tiistai 27. lokakuuta 2015

Elukoiden piexentää

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1445840319105.html

Tässä voimme olla kaiketi samaa mieltä jopa Vasurin luunaamaisten idioottien kanssa; tuollainen on alhaista ja väärin ja tyhmää jne.

Ei valkoisille sopivaa käytöstä.
Tuon kuvittelisi sopivan johonkin hirviömäisen kammottavaan neekerimaahan tai ählämien kaaokseen tai aasian julmien vinosilmien maille, muttei edes suomeen.
Vaikkei suomalaiset ole varsinaisia "valkoisia".
(Tosin täällähän on kaikenlaista jengiä sekaisin, eritoten NYT !)

Mutta eniwei; miksi tuotakin pitää jokun jumalauta AAIINA tehdä !? Kuinka vitun vaikeaa se voi olla, perkele, kohdella elukoita edes suht hyvin !?

En katsonut mitään noita videoita, mutta arvaan kyllä jo sisällön ja ...miksi sitä katsella.

Ja kuten on sanottu, kun tuollaiset eläimet murhataan kun ne ensin on aikansa kärsineet, sitähän niiden elämä kai lähinnä on? kärsimystä, niin nin kun ne sitten tapetaan vieläpä, siirtyy niiden verenkiertoon ja sitäkautta siihen lihaan, valtavasti stressihormoonia ja muita paniikin ja tuskan ja pelon ja ahdistuksen ..aineita? ..ja sitten te porsaat syötte SITÄ ja bum! tulette ITSE; panikoivaksi, ahdistuneeksi, pelonsekaiseksi tuskailijaksi.
Ja hämmästelette mistä se saattaa johtua.

Sitä OLET mitä syöt.

Minä en yleensä syö lihaa mm juuri tällaisista syistä ja koska se enimmäkseen INHOTTAA minua. Se ON kuollutta eläintä !! herran tähden ! se kuuluisi joko hautaan tai johonkin, ei minun mahaani !

Ja en minä näe siinä mitään kunniaa syödä jotakin mikä on lähinnä laitoksessa kasvatettu mutanttiversio siitä itse elukasta, joka minun tulisi mielestäni myös itse metsästää jos haluan sen syödä.
Se on vähän .......alhaista, syödä jotain mitä ei itse ole pyydystänyt ja tappanut ja ei luultavasti edes kykenisi siihen.

Mutta VÄLILLÄ myönnettäköön, voi syödä jotain tuollaistakin elukkaa. Mutta olen enemmän Finuiittiien kannalla; kala on parempi. Ja vaikkei ehkä maultaan aina parempi, mutta se on terveellisempi ja älykkään ruokaa. Se ei TAKUULLA mm lihota, se ravitsee esim aivoja melko hyvin. Tosin kunnollinen kala on ihan sikahintaista suomessa, jostain syystä. Vaikka se on niinkin suosittua.
Melkoinen.. ..... "paradoksi" taas, etten sanoisi.
Mutta: mikäpä täällä EI OLISI kallista ja ylihintaista ?!

P.s KOSKA te suomlantilaiset voisitte, viitsisitte, kykenisitte tai ehtisitte, alkaa edes HARJOITELLA sellaista "kontingenttia" mahdollisuuden abstraktiota varten, että jonain päivänä suomella voisi olla oma "ruokakulttuuri" ja ns "cuisine" ?! Hei ? koska ?!
K O S K A te opettelette tekemään jotain MUUTA(kin) kuin vain aina sitä vitun yhtä ja samaa (joka asiassa) jos se ei ole muusia niin sitten se on peruna tai liha -keittoa. Jos ei sitä, se on jokin "laatikko" tai sitten on vääntäydyttävä Mäkkiin tai Pitseriaan tai johonkin.

Ottakaa vinosilmien ruoasta oppia ! Vittu siitä riittää vaikka hevoselle, yhdestäkin vitun annoksesta, ja lounaalla ne usein tarjoaa vittu vielä SAMAAN HINTAA sen saatanan juoman !!!
Vittu HÄVETKÄÄ!! perkeleen puisevat suomalaiset VITUN JUNTIT !!

VITTU !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti