lauantai 28. syyskuuta 2013

Vuodatus Syyrialaisista ja naisten typeryydestä

http://timoekman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/150418-keita-suomen-pitaisi-auttaa

Siinä jokin Vasemmistolainen, Seinäjoen-juntti jankuttaa siitä, "ketä meidän pitäisi auttaa". Ensiksikään ; ei ketään !. Ja sitten toiseksi, siellä ilmeni tällainen typerä tytön-tyllerö, typerän tylleröisen kommenttinsa kanssa....


"auttamisen halu" HahaHAHa lol!!. "Lähimmäisen rakkaus.." Ahaahaa ...ahahahahhaaa ! oooh...ou boi. Pikemminkin ; tekopyhyys, itsekkyys, typeryys, sinisilmäisyys, ymmärtämättömyys, välinpitämättömyys, pahuus, kauimmaisen rakkaus, ahneus, halu kyykyttää ja nöyryyttää ja köyhdyttää ja rajoittaa omiaan jne jne jne jne ad nauseaum.

Tuossa yksi syy, minkätakia naisia ei saa ikinä!! koskaan ikinä, päästään minkään-näköiseen valta-asemaan tai Valtioiden töihin (joita naaraat juurikin kaikkein eniten kannattavat[valtioita siis]). Naaras ei vain ilmeisesti ole kykeneväinen ymmärtämään sitä, että ihmiset = täyttä ja itsekästä, alhaista paskaa ! ja, että ne-voi-jopa-valehdella !!!. Naaras on kuin Pacman, syö kaiken tarjotun, tieltään, kyselemättä tai sen kummemmin ajattelematta. Nainen ei koskaan kasva aikuiseksi, vain Isoksi-Tytöksi.
Ja jotkuthan kasvaakin todella todella isoiksi, völlyviksi läskiperseiksi, talipäisiksi pahkura-reisiksi.

Älkää olko naiiveja.

Ja mitä tulee tähän Syyrian-pakolais asiaan ; on kertakaikkiaan loistava idea, että ne jotka niitä niin haluaa ja himoitsee tänne, ottakoon ne omiin nurkkiinsa, omiksi "kotisyyrialaisiksi"!!. Eli kaikki te rikkaat läskipäät, Stadilaiset paskakasat, juutalais-koirat. Tai toinen vaihtari olisi, että ne, totisesti!, sijoitettaisiinkin Ahvenanmaalle !! hahahaHaHaha !!. Ottakaahan siitä, hyvä herrasväki, ottakaahan nyt, annos Muslimeita kun kerran niitä niin pykäätte tännekkin päin, ottakaa ottakaa vaan, itsekkin.
Mikä ihastuttava ajatus !!. Aivan mahtava, loistava vallan !.

Taitaa olla, ettei niitä sittenkään niin hotsittaisi ottaa omaa "kotiählämiä", vaikka sitä ollaan aina ja kaikkialla sen läskin perseensä ja lärvänsä kanssa -niin mielin-kielin. Ja niin vitun pyhää ja huippua ja parempaa ja tasa-arvoisempaa, ihan niin, että pahaa tekee !!.

Suomen ei tarvitse, eikä kuulu -auttaa yhtään ketään !! eikä tarvitse kenenkään muunkaan ja joka muuta sanoo tai luulee, elää harhassa !. Harhassa joka on valkoisille valitettavan yleinen, eräänlainen sukuvika. Sellaiset ei ymmärrä Universumia / Maailmaa ja sen olemusta kovinkaan syvällisesti, eikä omaa paikkaansa siinä tai kenekään muunkaan.
Mutta kuten hyvin tiedämme, he eivät totisestikkaan elä todellisuudessa.

Jos teillä kiusanhengillä on niin vitun kova hinku "auttaa" ja "rakastaa Lähimmäistä" niiin, miten olis...kelpaisinko minä!? tai kelpaisiko joku muu, Oikea Suomalainen !?!?. Hei, hau abaut it, hä ?!.

* * *

Miksi teitä muita näyttäisi aina ja ikuisesti kiinnostavan niin suunnattomasti tuo "Lähi-itä" ?!?!. Aimiin, ...huu givs a fak !?. Miksi sen saatanan hiekka / paska -läven pitää aina määritellä "MaailmanPolitiikka" (JuutalaisPolitiikka) ja olla koko ajan, kaiken huomion yms, keskiössä !?!?. MIKSI !?!?!? MIKSI ?!?!? MIKSI ?!?!?! Whaiiiiii ?!?.
Osaatteko te ikinä elää -sisältä ...ulospäin- ?! ja määritellä itse omaa olemassaoloanne ?!. Toki tiedän jo vastauksen ja se on ei!, mutta kysyimpähän nyt vain.
Mitä sitten vaikka jossainpäin maailmaa kuolisi miljoonia ihmisiä ?!. Miksi se teitä liikuttaa tai minua liikuttaisi ?!. Onko ne saatana, teidän "jengiänne", onko "Jumala" määrännyt teidät niistä huolehtimaan? ...vai mikä hinku teillä on olla niitä "jokapaikanhöyliä" ?!. Joka on muuten iroonista kyllä, yksi Valkoisimmista, mahdollisista piirteistä !!. Todellista White Poweria ja Pridea yms.

Itse ne on ne ählämit ne sotansa päälleen kaataneet tietääkseni, tai ehkä ne on jutkujen junailemia, en yllättyisi jos näin olisi, mutta silti ; miksi sen tulisi määritellä meidän "Arjalaisten" olemassaolo, mitä tapahtuu siellä hiekkalaatikossa ?!. Öljyäkö te Vasurit vain osaatte ajatella ?!. Haistakaa jo vittu, eikö esim Tesla yrittänyt tarjota aika vitun tajunnanräjäyttäviä ja yyber älykkäitä vaihtareita ?!. Mutta kun ei kelvannut, ainakaan Anglo-juutalais-sfäärille !.

Mutta kuten olen sanonut ; tylsäähän täällä Suomessa on...
i get it.


P.s Lisäänkin tähän itseasiassa vielä tällaisen pointin, vähän Hankamäen jaaritelmia sivuten. Ettei vain olisi niin, että mm Syyrialaiset ja Minkit, edustavat Heteroille, eritoten tytöille, "siirtymäobjektia" ?!. Jossa he näkevät siis lähinnä itsensä, eivät erota ns, persettään maassa olevasta reiästä. Kohkaavat siksi, peräsuoli pitkällä, näiden(kin) olioiden puolesta kun luulevat ...olevansa itse niitä hädänalaisia, koska heillä ei oikeasti, tosiasiassa ole minkäänlaista alkeellisintakaan hätää !! ja sellainen nyt pitää vaan saada, hintaan mihin hyvänsä !!. Ei tällaista saatanan rutikuivaa tylsyyttä kuin Suomi, kukaan jaksa !!. Pitäähän sitä nyt saatana jotain säpinää saada, ja kukapa muu sitä osaisi tarjoilla niin takuuvarmasti kuin "Semiitit" !?!?.
Suomessa, naiset-voivat-liian-hyvin !!. Aivan totaalisen liian hyvin!! ja se raastaa niiden hermoja, se ihan vihloo niiden marakattien keskushermostoa niin etteivät saa syödyksi, eivätkä nukutuksi eivätkä oltua ihmisiksi. Kun pitää koko ajan revetä sinne tai tänne, suuntaan tai toiseen ja loihtia esiin joku "hädänalainen"-haamu, johon projisoida kaikki!! Kaikki !! KAIKKI !!. Evrithing.

Rauhassa, Hetero-ihmiset repeää liitoksistaan !. Kuten sitaatti sanoo...

"Sillä vaikka vain harva kestää pitkäänjatkunutta sotaa, juuri kukaan ei kestä pitkittynyttä rauhaa".
-En muista kuka näin sanoi.

Jos teillä on tylsää, niin ; muuttakaa esmes Syyriaan. Ma luulen, ma tiiän, siel on puuhaa, paljon puuhaa, kuin Puuhamaassa konsanaan. Siellä saatte räimiä konarilla äijiä munille, munille saatana!, ja polttaa vaikka... miehiä! ...ja munia!! fak jea !. Ja pitää Palestiinahuivia oikein olan-takaa !. Siellä odottaa elämä ja seikkailu, täällä vain "Porvarien" siekailu.

Jos itse auttaisin joitakin, jotakin kasaa tai väestöä tai rotua, erityisesti sodasta pois, olisi se helppo valinta ; se olisi kissat !!. Kissaa mää auttaisin, avec plaisir !. Ne joutuu aina, elukka parat, kaiken sen verihuuruisen apinoiden raivotautisen kohkauksen ja mesoamisen keskelle, naukuun yksikseen, jossain raunioissa ja pensaissa, veritahroja turkissaan ja haavaumia naamassaan :(

Pelastakaa kissat !!.
Nukettakaa Juutalaiset !
Problems ?...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti