maanantai 5. lokakuuta 2015

Te ootte tyhmiä !

Yksi yksinkertaisimmista syistä tähän Moderniin Kaaokseen on se, että nykyään TYHMÄT ja vielä tyhmemmät, ihmiset / apinat, on nousseet "Johtajiksi". Ja HEILLÄ on kuten KAIKILLA nekruilla yms ruskeilla paskaroduilla, luontais-syntyinen VIHA ja RAIVO ja INHO omaa alemmuuttaan kohtaan ja he koettavat nyt TUHOTA KAIKEN vähääkään itseään ylemmän ja kyvykkäämmän ja eväämään edes MAHDOLLISUUDEN meille älykkäimmille elää tätä elämää ja saada jopa jotain visioitaan toteen ja muutettua asioita PAREMPAAN päin.

Eli lyhyesti; älykääpiöt ja typerykset pitävät KOKO "Länsi-Sivilisaatiota" panttivankinaan ja ihmiskilpenään. Siinä se.
Ja he aikovat ilmeisesti kuolla ja vetää meidät KAIKKI mukanaan tuonelaan.

Se on NYT ja TÄSSÄ toteutumassa, mitä Lothrop Stoddard povasi ja pelkäsi ja ennusti kirjassaan "ali ihmisten kapina"  tai "The Revolt Against Civilization: The Menace of the Under-Man".

http://www.amazon.com/The-Revolt-Against-Civilization-Under-Man/dp/1410207889

Eli että lopunkaiken kaikenlainen idiooteista ja imbesilleistä ja muista älyllisesti kääpiömäisistä kusipäistä koostuva Morlokkien joukko kävelee Sivilisaation yli ja tuhoaa sen, kuin lauma nekruja. He nousevat sieltä vitun viemäreistään ja siltain alta, missä sitten "budjaavatkin" ja kostonhimoisena TUHOAVAT sen mihin eivät itse YLLÄ ja mitä eivät, tyhmiä kun ovat, itse YMMÄRRÄ.
Ja sehän näyttää aina ärsyttävän älykääpiötä; mitä se EI ymmärrä.

Se nääs sen "dissausta" ja "dis rispektii" jne.
HAHahahahaaaaaaaa.

NYT jos koskaan ON, de facto ja jure, vallassa / "vallankahvassa" ehkä kaikkien aikojen vähäpätöisimmät mielet ja "persoonat". Ei niillä siis juurikaan OLE, kenelläkään, MITÄÄN mainittavaa persoonaa, mutta ymmärtänette yskän.
Nykyään kun ei tarvitse kuin painella nappuloita ja "äänestää" ja tuittupäisesti performoida omaa typeryyttään ja omaa typerää sukupuoltaan eli naiseutta ja bäng! sillä heltiää HETI paikalla paikka "Eduskunnasta" tai jostain johtavasta virasta. Sen sijaan, että se olisi kuten JÄRJELLISESSÄ, EI-apina, maailmassa, meritokratiaan perustuvaa ja myös siihen, että räikeän ylilahjakkaat sekä a) tunnistetaan, b) tunnustetaan, ja c) otetaan erityis-suojeluun ja tuetaan.

Mutta kuten mm Tex Arcane on usein sanonut; menestys kylvää itse oman tuhonsa siemenet. Näinhän se on aina ollut tällä apinain planeetalla ja tulee luultavasti, äärimmäisen valitettavasti, AINA olemaan. Ja ainakin NIIN KAUAN kun täällä kunnioitetaan naista ja pillua enemmän kuin khuulia ja hauskaa ja kaunista ja sielullista ja kekseliästä ja VAPAATA elämää. Ja tietoa ja syvällisyyttä ja viisautta.

Mutta nyt kunnioitetaan vain tyhmyyttä ja itsekkyyttä ja tunnekylmyyttä ja pahuutta ja naista. Eli kaikkea mistä nainen koostuu JA myös itse, naista.

Fuck !

Ja asioissa on mutkistamassa myös sellainen seikka, että suurin osa teistä idiooteista EI KYKENE, ei pysty eikä edes HALUA(!!) myöntää koskaan virheitään ja pyytää niitä jopa anteeksi. Eritoten jos satut olemaan ns "Kansanedustaja"vittupää.
Jumalauta jos tekee jotain mikä satuttaa tai haittaa KOKONAISTA "MAATA" tai Kansallisvaltiota tai "Kansaa" tai rotua, niin ...ajatelkaa MITEN ylimielinen ja kusipäinen ja tunteeton vitun sosipaatinen käärme siinä ON kyseessä jos ei pysty taipumaan edes SEN vitun vertaa, että PAHOITTELISI asiaa !!!!!

Pyysikö esim Staalinin persereikä ikinä anteeksi ? tai Pol vitun Pot ? tai KUKAAN vastaavista ? ikinä ? missään ?!
Luultavasti se on melko lyhyt lista se. Siis se jossa mainitaan ne jotka OVAT pyytäneet alhaisuuttaan anteeksi.

Nyt on siis ongelmien YTIMESSÄ jo sekin, ettei ylimieliset, kostonjanoisen typerät, pikkusielut VOI eikä HALUA - taipua myöntämään omaa vajavaisuuttaan ja tyhmyyttään ja ilkeyttään ja tekemiään GIGANTTISIA munauksia yms. Eikä he voi enää ylpeyttään niellä ja muuttaa mieltään.

Ihan jo TÄMÄN takia, alkaa, suomalaiseni, olla kaikki ns"Lailliset ja Parlamentaariset" keinot käytetty ja nähty.
JOS te olisitte kykenevä sakki kuten vaikka italiaanot tai itseasiassa itse Ählämit(!!) tai Anglo-Saksit, niin tämä sotku selvitettäisiin noin 24tunnissa, mutta koska te olette pohjoisia muuleja ja Kommunistisia Jantelaki Kollektivisteja idiootteja ja Valtioon luottavia ja uskovia tolvanoita, ei tästä tule luultavasti enää mitään.
Ja vaikka tulisi, se HINTA minkä se sekä vaatii, että ON JO VAATINUT(!!) on liikaa. Vaikkette te SITÄ tulisi voitonriemussanne ikinä noteeraamaan.

Tämä on kamalaa !
Tämä paikka on kamala !
Te olette kaikki idiootteja !

Minä HALVEKSIN noin itsettömiä ja juurettomia ja munattomia tyyppejä kuin te "suomalaiset" olette.
Minä olen teihin ihan vitun totaalisen pettynyt.
Mitään muuta ette osaa kuin TUHOTA kaiken poikkeuksellisen älykkään ja lahjakkaan ja kauniin ja kiukutella keskenänne ja happamina nahista keskenään ja aukoa päätänne ja luulla tietävänne "yhtä hyvin" ellette jopa PAREMMIN.

Haistakaa saatana vittu.
Ehkä ON parempi, että te NYT ja viipymättä haette itsenne takaisin osaksi Ryssän Kollektiivia, takaisin Borg-kuutioon muulini.
Teistä EI OLE omaan Kansallisvaltioon ja "Maahan" ja "kulttuuriin".

*

Ja SE on absoluuttisen PAKKO mainita, että: nyt kun olen vanhempi ja valveutuneempi TÄTÄ ELÄMÄÄ kohtaan (HUOM! nuoriso, te ymmärrätte sitten vanhempana tuon, TUOSSA te olette AINA jäljessä ja vähempiä kuin kaikki teitä vanhemmat, sille ei VOI mitään, te ETTE OLE realistisia) ja katuviisaampi ja niineespäin, olen aivan räjähtämäisilläni ärtymyksestä ja pettyneestä raivosta yms, sitä kohtaan, että te "suomalaiset" saatanan kusiaiset vitun läskipäät KEHTAATTE, saatanan lantajätkät, aina mainita sen ja leveillä sillä, että olette ihan he-le-vetin REHELLISTÄ "Kansaa" !!
Pah !! hahahahaa...vittu MITÄ HELVETTIÄ ?!?! "rehellistä" ?!? vittu te ole rehellistä saatanan kusiluuserit NÄHNEETKÄÄN ! Perkeleen Samojedimuulit !
Haistakaa saatanan ylimieliset kommarimulkut vittu !! Ja HÄVETKÄÄ !!

Shame on you !!
Häpeä !

HETI sillä saatanan SEKUNNILLA kun JOKU, kuka vain, vitun keskinkertainen slaavi-idiootti teistä täällä, saa jonkinsortin VALTAA... niin bäng! se on sitten HETI ....ihan HETI (!!) korruptio katossa.
"Hyväveliverkko" pystyssä ja käynnissä, verorahojen varastamista omiin taskuihin ja Aarnion konnapoliisin tyylistä saatanan suhmurointia ja pahuutta ja "rikollisuutta" ja loputonta opportunistista itsekkyyttä ja varkauksia. Mainitsinko jo sen? varastaminsen ?
Niin sitä. Varkailua.
Sitä on PALJON !

Suomalaiset vastaavat varmasti hyvin pitkälti Pohjois-Korean rotanpaska-asukkaita. Jotka ovat valmiita pettämään toisensa kirjaimellisesti varmaankin nanosekunnissa, eritoten jos niin KÄSKETÄÄN tai edes ehdottelevati ehdotetaan Viralliselta Taholta, ja jos siitä vielä palkitaan jotenkin !
He ovat valmiita vaikka vittu SYÖMÄÄN TOISENSA (kirjaimellisesti) jos tarve vaatii. SELLAISEN maailman luo, paitsi typeryys ja alhainen tietoisuuden taso, niin "vanha kunnon" Kommunismi. Tai Kollektivismi, sama paska eri nimi.
Mitään sitä PAHEMPAA ja ilkeämpää ja julmempaa ja haitallisempaa ja oksettavampaa ja alkeellisempaa ja satuttavampaa ja julkeampaa / hävyttömämpää ja Saatanalisempaa ei ole KOSKAAN vielä kyetty keksimään ja luomaan.
Onnittelut kai siitä ?

Eikä sitä tarvitse edes mitenkään erityisesti LUODA, sillä sehän on herran tähden; ihmis-apinan luontainen, sisäsyntyinen, tila !
Kollektivismi ja varkaus.

Eli suomalaiset ovat, ja ainakin nykyään langenneet samaan tilaan, samassa tilassa kuin neekeritkin. Mutta paksummissa vaatteissa.

NÄMÄ ovat vain JOITAIN teidän lähes ehtymättömistä ongelmistanne. Mutta se ihan PerusSyy siellä pohjalla ja KAIKEN muun takana on tietenkin hyvin yksiselitteisen suoraviivaisen yksinkertainen; se on tyhmyys / typeryys.
SIITÄ juontuvat iiiiiiiiiihan KAIKKI muut syyt.

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti