perjantai 16. lokakuuta 2015

Eu Turkissa

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015101620523361_ul.shtml

EUn Kommunistinen ja Käskevä Komissio, kävi ottamassa Turkkilaista karvaista KYRPÄÄ takapuoleensa, näemmä ! Tuolla Turkissa.

Siellä pyydettiin heiltä paitsi "nimellistä, pientä, rahalahjoitusta" ja viisumivapautta (ilmeisesti EU:n alueelle eli myös MEIDÄN ALUEELLE eli koti-suomeen eli EI TASAN KÄY !) myös sitä, että EUn kommarit rasvaisivat ihan ITSE omalla kustannuksellaan, omat pyllynsä. Jottei Turkkilaisten tarvi sentään tuoda omia vaseliinejaankin !

Jo nyt on PERKELE !!

Jos minä johtelisin EUta tai jotain maata jolla on, toisin kuin suomella, jotain vitun väliä, minä luullakseni HYÖKKÄISIN jo nyt, parasta aikaa, Turkkiin !! Olisin kanuunoineni siellä aika nopeasti tuollaisten "pyyntöjen" tiimoilta.

Mutta nyt on aika pelailla kotona pleikkaa tai tiatsikkaa eikä miettiä tuollaisia.

P.s kohta kun ählämsählämeitä on tarpeeksi, täällä siis, on Turkki kaikissa maailman "asemissa esittää vaatimuksia" ja alkaneekin niitä esittelemään.
Ja ken tietää kuinka äkkiä ja helposti, täälläkin tietyt hahmot "aktivoituvat" kun käsky käy.

Mutta onneksi sentään on kai tulossa poikkeuksellisen jäätävä talvi. Toisin kuin aiemmin luvattiin. Eli ehkä se Tex Arcanen jankkaama jääkausi alkaa jo aloitella ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti