lauantai 10. lokakuuta 2015

"Erittäin pahalta näyttää tässä nyt kyllä..."

Tällainen Tapa Kuvata Pakoloisia. TTKP

Kaiken tämän SPR:n ja mahdollisten "tavallisten ihmisten" ja ns Hyväntekijöiden™  ja muun vastaanvan sakin, valituksen ja porun ja ennenmuuta kauhistelun ja "järkytyksen" sen suhteen miten "Suomi ja Suomalaiset" on "PakoLoisiin" suhtautuneet (mm heittäneet ilotulitteilla kohti ja kummitelleet lakanssa[uuu!] ja ylimalkaan olleet ninq "mulkkui" ja näi) voisi EHKÄ ymmärtää SITTEN ja siinä tapauksessa, että asiat olisivat niinkuin nämä hyväuskoiset ja naiivit hölmöt LUULEVAT niiden olevan.
Eli toisinsanoen; JOS kyseessä todella OLISI ihan ihka oikeat PAKOLAISET(!!!) ja sellaiset jotka on edes näennäisen ja minimaalisen NÖYRIÄ yms, eivätkä esim VALITTAISI saatana ilmaisista lounaistaankin yms. Niin SELLAISESSA TAPAUKSESSA saattaisin käsittää, että joku pienehkö sielu suuttuu siitä, että heitä EI kohdella kuin Englannin kuninkaallisia.

Mutta ajatelkaa asiaa vaikkapa näin: ajattele Estooniaa ja ajattele sellaista, että - kun heitä tuotiin, siis niitä selviytyneitä, maihin ja asutettiin todentotta mm hotelleihin ! (Hotelli Haaga tai jokin, oli yksi, se on siinä moottoritien varrella [eivät kai kauemmaksi rannasta päässeet !]) niin... he olisivatkin alkaneet KIUKUTELLA ja VAATIA !!
Ja torua huonoa ruokaa jne.

Sehän olisi ollut ...ainakin... myötähävettävää ja tuonut poskille vähän punaa kanssaihmisille, mutta kun sen tekee (periaatteessa syyntakeeton) Muslimi™ !! Niin a vitun vot !!
Sitten onkin parempi jo alkaa kumartelu ja ruuan helvetinmoinen parantelu ja petraus ja on syytä rakentaa heille AINAKIN, väliaikainen, moskeija !
Jollei jopa tarjota niille koko Varsinais-suomen aluetta omaksi, ikuisesti !

Huomaatteko keskinkertaisuudet tuossa MITÄÄN ...miten sen nyt sanoisikin.. "epäsäännöllistä" ?! tai outoa tai poikkeavaa tjns ?!
Mitään ?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti