keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Hämeen Hämärät Siat

http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/2015102120541868_cm.shtml
No joo no....  .. . ...jaa...... no jaa.
En tiedä pitäisikö tässä enää edes vaivautua leikkimään olevansa vähimmässäkään määrin yllättynyt.

Pettymys, ärtymys, tuohtumus, raivo, apatia, välinpitämättömyys ja pyhä viha ja kostonhalu ...ne vaan lähinnä syvenee yhä enemmän ja mieli sumenee ja turtuu ja usko yhtään mihinkään haipuu vielä väääähän enemmän näkymättömiin.

En tosin ole IKINÄ "uskonut" sikoihin tai valtioon, toisin kuin suuriN osa "ihmiskuntaa" minä en ole imbesilli tai idiootti tai keskinkertainen tai tyhmä ja vähä-älyinen jne, enkä siksi myöskään naiivi, paitsi omalla tavallani ja eri asioissa, mutta tuossa asiassa minussa ei ole MITÄÄN naiivia.

Ja sanon tähän samaan jotain mikä tuskin menee kovin monelle teistä zombeista perille, mutta kokeillaan nyt taas; ns "armeija" on ERI asia kuin kumpikaan: siat tai valtio.
ERI - ASIA.
Tai ainakin niin tulisi olla, pitäisi olla, olisi oltava ja HYVÄ olla, olisi jos ihmiset olisi edes piirun verran parempia ja viisaampia jne.

Nuo 3 ovat VIHOLLISIA, tai siis tarkemmin Siat ja Valde vs Armeija, on asian TODELLINEN laita, älkääkä koskaan, ikinä luulko muuta tai unohtako tuota. Jos unohdatte, hukka perii.

*

Mutta harhauduin jo itse asiasta.
Eli: Sikoja on nyt ihan Virallisesti käsketty vaikenemaan Maahanotettujen edesottamuksista.

Kuten tuolla iltsikassa heti ensimmäinen kommenttikin, joita ällistyttävää kyllä saa näköjään taas / toistaiseksi sinne laittaa(!!), sanoi; on meininki kuin mistä vain totalitäärisestä tunkiosta. Neukkulasta tai p-koreasta tai kuubasta tai jostain.

Mutta ehkä tämä on käytävä sitten läpi, josko SE sitten vihdoin parantaa tämänKIN "katajaisen kansan" ja suomlantilaiset voivat liittyä Ihmis-Sivilisaatioon, sikäli kun osaavat tai haluavat. Mutta se on tuonnempana, pahimmassa tapauksessa, PALJON, tuonnempana.

( Ja minä luulin syntyneeni juuri oikeaan aikaan kokeakseni sen itse ja ELÄÄKSENI siinä!! hahahahaa lol !! SIINÄ olin minä kyllä naiivi ja vähän päälle, myönnettäköön, mutta mitä sitä lapsena ja nuorena voisi aavistaa muiden pahuudesta ja alhaisuudesta? )

*

Ja katsokaas....

http://www.hameenlinna.fi/Kaupunki-info/Viestinta/Tiedotteet---etusivun-nosto/Turvapaikanhakijatilanne-Hameenlinnassa/

Kävin itseäni ärsyttämässä tuollakin. Ja ..jumalauta !!
Pelkkää helvetin murjaania toitotetaan sielläkin !!
Pitääkö perkele JOOOOKA vitun nurkka ja kaupunki ja kylä täyttää näillä ääliöillä ja hyvänmielen-kommareille-tuojilla ?!

"Valtaosa Hämeenlinnaan tulleista turvapaikanhakijoista on Irakista. Lisäksi hakijoina on afgaaneja, Venäjän tšetšeenejä, nigerialaisia ja somaleja."

Ai kappas.. ?! Missä on ne miljoonat ja taas miljoonat SYYRIAN pakolaiset lapsineen päivineen !?
Paitsi LOISTAVAT poissaolollaan...
Mutta en nyt halua jankuttaa tuota asiaa ja kuulostaa joltain ruikuttavalta / uikuttavalta sanotaan nyt vaikka "muotihomolta" tai joltain millä on tapana vatvoa ja vatvoa jotain yhtä ja samaa sontaa ja valittaa kuin juutalainen ja märehtiä sitä kuin poliitikkoämmä muiden vapauksia jne. Ja onhan tuo jo virallisehkosti myönnettykkin käsittääkseni johonkin mittaan, ettei niitä Syyrialaisia nyt sitten ehkä niin ....juuri ketään, olekkaan tullut tai tulossa.


Hävetkää Hämeen-Siat.


Mutta toisaalta..... emmä enää edes jaksa.


Ilmoittakaa sitten kun se sota alkaa, niin tsiigataan jos vaivaudun paikalle.


* * * * *

P.s vielä tähän loppuun, koska en voi itselleni mitään tai malta olla tätä sanomattakkaan; MIKSEI esim Japanissa ole ikinä tällaisia ongelmia !?
Ja osaatteko edes KUVITELLA, että Japsit alkaisi jukolauta perkele periaatteessa ensin Totalitääriseksi komento-kommunisti-poliisi-valtioksi ja sitten vielä sen LISÄKSI, sisällis-sotaan ja minkä takia ? jonkun yhdentekevän helvetin kurjan ja nuhjuisen neekeripahasen !!?!? HAHah ahaha ai jaijaijia...e i ....ei ! Ei vittu sentään.
Ei sellaista voi edes kuvitella.

Ja olen tarkoittanut tätäkin asiaa puida joten sanon siitä nyt tällaisen pienen näyteen: jos kerran Japanilaisilla ja muilla "itäaasialaisilla" on keskimäärin ÄO jopa valkoista keskivertoa ylempi noin oliko se 5 vai peräti 15 ! pistettä ? mutta jotain tuon verran kuitenkin, niin olisiko SE yksi syy miksi Japanissa yksinkertaisesti vältetään KAIKKI ne ongelmat missä täällä taas rimpuillaan kuin täi tervassa ?!
Nähkää; me älykkäät osaisimme kyllä VÄLTTÄÄ joutumasta ongelmiin YLIPÄÄTÄÄN; ihan nähkää ETUKÄTEEN, mutta kun tyhmät on saaneet maailmassa "johtopaikan" ja kaikki muut vaan seuraa niitä .... niin mm NÄIN käy.
EI Japseille, mutta meille /teille, täällä. Näin tässä aina käy. Ja sitten joku tyhmä muija keuhkoaa jotain paskaa jostain paskasta, huitoen ja elehtien kuin painajaisesta herännyt Hitler (ilman sitä karsimaa tosin) ja huohottaa hermostuneen hysteerisenä jostain muusta paskasta. "Rasismista™" tai jostain.Kulttuurit... niissä on eroja !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti