lauantai 31. lokakuuta 2015

Justiina romahtaa

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1446186693213.html

Mitä tapahtui ?

....?... nyt se alkaa vain vihdoin itsekkin tajuta olevansa pelkkä mitätön vitun paska.
Pilallehemmoteltu ja mieleltään sairas lahjaton typerys.
Vaikka tiedän, että SE osaa soittaa muutamaakin instrumenttia, mutta niin osaan minäkin ja niin osaa simpanssikin jos viitsii vähänkin opetella. SE ei ole niin ihmeellistä.
Jopa jumalauta JUUTALAINEN osaa jonkinlaista alkeellista ääntä saada aikaiseksi, näppäilemällä jotain soitinta !! Vaikka kitaraa tai koskettimia tai jotain.

KAMALAN kuuloistahan se ON, mutta se on jotain .....ääntä sentään.

Justiinan julkinen hermoromahdus ja sitä seuraava täys-sekoaminen ja luultavasti  toistuvat keikat "riihäbin" eli vieroitusklinikan puolelle, NE, on vasta alkamassa !

Eli siis; seurattavaa riittää Justiinan "urassa".

*

Aatelkaa mikä vitun idiootti ja mielipuoli täytyy olla, jos keskeyttää vittu keikkansa SIKSI, että lavan ETUOSASSA ...johon hän tuskin edes menisi, siihen yhteen ja tiettyyn 10x10 centin länttiin, on ...käsittäkääs tämä; VETTÄ !!!

Kääääääääääääääääk !!! Vittu vettä !!

Kuvitelkaa jos joku oikeampi muusikko tai jokin rokkiäijä ...vaikka aaceedeecee tai jokin, uikuttaisi siitä, että lavalla on pölyä tai joku vesiläntti. Sehän olisi... mitä...?.... näin on! "naurettavaa".

Piiperi ei ole muuta kuin samanlainen sellainen Tavallinen Kloppi mitä nykyään näkee joka vitun paikassa ja ostoskeskuksessa, löntystelemässä ympäriinsä niissä kalsarin näköisissä farkuissa ja jossain lippiksessä ja typerissä "muotilenkkareissa" ja iipuhelin apinankourissaan. Tai istumassa Mäkissä tai Hesessä, litkimässä jotain maitopirtelöä tai mutustelemassa "hampparia" tai jonkin neekerimuijan tissiä.
Yäk !

Monella tapaa tuo vitun idiootti, ja täysin HYÖDYTÖN idiootti vieläpä, on Moderni Aikakausi pähkinänkuoressa.
Avuton uivelo vailla mitään merkittävää kykyä tai tähdellistä sisältöä saati sitten persoonallisuutta ja mielipiteitä  yms. Mutta joka kuitenkin TIENAA kuten kumipalloa pompottavat neekeritkin, miljoonia !

Ja leidiis & zentlemen, TÄLLAISESSA maailmassa me elämme !

Jollei tämä planeetta ole karanteeni alue / mielisairaala tai vankila, olemme joka tapauksessa TAKUULLA tämän universumin kolkan vitsi ja naurunaihe !!
Tämän alueen "sairas mies".

Mutta niin, siis Piiperistä vielä; se on niin tyhmä ja hyödytön ja suorastaan jopa HAITALLINEN, että yhtä hyvin se voisi todellakin OLLA, ihan oikeasti eikä vain leikisti, neekeri.

Piiperi on sen mitä yrittää olla, joka lienee siis jonkinlainen "tähti" tai muusikko tai jokin sellaisen kanssa tekemisissäoleva, vastakohta. Tai tarkemminsanottuna: irvikuva.
SE se on, irvikuva / parodia.

Kai se jokin Kanadan Elvis on olevinaan, mutta se on pikemminkin Kanadan ... Piiperi. Justiina Piiperi.
Älykäs ja musiikillisesti kyvykäs, kuin hirvi.
Mutta onhan siinä se, että ....junou? ............ kuitenkin HIRVI itsessään, sinänsä, käyttää paaaaaaaaljon vähemmän sekalaisia huumeita yms mömmöjä. Eikä edes HIRVI !! jumalauta, sentään klimpi ihmisten saati sitten FANIENSA päälle !
Toisaalta täytyy kyllä todeta, että Piiperin fanit on niin tyhmiä, että ne ansaitseekin saada AINAKIN syljet silmilleen. Niitä tuleekin sylkeä ... ...eli ...ahhah. . ..kappas ! Piiperi on sittenkin oikeassa !

Mutta ajatelkaa mikä meteli SIITÄ olisi noussut jos esim Maikhl Zäxon olisi vaikkapa sieltä parvekkeelta sen lapsen roikottamisen sijaan PASKANTANUT faniensa silmille !! Mikä olisi ollut hyvinkin mahdollista ja odotettavissa !
Ne vitun sekopäät idiootithan olisi KIITTÄNEET sitä siitä !
(Myönnän, että nuorena minulla oli lyhyehkä M.J fanikausi, joten en voi TÄYSIN haukkua hänen fanejaan... Mutten ole ikinä ollut mikään FANI fani, mutta vain sellainen "fani".)

Tai jos Zäkou olisi matkalla lavalle tai sieltä pois tai raiskaamaan jotain lasta, YRJÖNNYT saatana jonkin Meksikaani siivoojan roskaämpäriin ja/tai kussut siihen !
SITTEN olisi se lempinimi ansaittu "kaheli zäkou".

Tai voitteko kuvitella, että vittu itse ELVIS(!!) olisi keskeyttänyt keikkansa, koska lavan lähettyvillä on nähty leijailemassa höyhen ?! Tai että Elvis olisi klimppinyt faniensa niskaan jostain hotellin terassilta ? TAI todentotta, edes yrjönnyt johonkin roskapussiin JULKISESTI !? TOTTAKAIhan se niihin yrjösi EI-julkisesti, mutta että julkisesti.

(Tiedättekö muuten nykynuoret KUKA OLI "Elvis" !?)


*

Vittu mitä täyttä roskaa. Muuta ei voi Piiperiinasta todeta.

Miten totaalista ja täyttä kuvottavaa paskaa. Haisevaa, ruskeaa, kakkaa.

Pelkkä nuorisorikollisenkaltainen koltiainen joka heiluu (luultavasti jossain aineissa) kalliissa ja tyhmissä vetimissä, keskellä isoa lavaa ja esittää esittäjää. LAULUN, esittäjää.

Ja tuollaista nykynuorille tyrkytetään ?! ...................kamalaa. Järkkyä. Sääliäherättelevää.

Mutta silti, lopunkaiken, suostuisin vaihtokauppaan; Piiperi suomeen ja MaMut päikseen ulos.
Ilman välirahaa tai mitään juonia.

Suostuisin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti