keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Saudeissa viuhuu ruoska !

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015101320513627_ul.shtml

Ei jukolauta... VITTU !! Saatanan typerät Saudielukat ...ei jumalauta taas.... voi olla edes totta.

PERKELEEN ISLAM ja VITUN MUSLIMIT !!!

Jos on tuhoisampi ja aivokuolleempi ja oksettavampi ja alkeellisempi ja alhaisempi ja pahuuttahuokuvampi ja sielutomampi ja ongelmallisempi ja raa´empi ja väkivaltaisempi ja kuvottavampi ja etovampi ja typerämpi ja idioottimaisempi ja kusipäisempi ja tyhjäkalloisempi jengi kuin "Ählämit" tai "islamistit" tai "rättipäät" ja vastaava "uskonto" ...niin; sitä ei löydy tältä planeetalta.
Ainoastaan asteekit ja inkkarit ja neekerit ja ehkä jollain tapaa ryssät, vetää MITÄÄN vertoja tuolle jengille.

Vittu mikä kuvottava, höyryävä, läjä saatanan paskaa !! "Saudi"arabia.
Ydinpommittaa se pitäisi, kuten kaikki munattomat typerät idiootit hyvin tiedätte. Mutta TAPAHTUUKO sitä koskaan !?... luultavasti ei.

Sensijaan valkoiset länkkärit ASUTTAA näitä vitun vatipäitä miljoonittain ja pyytelee ITSE anteeksi ja kuolee vapaaehtoisesti heidän tieltään sukupuuttoon, samall kun leikkii, ettei.

Sama vitun tuhkaluukku, paskaläpi, lantakasa, ei voi ottaa YHTÄKÄÄN näistä vitun ns"Pakolaisista" sisäänsä, koska.... koska ei ne vaan voi ! ni !
Kun Saatana Saudit sanoo "ei" nin se kans pitää ja sitä kuunnellaan ! Mutta kun "suomalainen" kiljuu vuositolkulla "eeeeiiiiiiiiiiiiii!!!" siitä seuraa lähinnä sakkoja, uhkauksia, vankilaa, eristämistä yms paskaa.
Jota Typerät Kytät siis tekee ja jonka ne mahdollistaa, ja jota ne valvoo. Koska siis; ovat tyhmiä ja psykoottisia tosikkoja tiukkapipoja hulluja.

*

Vittu, että kehtaavat perkele !! Saatanan hiekkaerämaaapinat. Kuvitelkaa miten ABSURDIA se on VALKOISEN maailmankuvassa ja tietoisuuden tasolla, RUOSKIA saatana, joku vanha äijä, koska "uuuh, silloli viinaa!!" nii hei.
Eikä edes viinAA, mutta viiNIÄ. Ja jotain kotipolttoista skeidaa vieläpä.

Hei nyt sitten ihan oikeesti Valkoiset: KOSKA, me lähdetään hyökkäämään Arabiaan ja POMMITTAMAAN nämä ultra-ylimieliset vitun saudin kusiais paskaloiset muusiksi ?!
KOSKA ?!?!


Tsiisus vittu !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti