maanantai 19. lokakuuta 2015

Pikahuomautus Suomalaisille

Vittu te olette kurja "kansa" !!
Ja minä VIHAAN teitä.

Huomaatteko TAAS, kuinka teillä ei ole elämässänne kuten muillakaan Kommunisteilla, MITÄÄÄÄÄN muuta kuin vahdata sitä, ettei vaan kukaan muu ole yhtään teitä onnellisempi tai ettei heillä mene paremmin tai ettei mikään itseäsi parempi ja lahjakkaampi pääse koskaan, missään, mitenkään esiin saati sitten saa ANSAITSEMAANSA kunniaa ja elämäntasoa ?!

HUOMAATTEKO !?!?

Tästä uusin versio on vain tämä "pakolais tilanne" yms neekerien tekorakastaminen ja näennäis ählämimyönteisyys.
TOTUUS on kuitenkin edelleen sama kuin aina ennenkin; suurin osa valkeista VIHAA tai INHOAA jne, kyseisiä apinanpaskarotuja ja helvetin hyvästä syystä. Eikä KUKAAN niitä OIKEASTI HALUA !!! lähelleen tai nurkkiinsa. Ei ainakaan omiin, nurkkiinsa.
Mutta helppohan niitä on ottaa TOISTEN KUSTANNETTAVIKSI ja TOISTEN NISKAAN ja nurkkaan ja silti siinä samalla vaikuttaa itse, ainakin "Virallisesti" ...joltain Hyvältä™ tai pyhältä tjns.

Vitun kollektivistit.

Ehkä se ON niin, että juuri tämän takia Amerikka mentiin perustamaan MAHDOLLISIMMAN KAUAKSI teistä ja Ryssästä ja "Arabimaailmasta" ja Euroopasta ja Islamista yms saastasta; koska niiden kommunistinen, kollektivistinen, primitivinen, ilkeä, oppimaton, ylimielinen, PAHA, typerä ja oksettavan itsekäs "suhtautuminen" persoonalisuuksiin ja aitoihin yksilöihin ja vapauteen ja kaikkeen kehittyneeseen ja itseensä KEHITYKSEEN on .....ns "vähän vajaata".
Ja niiden tuo tunkkainen, pimeä vaikutus on näköjään LIIKAA teille minisieluille, te ette vain osaa, uskalla ja pysty tai edes viitsi yrittää, olla SILTIKIN vapaita kuin taivaan lintu, kaikista kahleista VAIKKA tuossa vieressä hengittää taantumus ja alkeellisuus niskaan 24/7/365.

Te olette lyhyesti sanottuna: liian heikkoa tekoa, puolustaaksenne VAPAUTTA tai itseilmaisua ja vapaata elämää ja kaikkea mikä on OIKEASTI hyvää & kaunista.

SIKSI, te pysytte koko tämän elämänne, ja kaikki tulevat sukupolvet, pelkkinä halveksittavina ja oksettavina ja ärsyttävinä, takakireinä pikku orjina. Joista ei ole eikä tule olemaan, muuhun kuin tiuskimaan kyvyttömässä raivossanne toisillenne.

TE olette oikein quint-essentiaalista, "paskasakkia" myös itse.

Haistakaa vittu !!

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti