perjantai 16. lokakuuta 2015

Liian Suuri Chiik !Vaikka uutinen on jo vähän vanha, on se toistamisen arvoinen !
Eli ns "räp ARTISTI" ( !!! hahaha) "Cheek" on paisunut aivan liian lihavaksi ollakseen osa muita räppäreitä, raportoi suomen rumin juutalainen alias "uniikki".

Hän sanoo, että "Cheekistä tuli liian suuri....ninku... IHAN TÄYSIN liian suuri...tiäkkö.." ja kuvailee kuinka Chiikki piti yhdessä vaiheessa jo kuskata kotoaan tai mihin olikin viimeksi lysähtänyt, keikkapaikoille nostolava-autolla. Ja kuinka "Chiikki söi aina jääkaapin tyhjäks ..ja...ja kuinka se söi joskus jopa, mä näin(!), rottia jos niit oli ninq nurkissa ja tällee ja ehkä myös yhen kissan..."

Chiik on siis potkaistu ulos muiden "räppärien" seurasta ja "piireistä" ja jääkaappien lähettyviltä yms paikoista. Tai... ei varsinaisesti "potkaistu" mutta kuitenkin.... "muin keinoin" (vieritetty) siirretty pois, ja johonkin muualle.

Vaikkakaan itse Chiikkiä EI tavoitettu haastatteluun (hän on saattanut SYÖDÄ puhelimensa tai sitten ei vain ylety vastaamaan tai ehkä se on jumissa jossain hänen lukuisista "poimuistaan"...LÄSKI, poimuistaan) on hänestä tämä kuva...


" Bäng-päng horo!! tai horoT !! "

....jossa hän näyttäisi ammuskelevan turhaumiaan ja patoutumiaan ja ehkä läskejäänkin, pois, jossain ampumaradalla. Luultavasti Stadissa, tai "komptonissa".

Ja onhan kuva sikälikin hyvin ..hyvä? ja sopiva ja osuva, että Chiik edustaa ns Suomi-gängstä-räppiä puhtaimmillaan. Ja mikään ei ole SEN gängstämpää kuin ammuskella !!
Mutta kuvassa Chiik siltikin pitää asetta aivan liian korrektisti ja oikeaoppisesti kun taas yhä aidommat "Gängstät" pitää sitä sivuttain ja naamansa tasolla, jolloin on suurempi riski osua ainakin itseään tai ...ei ainakaan mihinkään mihin tähtää.
Mutta Chiikki oppii vielä.

*

Seuraavaksi Chiikin on ounasteltu lähtevän mm ainakin jääkaapin kiertueelle ja ehkä porraskäytävään askeltamaan portaita. Ja on myös ollut puhetta Chiikin vetäytymisestä kokonaan, sikäli kun SE on mahdollista, pois näkyviltä, julkisuudesta ja musiikkibissssneksessstä ja ...emmätiä.. ehkä johkin maatilalle tai jotain, tai miksei omaa pikku leipomoakin pyörittämään.
Kaikki tiet ovat Chiikille avoinna, ja suoraansanottuna; ei hän millään niitä kapeammalla mahtuisi kulkemaankaan !


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti