maanantai 12. lokakuuta 2015

Cro-Vasuri

Olin jokin aika sitten ottanut talteen tällaisen kuvan......jonka tiesin esittävän Lii Läskipäätä ja jotakin muuta vasuria, mutten silloin vielä tiennyt KUKA tuo vitun luunaamainen hullu ON.
Mutta nyt tiedän; se on joku mulkku nimeltä Brunila. Se kerää nimiä ja naamoja niiltä jotka on jostain asioista jotain muuta mieltä kuin hän itse. Eli ihan PerusRikollinen / PerusKiusaaja tai myös sosiopaatti.

SYY miksi MINÄ kiinnostuin tästä kuvasta on se, että se esittää lähes täydellisesti sen MISTÄ "Vasemmisto" koostuu.
Typeristä, aivottomista kusipäisistä, häiriintyneistä mielipuolista ja tyhmistä ämmistä JA geneettisesti rappeutuneista Cro-Magnon mutantti "yksilöistä" kuten tuo jätkä.
Kuva teki eritoten SIKSI vaikutuksen, että tuon "jätkän" naama on lähes täydellinen tyyppiesimerkki ns Luontais-syntyisen rikollisen vastenmielisestä kusilärvästä.
Tuo tuollainen luinen harjanne, tuollainen "kyhmy" tai mikä lie, tuo naaman keski osa, SITÄ ei kuuluisi olla IHMISELLÄ, se on väkivaltarikollisten ja muiden geneettisten virheiden merkki.
Se kertoo mm väkivaltaisuudesta, tunteettomuudesta, julmuudesta, tunnekylmyydestä yms. Eli taaskin; ihan PerusVasemmistolaisuutta.

Kuten itsekkin varmasti tiedätte ja ymmärrätte, nuo on rikollisen ja häiriköijän ja ongelmienlietsojan kasvot. Nuo on kiusaajan ja ryöstäjän kasvot.
noita on "konnagalleriat" väärällään.

Ja tuo VITUN ämmä, tuo VITUN lii läskipää, se näyttää niinikään niiltä vitun suljetun osaston vankilamuijilta jotka vielä oikein FANITTAA sekalaisia murhaajia ja tappajia ja raiskaajia ja rikoksenuusijoita.
NUO ^^ EI KUULU mihinkään vitun "politiikkaan" vaan mieluusti ns"linnaan" tai pipilään ja vähän vitun äkkiä.

Vai NÄYTTÄÄKÖ nuo teistä, kovin YSTÄVÄLLISILTÄ ? lämminhenkisiltä ? IHMISILTÄ ? ...tuttavallisilta ja rehellisiltä ja luotettavilta ?!
Ja ....miksei jopa sellaisilta joille voisi vaikka lykätä vähän valtaakin ?!?

Tuollaiset on niitä mitä käytettiin ehkä niihin aikoihin kun sodat käytiin miekoilla, siinä eturivissä. Noita luunaamaisia hulluja. Ne on kylmiä ja kovia ja epäinhimillisiä ja ABSOLUUTTISIA kusipätä, joilla ei ole MITÄÄN muuta "lahjaa" KUIN juurikin kaikki väkivallan ympärillä pyörivä.

Aatelkaa, että TUO tuollainen vitun jengi on suomessa vallassa !! Ja pyrkii siihen ja komentelee teitä / meitä, ja pyrkii vain LISÄÄMÄÄN kontrolliaan ja tiukentamaan sitä ja laajentamaan ja syventämään.
Kammottavaa.

Tuossa ei ole mikään vitun "Kulttuurityyppi Helsingistä" tjns, vaan katutappelija ja sen liehittelijä, ympärilläpyörivä tyhmä tyttönen.Ei mulla TAASKAAN muuta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti