lauantai 24. lokakuuta 2015

Ruozin Keissistä vielä

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015102320549460_ul.shtml

"KAIKKI UHRIT" ?

Käsittääkseni niitä oli tasan 1 tai 2 ?!
joten sana "kaikki" lienee nyt vähän sellaista "tarkoitushakuista" liioittelua ?! Wouldn´t you say ?

Ja asiaan liittynee jo sekin, että hän iski juurikin sellaiseen skoleen jossa on toden totta; suurimmaksi osaksi MaMuja.

Ja sälli kuunteli kanssa näemmä "Rammsteinia" ! AHahahaa, minäkin olen sitä kyllä, oman osuuteni, kuunnellut. Ei se mikään ykkönen ole, mutta kyllä sitä kuuntelee aina silloin tällöin. Ja kukapa siitä ei tykkäisi, ainakin vähän ?!

Feisbuukissa oli sympattu näemmä Till Lindemanista Mel Gibsoniin ja kaikkea siltä väliltä.

Ei tuo mitään TARKOITA, mutta sellainen on nyt esiinkaivettu.

*

Asiaan.

Minulle tuli lähinnä se mieleen, että .... tai sanotaan niin, että: minä aloin oikeastaan sääliä ja myötätuntea tätä heppua. Minä ajattelin sitä, miten Ruotsi ja sen vanavedessä aina niin munaton "Suomi" - on hylännyt sekä itsensä, ETTÄ omat lapsensa ja tulevat sukupolvet yms. Ja miten SE ajaa nykynuoria ja Breivikkejä ym, tällaisiin tekoihin. Ja kaiken tämänkään jälkeen, ei keskinkertaisten ja helposti panikoivien arsenaalista löydy kai muuta kuin pyöritellä peukaloitaan ja hyristä ja mumista "Rasismista™" ja syytellä siitä toinen toisiaan, ja panikoitua yhä vain enemmän ja pahemmin, kuin pahimmat salaliittoteoreetikot. Ja ajautuvat sitten sitä kautta nurkkaan ja köysiin ja alkaa ITSE tehdä jotain epätoivoista.

Vittu te olette tyhmiä, täytyy taas kerran todeta !!

( Mainittakoon kai sitten, että olen usein ajatellut, että "hakisipa ne Muukalaiset minut pois tältä vitun planeetalta, näiden kurjien sekopäisten vitun APINOIDEN seasta !" Mutta minulle tuo EI OLE mikään leikin asia, enkä halua niitä mulkosilmiä MIHINKÄÄN lähelleni, en ainakaan ilman jykevää omaa aseistusta ja kirkasta päivänvaloa ja mieluusti jonkinlaista omaa armeijaa tjns !)

Ja kuten on jo sanottu, pitkin nettiä ainakin; on "kaksinaismoralistista" ja tekopyhää ja mitä kaikkea, kun Valtamedia änkyttää ja sönköttää ja julistaa ja paatoksellisesti vaikeroi, tällaista tapausta, mutta sitten myös vaikenee KAIKISTA niistä melko vitun LOPUTTOMISTA vastineista neekerien puolelta ja murjaanien taholta.

Kuten tässäkin tuodaan esiin: http://magneettimedia.com/valtamedia-valehtelee-hapeilematta-ruotsin-rasistisista-surmista/

Kyllä !! Kävin (taas!) Magneettimediassa !
AHAH AHAhahahah ahaAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !


Mutta minulla ei liene tästä tapauksesta itsestään mitään sen kummempaa sanottavaa tämän enempää. Se oli mitä oli. Ja kyllä, olen jopa tyytyväinen siihen, olkoon kammottavaa tai ei, että uhrit ilmeisesti siis oli MaMuja eikä ruotsalaisia. Makaaberi tilanne vaatii makaaberin mielentilan, eikä se teidän hätäpaskonnastanne muutu miksikään.

Uhrit eivät olleet minun kanssani samaa maata tai rotua tai Kansaa tai lajia, joten en voi REHELLISESTI todeta muuta kuin, että; pahoittelen kohtaloaan yleisellä tasolla.
Mutta itse tekijää kykenen "symppaamaan" enemmän, ja onhan se ...aika vitun surkeaa että nuori ja paikallinen ...periaatteessa sekoaa melko LOPULLISESTI, sen takia, ettei ne Muut siinä ympärillä osaa enää erottaa puuta ja persettään. Ne on jo seonneet ITSE ja hulluus... se tarttuu !

*

Sanon tämän jutun loppukaneetiksi vielä tämän.

SE mihin olen teissä kaikissa ja tässä elämässä, erityisen pettynyt, on se, että; tämän planeetan "ihminen" ei näytä olevan kykenevä -ihan siis tasan tosissaan ja oikeasti- elämään ILMAN jonkinlaista "juttua". Sitä SUURTA "jotain" - sitä oman aikansa "Suurta Poliittista Narratiivia" tai miksikä tätä nyt kutsuukin, tiedätte kyllä KAIKKI ihan tasan tarkkaan mistä puhun.
SE minua vituttaa teissä erityisellä lämmöllä, se ei ole PAHINTA teissä, mutta se PAHAA. Todella pahaa. Ja valitettavaa ja surkeaa ja se johtaa vain katastroofista ja kärsimyksestä, toisiin. Uusiin.
Ja JOOOKA vitun kerta te VITUN IDIOOTIT levittelette käsiänne ja poliitikot näyttävät hölmistyneiltä kuin neekerivauva ja kaikki ovat niin menossa, niin menossa, "kohti jotakin" ja ...mihinkä te IKINÄ, koskaan, menette ?!
Täällä te olette, edelleen !

Ette te mihinkään mene ! (eritoten jos tämä ON vankilaplaneetta / karanteeniplaneetta.)Toisaalta; KAIKKI rimpuilu voi olla turhaa ja kaikilla asioilla "kohtalo".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti