokin "uusi versio" sillä se oli ihan täsmälleen samanlainen, identtinen, jumputus kuin se "originaali"versiokin. Joten.... miksei vain esittää sitten SITÄ !?
Ja miksi Antti kailotti mikrofooniin MEGAfoonilla ?!
Onkon SIINÄ mitään / jotain järkeä ?!

Eikö se ole vähän kuin löisi naulaanlyövään vasaraan... toisella vasaralla ?

No...eniwei, oli miten oli; Maija Vilkkumaa taasen vaikutti ihan oikeasti, de facto, HYSTEERISELTÄ !

Vittu se sekos !! Se ...vaan.. sekos !

Sillä on ehkä jonkun kympin kriisi tai jotain. Maija yritti irrota ruumiistaan, niin totaalisen "täpinöissään" se oli. Se yritti riehua itsensä irti omasta kropastaan ja johonkin ...luultavasti johonkin "vehreämmille laitumille" ...missä se luultavasti vain "joraisi" yhä edelleen ja aggressiivisemmin.
Ja/tai nukkuisi parvekkeella.
Naiset tekee semmoista, FYI.

Ihme vitun sakkia, saatana !! Naiset.

* * * * *

Tanssista puheenollen, tässä onkin pieni "klippi" eli pätkä tai näyte, Antti Tuiskun hytkynnästä...
Olkaa hyvät !" .. ♬ Pooojat ne tykkää palleistaaaa ... "


........................
......
... ...        . ..
....
...
.                   . .           ..
..
 . . ...  ..............
...
No ....joo, joka tapauksessa, se oli sitä modernia perushytkyntää mikä on vallannut valkoisten sielun, se on kuin siinä musvideossa, siinä LMFAOn party rockissako se nyt oli, missä se yksi neekerisälli varoittelee heitä, että ei pidä kulkea ilman korvatulppia sillä "se menee ihan luihin asti!"
Niin on nyt ihan OIKEASTI käynyt jo !! ympäri maailman, tai ainakin valkoisille.

Sen huomaa kyllä, minkä musiikin ja musiikin, parissa, sitä on nykyihmiset kasvaneet.

Aikuiset SUOMALAISET, luitteko nyt tuon varmasti !? AIKUISET ja SUOMALAISET ?!? nin NE !! alkaa jo jumalauta ihan automaattisesti hytkyä ja pomppia ja riehua kuin apinat, ja pompahdella tuolillaan kuin innostunut lapsi, kuullessaan sitä jotain "biittiä".

Tämä ei ole kai edes arvostelu, vain toteamus, näin ON jo käynyt.

*

Eniwei, jos saisin ehdottaa jotain muutoksia tuohon "formaattiin" millä se olisi mielenkiintoisempi niin ehdottaisin, että ensijaksossa ei "vedettäisi" niinkään "biisejä" kuin mieluummin Sannia pyllyyn ?! Tai vaihtoehtoisesti jopa pilluun ?
Miksei suukin tietysti kävisi, pahimmassa tapauksessa, mutta sitä on syytä säästää vain pahimman varalle. Ns "sadepäivälle".

Vilkkumaijan voisi ehkä ohjata ulkohuussiin, ns "paskahuusiin", hoilailemaan itsekseen ja tulemaan sieltä sitten yht´äkkiä !! Ulos, pöllämystyneen näköisenä ja sitä voisi sitten filmata kun se siinä aikansa pällistelee ympäröivää metsää ja ihmettelee aikaa ja paikkaa ja välillä huudahtelee pelonsekaisen huolestuneena kuin jokin lihava jyrsijä, mikä tulee aina välillä ulos / ylös (maan) pintaan sieltä luolastaan, huudahtelemaan ympärilleen jostain syystä ja tuijottamaan hetkeksi.

Maijasen Pavee voisi kai vain filmata jostain valitsemastanne kuvakulmasta, kun se puhuu itse itselleen peilin edessä, ihaillen itseään. "Mä oon Pave Maijanen!.... Pave..Maijanen... mä oon SE !!" hän lausuu, nostellen, laskien, kulmiaan ja äänensävyään.
"Maijanen !!.............PAVE, Maijanen!"  hän huudahtaa, kuin Bond ! Zeims, Bond.

"Hei tiedättexte......exä tiä? kuka mä oon !?.... mä oon P A V E ... MAIJANEN !!!!"


Kelan Anssi ....se oli jokin Veekeriyritys tälläkertaa. jokin "Suomen Kid Rock" luulisin.
Sillä voisi kai ihan ratsastaa ? Istua selkään ja vedellä niistä saparoista tai leteistä, ja potkia kylkiin, vauhtia ? Eikö ?.....

Tai sit yks idea olis vain ...sytyttää se tuleen, siinä etu vai takapihalla, missä on sitä vettäkin... kai se on TAKApiha, ja tsiigata sitten levollisena kun liekehtii näyttävästi. Kaikki ne muut "vieraat" voisi esim vaikka; istua nuotion tai hiilloksen äärellä, kuppi jotain kuumaa (kahvia tai teetä tai jotain) kädessään, jokin HIENO (!!) moderni, kotimainen, kuppi ! Siis. HUOM !! Ja katsella lämpimän kotimaisen, laatuviltin / lepo tai torkku -peitteen tai kaavun tai jonkin, alta sitä spektaakkelia mikä se olisi kun paniikissa huitova ja liekehtivä ja eittämättä liekkien jo SOKAISEMA, Anssi Kela juoksentelisi ympäriinsä hullunlailla, "kuin viitapiru" siinä, pitkin sitä pihaa, eri suuntiin, kuin jokin yksinkertainen elukka joka paniikissaan yrittää harhauttaa jonkun muun elukan mikä sitä seuraa.
Ja Anssi ehkä myös huutelisi jotain, se olisi MAHTAVAA !! Ja niistä huudoista voisi joku koiranleuka nappulankääntelijämuusikko, tehdä jonkun siistin, khuulin, modernin, sämple-remiksin.

Sitten kun se olisi enää pelkkää hiiltä ja tuhkaa, sitä voisi muut mennä vähän jollain kepillä tökkimään ja sitten se lakaistaisiin pois.
Ja sitten seuraavana päivänä tai iltana, SIITÄ saisi laulunaiheita ja kaikki voisi kertoa / jakaa, suosikkimuistonsa Anssista ja kaikki voisivat muistopuhella ja kaunopuhella sen vitun yhdentekevän perkeleen vitun vasurihipin, maasta taivaaseen ja kertoa mikä mahtava ystävä ja humanitäärinen filantrooppi se olikaan.

*

Tai ....ihan miten vain.

Täytyy ihan mielenkiinnosta katsoa toinenkin jakso jos pystyn. Mutten halua irvistellä kuten viimeksi, ensinnäkään; en NÄE mitään kun silmät muurautuu umpeen ja näytän siltä kuin yrittäisin väkinäisesti hymyillä jonkun jollekkin paskalle vitsille.

Summa summarum: Chisu siihen täytyisi kai vielä saada, ja ehkä autotunekissa !


                                                        ( Kuulostaa yllättävän paljon, Ählämien Kansanmusiikilta. )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti