sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Raakalaispatriootit ?

Olen muutaman kerran lukenut netistä jostain blogeista tai jostain, kuinka Vasurit ym vaarallisen tyhmät eläimet, änkyttää että "isäm maallisuus on reppanoiden / lurjusten / jonkinsortin paskakasojen, viimeinen toivo" tjns.
Jossa siis yritetään ilmeisesti viitata Oscar Wilde sitaattiin; "Patriotismi on raakalaisten hyve"  ellen pahasti erehdy. Ja harvoinpa erehdyn. Joten olen taas oikeassa.

Eniwei; ne änkyttää nyt mm TUOTA ^^ !!! Ikäänkuin tuon SANOMA ja sisältö ja ydin "essenssi" olisi jotakin mitä he ensinkään käsittävät ja toisekseen; mikä EI KOSKE juurikin ja nimenomaan HEITÄ ITSEÄÄN.

Siitä voisikin muotoilla uuden version sanomalla: "Ns Anti-Rasismi tai Anti-Fasismi, on modernin raakalaisen ´hyve´".

Mutta kuten tyhmille aina, on tässäkin tapauksessa näille vitun paukapäille mahdotonta saada itse tämän asian sitä VARSINAISTA SISÄLTÖÄ ja SANOMAA perille. Mitenkään.

Se on sama juttu kuin se, että nykyään duudsoni Jukka ja psykoStubbi "toimivat kiusaamista vastaan" ! AHahahaaa vitun idiootit.
Typerä ei koskaan muutu.

Kuten olen monet kerrat siteerannut tätä Japanilaista sanontaa, siteeraan jälleen: "idiootti ei parane, ellei hän kuole".
Eli; vain kuolema MUUTTAA tai "parantaa" imbesillin.

Jos minä nyt koitan, turhaan, läväyttää tämän asian "pointin" teille idiooteille nähtäväksi.
Kas näin; kyse ei ole ikinä eikä koskaan siitä varsinaisesta "itse asiasta" mistä puhutaan, olkoon se sitten patriotismi tai natsismi tai anti-basismi tai mikä vain, se itse ASIA on vain SE; itse asia !
Se mistä ON kyse, on SE SAATANAN KÄPYAIVOINEN vitun simpanssi MIKÄ SITÄ ASIAA HUOKUU ja TOTEUTTAA ja TEKEE ja SEN TYYPIN(!!!) herran tähden sentään(!!!) omasta todellisesta sisäsyntyisestä, muuttumattomasta, essens, olemuksesta. Sisimmästä sisin.
SIITÄ on AINA kyse.

SE muuttuu aikakaudesta toiseen MIKÄ on mitäkin, muttei se KUKA on MITÄKIN. VAIN sillä on väliä, ei millään muulla.

Eli lyhyesti; idiootti on idiootti vaikka voissa paistais. Tai pukisi mihin tahansa uniformuun.
Ei se teitä omalta tyhjyydeltänne ja tyhmyydeltänne ja kollektiiviselta pahuudeltanne yms pelasta, että te NYT leikitte tällaista, tähän aikakauteen sopivaa "pyhimystä" tehden kaikkea sitä mitä Fasistin ja ns Rasistin kuuluukin ja samalla tallotte sananvapauden ja kaiken kauniin jalkoihinne kuin hätääntyneet tyhmät gnuut, paetessaan leijonia.
Sama paska, eri säkki. Tai oikeastaan: sama paska, SAMA säkki.

Kuka vain voi SANOA mitä vain tai ESITTÄÄ minkäLAISTA vain, mutta jokainen kuiten ON jotakin. Jotakin hyvin TIETTYÄ ja melko selkeää, ja SE - EI - MUUTU.
Sönköttäkää mitä vain, miten paljon vain. Totuus on silti totuus.

Paha ihminen on paha, siinä kaikki. Ei mitään muuta. Se ei muutu aatteista eikä vaatteista suuntaan eikä toiseen, mutta te kai oikeasti luulette näin käyvän ?!
Jos vaikkapa murhaaja sanoo ampuessaan jotakuta, että "emmä sua ammu" niin miten on? ampuuko hän vai ei ?!

Totta-vitun-kai ampuu !! Mutta koska on päästään TÄYSIN pehmeä ja sekaisin kuin vasuri-jutku, se SANOO siinä samalla, ampuessaan, ettei niin o. Miten siis ON.
Näin tämä vaan on.

Ja KAIKKI tämä nykyinen hulluus, johtuu aikamoiseen extenttiin vain siitä yksinkertaisesta asiasta, ettei nykyään enää ole; mielisairaaloita. Tai niihin ei enää suljeta ketään.
Joten kirjaimellisesti: hullut pyörivät vapaana ja muiden seassa ja ovat  vapaat myös VAIKUTTAMAAN ja "äänestämään" yms.
Ja naisista, näistä kahdesta syystä kaikki tämä.

KAIKKI.


P.s törmäsin tuossa eilen juuri mitä sopivimpaan artikkeliin PSYKOPAATEISTA, kräkkedissä.
Lukekaa helvetissä pois !!

http://www.cracked.com/article_23148_5-reasons-psychopaths-run-world-according-to-science.html

Kuten TAAAAAAAS !!! haaaloooo !?!?! onko kenelläkään KEEETÄÄÄN kootooonaa ?!? huhuuu !?!?!
Kuten TAAAAAS saatte lukea; vetää korkeat asemat / virat psykopaatteja puoleensa kuin valo hyönteistä !!! Kuinka tällekkään(!!) asialle ei vittu IKINÄ tehdä MITÄÄN tällä kurjalla vitun demonienriivaamalla planeetalla !?
Häh? ....osaatteko äkkiseltään sanoa ?! ....vai onko parempi vain vetelehtiä sohvalla tai lattialla tai jossain, kotona ja TOIVOA ettei mitään tällaista olisi ?!

Toivoton vitun paika. Toivoton.

(YKSI syy mistä se johtuu, on taikausko. "Ihmiset" [apinat] ei USKO, että PAHUUDEN VOI TUHOTA lopullisesti, tai sen määrää vähentää DRAMAATTISESTI. Ja TUO taas johtuu SIITÄ, että; ihmiset / apinat, on ihan vitun tyhmiä.)

P.s 2 Muunmuassa juuri TUON^^ takia, ei ns "politiikka" tai "demokratia" voi IKINÄ toimia, ei koskaan. Sen valtaa VÄÄJÄÄMÄTTÄ mielisairaat ja häiriintyneet ja itsekkäät ja tunnekylmät ja julmat ja ilkeät ja pahat, vallanahneet luopiot ja geneettisesti huonolaatuiset vitun ilveilijät ja itsekkäät pedot.
SE on VÄÄJÄÄMÄTÖNTÄ jos jokin !

Ja TE, Tavallinen "Kansa", ns Hoi Polloi, aiheutatte KAIKEN sen minkä ns "politiikka" aiheuttaa, tukemalla TUOTA paskaa. Ylläpitämällä sitä ja sietämällä ja maksamalla sille vuosituhannesta toiseen, sen vaatiman "suojelurahan".
Ettekö te nyt perkele käsitä, että tämä on JO SOTAA  !!!!!!!??!?!?!!?!?!?!!?

Geneettisesti "kelvolliset" vastaan mutantit sekopäät ja pieleenmenneet rääpäleet, eli ns rikolliset ja poliisit ja valtion "työntekijöistä" suurin osa. Eli siis TYÖNvälttelijöistä on oikeasti kyse, mutta sallinette moisen kielikuvan ?Tämä planeetta, tai lähinnä sen humanoidi elämänmuoto, eli ns "ihminen" -tuo keinotekoinen vitun FRIIKKI- ...on melko vitun nurinkurinen juttu !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti