keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Välihuomautus Monikultturisteille

Mitä SITTEN - JOS  kaikki maailman murjaanit ja neekerit yms, "kotiutettaisiinkin" suomeen ?! SITTEN, KUN, niitä on se jokin 4-5 miljoonaa plus 40 miljoonaa !! niin; mitä SITTEN !?
Kuinka ihanaa SITTEN olisi !?!? Monikultistit ?!

Kuten olen joskus sanonut, luin jonkun vanhemman amerikkalaismiehen ratkaisun kaikkiin näihin ongelmiin kerran netistä, ja hän sanoi vain yksinkertaisesti, että; paras tapa tuhota mikä tahansa ideologia (tai idea yms) on yksinkertaisesti antaa sen tapahtua, ja toteutua, täysin.

Ja SITTEN, KUN se on -kuin jokin tauti- tehnyt kaiken mihin siitä on, niin SITTEN aletaan perata syyllisiä ja tämän takia on pidettävä KOKO AJAN kirjaa vihollisista. On otettava nimiä ja naamoja talteen ja on MUISTETTAVA !!!

MUISTAKAA !!!!!

Muistakaa, hyvin, ketkä on tukeneet ja kohkanneet "monikultturismia" yms ja kaikkea sen lieveilmiöitä jne. Muistakaa se.

Tämäkin TAUTI tulee menemään ohi, mutta kuten KAIKKI taudit; siitä ON JO, siihen mennessä, ollut sekalaista konkreettista haittaa ja PALJON.

Eniwei, sanon nyt vielä, että NYT olisi viimeisiä hetkiä tehdä parannus, myöntää TYPERYYTENSÄ ja ilkeytensä ja pikkusieluinen JA typerä ylpeytensä ja tehdä melko vitun DRAMAATTINEN muutos ja suunnankäännös.
NYT, just nyt.

Ymmärtäkää nyt jo helvetin perkele, ettei Amerikkalaiset / Juutalaiset elokuvat ole tarkkoja kuvauksia todellisuudesta, eikä neekerit tuo mukanaan sitä jotain mitä te niiden mukana luulettekin tulevan. Jotain elokuvien "cooliutta" ja amerikan elämän autuutta jne.
Mukana TULEE mm; kaaosta, kuolemaa, varkauksia, raiskauksia, levottomuutta, tauteja, KAIKILLE MEILLE alentunut elintaso ja ahdistava ympäristö, vieraaksi muuttunut entinen KOTI, vielä tätäkin totalitäärisempi Valtio-Poliisi-Paskiaisklikki (kyllä!! se ON mahdollista!) ja vaikka mitä muuta

JOS haluat mitään noista, olet idiootti, järjiltäsi, vaarallisen tyhmä ja pelottavan kusipäinen. Plus vielä; hullu.

Te olette menneet järjiltänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti