sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Vamonos ! a la playa !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100420465024_uu.shtml

En tarkoita valittaa vain valittamisen "ilosta" mutta sain tällaisenkin ajatuksen.

Tuollaisilla rahoilla ja muilla, sensijaan että maata täytetään neekereillä ja mutiaisilla yms, voitaisiin kaikille halukkaille Hoi Polloin suomalaisille kustantaan kerrankin VALTION toimesta tuollainen tutustumismatka, valitsemaansa kohteeseen.
Ja olen TOSISSANI tämän kanssa.

Sen sijaan, että siellä lennätettäisiin JO NYT vähän turhan hyvinvoivia ja hyvinsyöneitä mulkkuja, jotka ON JO nähneet maailmaa ja Stadia, voitaisiin tavallisia ihmisiä "avartaa" matkailulla ja he täten myös näkisivät ja kokisivat, haistaisivat ja maistaisivat ihan ITSE ja henk.koht ja välittömästi ja AIDOSTI niitä muita maita ja kansoja ja mitä lie.
Ja saisivat ensikäden avartavaa ja opettavaista kokemusta tyyliin "määädvezöös".

Sitten jokainen toisi takaisin suomeen, kotirajojen sisään, KAIKEN tuon, KAIKKI ne kokemukset ja uudet ideat sieltä ulkoa ja NE pistettäisiin sikäli kuin mahdollista, toimeen täällä Härmän junttilassa.

Siitä olisi jo ihan OIKEAA hyötyä. joten juuri SIKSI sitä ei tulla toteuttamaan, koska sitten ihmiset käsittäisivät maailman liian realistisesti ja sen ettei "valtiota" TARVITA olemaan ylipätään olemassa.
Se on syöpä joka vakuuttaa uhrilleen, että tämä TARVITSEE syövän.

Syövän jäsenet ovat LAISKOJA ja haluavat SIKSI "kupata" elantonsa "Kansasta" eli uhrista ja isännästä.

Minäkin olen laiska enkä siksi voi tuomita LAISKUUTTA sinänsä, mutta minä kannatankin siksi sitä, että tehdään mahdollisimman HELPOKSI kaikki se minkä ihminen itse VOI helpoksi tehdä, ja sitten ...siitä vain nautitaan !

Hedonistisesti kuin ...jokin todella hedonistinen.

Toki työlle yms on aikansa, mutta vain JOS sitä saa tehdä niin, ettei siihen änkeä Valtio väliin ja ahnehtimaan "omaa osuuttaan" (!!) täysin untemattomien ja vieraiden vaivannäöstä.

Minä olen laiska, mutta eri tavalla kuin moni muu laiska. Olen myös silloin kun olen, ääääärimmäisen aktiivinen ja pystyvä, mutta tämä vitun Sosiaalivaltio ja Statismi eli Kommunismi, se vain VIE totta tosiaan, ihmisestä lähes KAIKKI mehut eikä sitä sitten jää enää mitään ylimääräistä "pontta" käyttöön.
Hyvä jos saa itsensä sängystä ylös, tai näkee mitään SYYTÄ nousta sängystä ylös.
Virallinen syyhän täällä on se, kuten AINA Kommunistisissa persläpimaissa kuten "Suomi", että "ole hyödyksi Valtiolle ja tienaa, Valtiolle, ja ELÄ valtiolle!"

Mutta eniwei; piffatkaa MEILLE muille noita matkoja !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti