torstai 1. lokakuuta 2015

PAKKOvastaanotto

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015093020442936_uu.shtml

Uskomatonta, hävytöntä, RIKOLLISTA.

Eli: ihan Perus Valtio / Hallitus / Politiikka, meininkiä.

Ajatelkaa, pysähtykää oikein hetkeksi ja AJATELKAA -jos osaatte- mitä tuo kaikki TODELLA TARKOITTAA ja mitä nuo vitun ääliöt tuossa taas OIKEASTI SANOO !!
Herran tähden sentään !

Ne SANOO ihan tunteettoman pokkana, kuin nainen, että: me PAKOTETAAN teitä. Me pakotetaan teidät seuraamaan itseämme (koko tämä elämä!), me pakotetaan teidät mukaan OMAAN JUTTUUMME, me PAKOTETAAN teidät MAKSAMAAN tämä KAIKKI, me sen LISÄKSI, PAKOTAMME teidän suunne kiinni ja me yritämme todella kovaa sulkea teidät myös vankilaan jollette sekä ole hiljaa, ETTÄ tottele.

Ja ....pidättekö te Hoi Polloi, EDELLEEN HYVÄNÄ asiana entiteetin nimeltä "Valtio" olemassaoloa ?!
KOSKA te heräätte ?! Hei !?.... tai koska te hankkisitte edes UUDEN jonkin muunlaisen, toteemipaalun itsellenne ?! hei...?....koska ?!

*

Sikäli kun tämä viesti edes VOI ikinä upota suomalaiseen jäykkäniskaiseen Samojedin jästipäähän, niin; NYT olisi aika otollinen hetki ja hyvä aika, kokeilla edes vähän, edes pientä, UHMAA.
Eli "sisua" eli "thumosta". Nyt "kunnat" jos koskaan, teidän tulee harjoittaa ns "munaa" ja sanoa EI ja toistaa se niin monta kertaa kuin on TARVE. Mistään muusta viis.

Tämä on nöyryytystä, kiusaa, ylikävelyä, sanelua jne. Tyypillistä naiselle ja rikolliselle. Pahuudelle siis periaatteessa. Tai TOTTAKAI eikä "periaatteessa".

Pikkusormeakaan EI SAA antaa. Lähettäkööt sitten vaikka Siat kuntien kimppuun jos tai KUN eivät tottele mitä KeskusKomitea, KommunistienYdin, SANELEE.

Miten IHMEESSÄ se on edes muuten mahdollista, ettei "ihmiskunta" näy IKINÄ vapautuvan tästä, pääsevän eroon, tästä saatanan kusiruutta-taudista nimeltä "kommunismi" tai "kollektivismi" ?!?!?! Mikä VITTU siinä on !!!

Paitsi juuri se siis, vittu. Nainen.
Nainen on luontais-syntyinen kommari kuten nekrukin ja ählämi ja suurin osa itseasiassa koko "ihmis"kuntaa. Myös aasialaiset. AINOA poikkeus koko maaplaneetalla on juurikin Eurooppalainen Valkoinen. Ja Amerikkalainen. Muttei todellakaan kaikki, eikä erityisesti ENÄÄ nykyään.

Voisitteko te JOSKUS edes kokeilla herätä edes hetkeksi siitä vitun kuvottavasta tunkkaisesta kommunismin horkasta jossa eläte, ja johon olette raukat syntyneett, jossa KUNNIOITETAAN (!!!) hahahahaa....ai vittu soikoon... oikein kunnioitetaan (!!) "Lakia" !!!?

M I K S I te LUULETTE "Lakeja"  joksikin muuksi kuin Pahuudeksi !? Miksi ?! hei ?....miks ?!
Onkooo....mmm..esim LAKEIJAT SANONEET teille, että näinon !!? "Hyyyyviähän ne!...hyviähän ne.." ?

Asia ON, inttäkää ihan mitä muuta vain -väärässä olette-, niin että Oikeasti ja sisäsyntyisesti HYVÄ ihminen, TUNTEE kyllä ja helvetin selkeästi ja hyvin sen eron mikä on oikealla ja väärällä, ja hyvällä ja pahalla. Ei siihen tarvita YHTÄKÄÄN, ensimmäistäkään "Lakia" !!!!! KAIKKI LAIT on ns "Luciferista". Ei teille esim sano SE mitään, että AINOA vitun "ammatti" koko maailmassa, minkä itse Jeesus tuomitsi ja sylki alimpaan helvettiin ja kirosi, oli juurikin "Lakeija" !!!?


Mieleeni tulee heti esim tämä "Demla" eli Kommunistiset (Marxistiset) Kiusaajat ja Pakottajat. Jotka siis tekevät sen PAKOTUKSEN lähinnä Sikojen (imbesillejä, mutta fyysisesti hankalan voimakkaita, idiootteja) kautta ja avulla.

Taas kerran, älykääpiöni, se ONGELMA on "Laki" ja "Valtio" ja "Poliisi" ja "Politiikka" ja te vitun käpyaivoiset IDIOOTIT olette TAAAAAAAAAAAAAAAS !!!!! Saatanan luopiot perkele, puolustamassa juurikin niitä !! Juuri näitä asioita jotka ovat herran pieksut sentään AIHEUTTANEET KOKO VITUN TILANTEEN ALUNPERINKIN !!!!!!

Kuten olen tiennyt teinistä asti: te olette ihan täysin TOIVOTON porukka. "Ihmiskunta". Suurin osa.
TÄYSIN toivotonta. TÄYSIN.

Ihan siis TÄYSIN.


Aivan täysin. Kokonaisvaltaisesti, lopullisesti; täysin.

*

Mutta sikäli kun tällä nyt väliä on: sanokaa "ei" !!! teitä ei tuomitse mikään toteemijumala tms, vaan VAIN materiaaliset eli fyysiset ja tässä ja nyt, todelliset, idiootit ja kusipäät ja mielipuolet, jotka elävät puuttuakseen muiden elämään. Eli "Lakeijat" ja heidän käskyläisensä.

NE, EI "Jumala", on teillä vastassa. Ja tiättekö;....TEITÄ ON ENEMMÄN !!

VAAAAAAAAAALTAVASTI enemmän.
Mutta kieltämättä, harvoin muuallakaan luonnossa, kääntyy saalis saalistajaa vastaan ja ISKEE ja onnistuu ja täten MURTAA sortonsa katkeamattoman ketjun. Saalis on ja pysyy, saaliina.
Mutta TEILLÄ olisi sentään edes MAHDOLLISUUS edes KOKEILLA jotain, JOTAIN, uutta ja muuta.

Mutta kun ei, nin ei.


HÄVETKÄÄ, hävetkää todella paljon, "Valtion Virkamiehet" ja virkaämmät. Varmaankin NE tässä on ENITEN taustalla; ämmät.
Katkerat, kylmät, kolkot, tyhjät ja tunteettomat, typerät ja itsekkäät, sieluttomat ÄMMÄT.

Haistakaa saatana  VITTU.

Uskomattoman röyhkeää sakkia te olette ! Ei voi muuta todeta.
Mutta luen tällähetkellä erästä kirjaa joka käsittelee Rikollisia, ja rikollisen "ihmisen" fysiognomiaa ja muita piirteitä, ja sieltä osui tuossa juuri muutamia kiehtovia "pointteja" silmiini mitä tulee ns "poliitikoihin".
He vaikuttaisivat sopivan oikein hyvin kategoriaan jota kirja kuvaa "rikollisten älykkäimmiksi" versioiksi. Ei siltikään normaalin IHMISEN tasolla tässä pyöritä, mutta RIKOLLISIKSI ne on älykkäitä.

Ja VAIN luontais-syntyiselle RIKOLLISELLE tai PAHOLAISELLE voisi tulla EDES MIELEEN tuolainen saatanan toiminta. Oikeampi IHMINEN tuskin paljon nukkuisi tai saisi muutenkaan elettyä normaalia elämäänsä jos TIETÄISI tekevänsä RÄIKEÄN VÄÄRIN ja niin suunnatonta määrää toisia kohtaan, että se toden totta; muuttuu jo lähinnä pelkäksi tilastoksi.
Ei "poliitikot" SITÄ KYKENE oikeasti hahmottamaan, sen paremmin kuin käärme goottilais arkkitehtuurin erityispiirteitä verrattuna vaikkapa Art Decoon tjns. Mutta niin TEESKENNELLÄÄN, koska pää on pelottavan täynnä sekä tyhjää, että pahaa.

Vielä KYSYMYS loppuun: M I K S I te siellä Helsingissä saisitte PÄÄTTÄÄ meidän muiden ELÄMÄSTÄ ja olemassaolosta, täällä KAIKKIALLA MUUALLA KUIN HELSINGISSÄ !?!!!?!?!?!!?!?
Millä tajunnanvääntelyllä ja tietoisuuden ja mielen, painilla, pystyy vääntämään maailmankuvan NIIN mutkalle, että voi vakuuttaa itselleen päivästä toiseen, tekevänsä jotain MUUTA kuin pahaa ?! Tehdessään siis pahaa ?!
Miksette vain keskity elämään omaa elämäänne jos sellainen on ? Miksette jätä RAUHAAN meitä muita ?! Kuinka helppoa sen luulisikaan olevan !? Tsiisus vittu !
MIKÄÄN ei ole sen helpompaa kuin antaa "noiden tuolla" olla !!! Mutta ei !!
Itsekkäät ja narsistiset ja tyhmät ja siltikin hyvin, omalla tavallaan, ahkerat, "jokapaikanhöylät" eli "poliitikot" - eivät vain kykene siihen vaan niiden on kompulsiivinen, neuroottinen, PAKKO änkeä toisten olentojen elämään, se oma ruma päänsä ja iso iso turvonnut egonsa.

Vittu jos tämän teette ja "kunnat" ette nytKÄÄN saa saatana sanaa suustaanne niin "Suomi" ansaitseekin TUHOUTUA.
Niin kylmää kuin se onkin. Mutta älkää huoliko; koko "ihmiskunta" on silkkaa paskaa ja rappiota eikä milläänlailla kovinkaan "viaabeli" eli suomeksi ELINKELPOINEN laji.

KAIKKI tämän takana olevat Demlalaiset ja "poliitikot" ja SPRläiset tulisi ITSE, sulkea linnaan tai ...heille tulisi TEHDÄ jotakin muuta.
Mitä ?

"Mikäpä Pahan tappaisi?!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti