tiistai 6. lokakuuta 2015

Turvapaikkatunkijoiden tilanne päivittelyä


No mutta tottakai se ottaisi !! MaMuja naapuriinsa ! Ei kai se nyt saatan SANOISI JULKISESTI, että "hyi! emmä ny mitään vitun, saatanan neekereitä naarureiksi haluu!!"

Hyvä Tynkkynen myös. Edes JOTAIN vitun liikette ja pulssia tuohonkin vitun tunkkaiseen mrrälaumaan !Jopa shäuplessa on JOTAIN miniatyyristä järjentynkää !
Ja MIKSI NYT, yht´äkkiä, on KAIKKI, joka vitun kuva, mistä vain ähläminmurjaanista, niin vitun ihmeellinen ja "pysäyttävä" ja "myötätuntoaherättävä" ja "ajankohtainen" ja "kiinnostava" ja kaunis" ja "lumoava" ja "seisauttava" ja "vavahduttava" ja "kavahduttava" jne ?!?!
Vittu te olette saatanan tekopyhät paskakasat katselleet niitä VUOSIA tai VUOSIKYMMENIÄ ja nyt !! yht-vitun-äkkiä, ne onkin kaikkea tuota ja vielä enemmän ?!....
....mistä NYT tuulee ?! Turkistako ?!
HAH.. ja siitäKIN piti NIIIN leipoa EU-kelpoista, EU-jäsentä ja mitä kaikkea .... AHAha ahahahaAAA !!! Vitun kommari-idiootit !

Teidän aikanne koittaa vielä !

Ja jumalauta, ja TAAS !!
Saatanan perkeleen Soininpaska !! Vitun SIKA !!
MINKÄ helvetin "rajan" Immonen "ylitti" ?!?! Saatanan itsekäs, saamaton vitun karju !? Minkä !?
SENKÖ, että hän sai "politiikassa" oikein SANOTTUA jotakin ?! jostakin !?
Hän näytti SELKEÄN tien aasta beehen. Eli SEN mille naiset jutkut ja politikot on äärimmäisen allergisia.
Haistakaa vittu !

Olen sitä mieltä, että MINIMIÄ on nyt se, että persuista parhaat ja kykenevimmät, häippää omaksi uudeksi puolueeksi. Jos teette sen ja haluatte ilmaiseksi khuulin nimen ja logon, kysykää minulta.
Saatte KAIKEN pro bono.

Koko vitun Soinista ei ole mihinkään muuhun kuin näyttämään tyhmältä uivelolta ja sialta / karjulta, valokuvissa, ja tiuskimaan OMILLEEN, KUN nämä tekevät tai sanovat jotain mitä niiden pitääkin, jotain MINKÄ TAKIA ne on ylipäänsä valittu "eduskuntaan" !
Vitun pahkasika saatana.

Soinia kiinnostaa paitsi syödä, Soinin lompakko lähinnä. (Senkin se varmaan söisi jos voisi ! )
Ai...VAIN viiskyt tuhatta ?! Yht´äkkiä...ei paha, kyllähän tästä sekä selvitään, että HALUTAAN selvitä jne. Ja "me tianataan tällä!"
Ahaa ! Mutta ketkä onkaan "me" !?!?
Hyi helvetin vittu minä INHOAN tuota saatanan Super-Syntistä kusipäätä !! Saatana kusiainen, Kennedyjen näköinen vitun paskarantu planeettaparan pinnassa. Yäk !!
Tuo tyyppi PITÄISI kuten hyvin kaikki TIEDÄTTE; ampua !! Ja äkkiä !! Kuten muutamat niistä Irkku-idiooteista Kennedyistä, vitun juopoista mulkuista petturipaskoista ällötyksistä rumiluksista.
Ja ei yllättäisi YHTÄÄN jos tuo vitun Aho (Japaniksi "idiootti" aho ) olisikin Korealais-Sipilän taustapiru.
Ihan yhtä epäinhimillisiä ja vaarallisen kusipäisen tyhmiä ovat molemmat. Yhtä Ultra-Ylimielisiä paskakasoja, komentamassa koko maailmaa oman mielensä mukaan ja luulevat että heillä on siihen vieläpä jokin vitun OIKEUS !! HAHahhaaa kuinka sekopäinen sitä voikaan olla !!?!?!

Katsokaa tuon otuksen rumaa ja PAHAA naamaa !! KATSOKAA SITÄ. Te NÄETTE sen samantien itsekkin, mikä on tuon naaman TAKANA, mikä on SISÄLTÖ.
Sisällön näkee naamasta. Ja tuo ^ ..... tuo on "sisältä silkkaa paskaa" ja itsekästä opportunistista sielutonta tyhjyyttä ja ahnetta pahuutta.
Oksettava tyyppi nimeään myöden.
Kuin iso ruma itsekäs vauva. Kuten KAIKKI "poliitikot" yleensä on.
Paitsi ne muutamat mitkä on NYT sinne menneet, pistääkseen lopun tälle kaikelle hulluudelle, esim muutamat nykypersut on jo ihan ihmisen näköisiä toimijoita. Mutta SUURIN OSA "poliitikoista" on kammottavia rumiluksia vailla juurikaan vertaa.

Missä tuokin liero muuten nykyään piilottelee ?! Jossakin siellä Kommunistien päämajassa, Brysselissä ?! Kenties ? jonkin kiven alla tai jossain pusikossa, rautatien lähellä - sillan alla tai sen lähellä ?

Jää junan alle vitun paska !! Toivoo Kapteeni.

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti