tiistai 13. lokakuuta 2015

"Ihmisen kokoinen" Suomi

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1444611681001.html

Tarvittiin Saksalainen saamaan TUO itsestäänselvyys sanotuksi, tässä Paska Maassa.
Perkele !

JUURI jumalauta TUOTAhan MINÄkin olen tässä koettanut toitottaa !! Mutta suomlannin juntti se vaan pönöttää TIUKASTI keskushallinnon varjossa, kiltisti, ja hattu kourassa kuin mikäkin vitun Ryssä.

C´est la vie kaiketi.

Olen sanonut jo kauan, että suomalaisten tulee järjestäytyä ihan uudella tavalla, nykytekniikan tukemana ja mahdollistamana (paremmin kuin ikinä ennen!), eli lokaalisti.
Eli vielä suomeksi: paikallisesti.

Mitä paikallisempaa, sen parempaa. Ihmisen kokoista, eli OIKEASTI sitä mitä kaikenlaiset poliittiset tyhjäntoimittajat ja loiset aina jaksaa ja kehtaa jauhaa, leukojaan lonksuttaessa, jossain haastattelussa.
"Ihmisen kokoista sitä, ja ihmisen kokoista tätä" ja heidän käsityksensä "ihmisen koosta / kokoisesta" ? Suurinpiirtein Euraasian mantereen kokoinen. Miksei jopa "globaali".

Tässä on lopunkaiken, lopultakin, vain YKSI ongelma.... ja se on se, että; suomalaiset vaikuttaa vihaavan & inhoavan toisiaan.

Mutta ehkä tuostakin taudista VOI parantua, ja nyt nykytekniikka auttaa jo PALJON, ja samoin tämä nykyinen outo ilmasto. Nämä helvetin kesätalvet, jotka on miltei kuin kesän jatke.

*

Suomalaiset ei ole vieläkään ymmärtäneet maailmaa, eritoten ns "Suurta Maailmaa", kovinkaan hyvin ja realistisesti, eikä sitä että täällä ollaan niinkuin P-Koreassa; ajastaan monella tavalla jäljessä. Muunmuassa siinä, ettei muualla (valkoisten maissa siis) enää digata mitään Keskusjohtoa ja Suunnitelmallisuutta yms Kommunismiä.
Tokihan esim Anglot on räikeästi suomalaista energisempiä ja pro-aktiivisia vailla vertaa, mutta nyt tämä leuto ja mitätön hötö mitä tämä ilmasto nyt ON, mahdollistaa myös Suomi-Juntille ennennäkemättömän energialatingin kun talvikin on vain osa kesää.
Siinä tulee pidempiä / parempia satojakin esim, ja ei tarvi työskennellä esim "raksalla" ihan TÄYSIN epäinhimillisissä olosuhteissa, 30 asteen pakkasessa, vaan paukutella vasaralla muina miehinä n 5 asteen "pakkasessa".
Joten NYT on ennennäkemätön mahku riuhtaista itsensä vapaammaksi kuin ikinä !

Ja koska teille pitää AINA ja KAIKKI erikseen sanoa ja eritellä (se on typeryksille ja epärealistisille ja lapsille, tyypillinen piirre) niin eriteltäköön siis, että; kaikki tämä tapahtuisi SILTI sen ylimalkaisen ja johonkin ekstenttiin kai yhteisenkin(?) "Suomi" nimisen kyhäelmän eteen, ja se EI olisi mikään vitun avoin piikkin koko maailmalle.
Ajatelkaa TAASkin Japania, ja sen provinsseja tai prefektuureja yms. Ne on kuin osavaltioita, mutta silti osa JAPANIA.

*

Taidan tietää kuinka monta RUSKEAA MaMua otettaisiin SUOMEN eri "prefektuureihin" jos ne olisivat kuten pitäisi olla, itsenäisiä !!

HAhahaahahaaaaaaa, ja taidatte tekin tietää.

Tämä kaikki voi alkaa niinkin yksinkertaisesti kuin että; KUN Helsingin Ylimykset ja muut Herrat suo laskeutua alas sieltä norsunluu PALATSISTAAN ja jalkautua hoi polloin tyhmien vitun aasien sekaan jakelemaan Pyhää Viisauttaan, niin niille tokaistaisiinkin vain töksähtäen, että "ei!"
Ja ehkä perään vielä lisättäisiin, että "...niin, ja: painu vittuun!"

Mutta yhdessä asiassa KAIKKIEN on tuettava yhtä ja yhden kaikkia, ja KOKO "suomen" on oltava saumaton peto sitä vastaan; Ryssä / Venäjä !!!
Sille ei saa antaa nanomillimetriäkään periksi, eikä eritoten silloin jos ja kun ollaan ihan OIKEASTI jo vähän "demokraattisia" ja ihan oikean Kansallisvaltion kaltaisia.

*

Uskallatteko kommarit kokeilla ?
Ittenäisyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti