sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Viesti Nro.2 Vihollisille

Tiedättehän / tajuattehan te mitä olette menneet tekemään ?!
Ja ettei tämä tule menemään LAINKAAN kuten LUULETTE ja olette jo omassa tajunnassanne sikäli kun sellainen On, sen päättäneet.

Suomi ei KOSKAAN hyväksy KETÄÄN ulkopuolisia sisäänsä, osakseen, suomalaisiksi. Ja jo siksi KAIKKI yritykset asuttaa tänne KETÄÄN muita on tuhoontuomittu yritys. Vaikka se ei toki ESTÄ typeryksiä ähertämästä asiansa parissa, sellaisia tyhmät idiootit kusipäät muulit vain on.
Ei ne itselleen itsekkään mitään mahda.

Tyhmä on tyhmä.

Samalla sanon kaikille tuottavaa työtä tekeville ja ylipäänsä kaikille jotka pitävät suomea pystyssä; TAJUTKAA mikä ASE käytössänne on, par´aikaa.
Ja toistaiseksi siis vielä, ainakin. Ja ehkä juuri SITÄ(kin) yritetään tuhota.
Te voitte nähkää SEISAUTTAA ihan KOKO MAAN. IIiiiihan koko paskan, jos vain OIKEASTI HALUATTE.
Sen kun vain jätätte menemästä töihin ja siinä se. Kiukutelkoot Hallituksen kusiaiset sen kun haluaa tai paetkoon sinne vitun, saatanan, PERKELEEN HELVETIN prysseliinsä, mutta jos SINÄ ET TAIVU muuliseni, vihollisen ON TAIVUTTAVA !!!
Tai tulee jatkoseurauksia jotka voi olla vielä ikävämmät.

Toki poliitikoilla on luultavasti PAAAALJON enemmän toisten ihmisten rahoja, kuin muilla on omiaan, joten he sietävätkin mitä vain poikkeustilaa paremmin, mutta eivät hekään siitä luullakseni NAUTI, ja sillä ei ole väliä jos hoi polloi tukee itse itseään ja potkaisee koko vitun "politiikan" ulos !!
Kuten pitäisi.

Etsikööt se saatanan, vitun, Soininkin sika vaikka jotain siivoojan paikkaa sieltä Belgiasta. Tai jotain hissipojan pestiä Kanadasta tai jotain.
Kyllä sitä JOTAIN on, kuten he itsekkin aina muistavat uskoa.
Kun vaan etsii niin kyllä sitä työtä ON. Vaikka onkin myös pula työvoimasta ja valtava työttömyys ja lisää työttömiä tulee kotimaisesti ja niitä lasketaan yli rajojen ihan tahallaan.

Tilanne on jo aivan sietämätön ja kaoottinen, mutta ongelma on kuten aina; idiootit johtaa eikä idiootti käsitä mitään. Tilanne on titanikin ykköskansi ja sen hienohelmat vittupäät, jotka elävät sellaisessa "todellisuudessa" missä heidän skeidansa ei haise.

Ja kuten Monikultturistit yms vitun vajaamieliset vatipäät pellet ja reppanat, Titanikinkin bändi vain soitti ja soitti, loppuun asti.
Varmaan vielä vähän päällekkin.

Te ette koskaan - opi - mitään.

Vittu te olette TYHMIÄ !! Herra jumala !

Kun itsellä menee hyvin, ei millään muulla ole väliä. vaikka sitä sitten heräisi huomenna ilman seiniä !

Meidän pitäisi jumalauta SOTIA ählämeitä vastaan ja murhata koko vitun alkeellinen alirotu !! ja vielä vittu mitä !? TÄNNEHÄN ne ängetään saatana meidän KOTIIMME ja vittu KEHDATAAN ja USKALLETAANKIN perkele vielä aukoa päätä MEILLE !!??!!?!?!?
MITÄ VITTUA !?!?!

Ääliöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti