maanantai 2. syyskuuta 2013

Rauhottukaa nyt jo Perkele !http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013090217439516_uu.shtml

Ja taas !!. Justhan tällainenkin uutisoitiin päivä, pari, sitten !. Mikä hevon helvetin vittu teitä oikein vaivaa saatana !?!?. Ettekö te vitun Samojedi-Mongooli-Neekerit osaa itsekkään hoitaa mitään asioitanne paremmin kuin jotkut alhaiset Ryssät tai Neekerit tai vastaavat ?!. Pitääkö teidän aina mennä ja ampua joku ? ja useimmiten vieläpä kännissä ?!. Vittu mikä klishee !!. Saatanan kännijuntit !!. Te pilaatte koko vitun maan ja kansan, ja maineen ja kaiken !. Ampuisitte sitten edes jonkun Poliittisen tai Juridisen tjms, mulkun, jos kerran aiotte jonkun ampua, mutta kysympä vain, että "mitä hyödyttää ampua esim oma eukkonsa?!" ?!?. Toki naaras osaa olla ärsyttävämpi kuin mikään muu Maa-planeetan olento, ja se lieneekin suunniteltu sellaiseksi ihan tietoisesti ja tahallaan tai sitten siitä vain on kehittynyt sellainen, mutta ...entiä... pieskää se sitten jos pakko on, mieluummin, kuin ammutte !? O.K ?.

Vaikka tässä tapauksessa tuo olikin Ulkomaalainen naaras, jäi siitäkin sitten taas yksi tuleva sekopäinen lapsi parka hortoilemaan maailmaan ilman äitiä. Oi, osaisittepa te edes seota, jollain khuulilla ja luovalla tavalla !. Mutta ei, ei.
Lakatkaa nyj´jo vittu soikoon ammuskelemasta toisianne, saatanan tunarit !!. Se on kaiken muun lisäksi oikein oikein hyvä tapa saada kaikki mahdolliset aseita ihmisiltä poiskeräävät joukot liikkeelle, ja motivoida niitä ja antaa juuri sitä, mitä ne haluavatkin eli ; juuri tällaisia vastaavia tarinoita ja esimerkkejä, joilla voidaan todistaa kuinka aseet tappavat ja ne pitäisi keräillä pois !.
Hitlerhän (muiden vastaavien muassa) sanoin myös, että kansa pitää ensin riisua aseista, ennekuin sen voi vallata itselleen / omistaa.

Ettei tämä muuten vain liittyisi jotenkin tähän(siis tuo itse Uutinen) ;
http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288587319670.html

Vois nimittäin hyvin liittyä !. Ja siihen, että suurin osa Suomalaisista miehistä on ihan ihka aidosti, johonkin ekstenttiin ; tunnevammaisia ääliöitä ja kieltämättä "a tad on the violent side", sellaisia vähän väkivaltaisia. Ei muut sitä sen vähempää ole, mutta koska valkoinen on aina tehokkaampi, se on sitä myös seotessaan. A case in point ; Breivik, edesottamuksineen.


Koittakaas sitten rauhottua ja etsiä se itsenne uudelleen tai ihan ekaa kertaa ylipäätään. Minä leijun täällä taustalla, teitä tukevana hahmona ja "lähetän viboja" !. Jälleen kerran junttiseni ; älkää odottako peukalo-perseessä, että vihollinen tai kukaan muu itsesi ulkopuolelta järjestää asiat ja elämän jne, ja sikäli myös Virallisen Totuuden vaan keskittykää elämään ihan omaa, itsenäistä, suvereenia, mutta samalla myös altruistista elämää. Älkääkä vain yht´äkkiä ampuko vaimoanne !. Eläkää vähän kuten Anglosfääriläisetkin ; rakentavasti !!. Tämä nimittäin ei ole, ainakaan kaikkien Suomalaisten, rodullinen, mutta kulttuurillinen -piirre, tämä tällainen "mies ei itke, vaan yht´äkkiä sekoaa!!" juttu.
Siitä voi kuulkaa hömppäseni oppia ulos ja pois !!. Biliiv´it !.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013090117437555_uu.shtml

Hyi helvetti sentään !!. Hävetkää !! hävetkää saatana !!. Helvetin turvenuijat saatana !!. Perkele!.
Ette viittis tehdä asialle jotain ?!!?. Vai onx siistimpää vaan lapata kolikoita omaan taskuun, jossa ne sitten muhii ja kasvaa ja säilyy, kuin tehdä jotain Yhteiskunnallista ja yleishyödyllistä ja niin ees päin?. Ette niinkun mitenkään viittis laittaa esim, näitten vanhojen ja kuvottavien ja epähygieenisten ja saastaisten putkien tilalle jotain uutta, modernia, ja raikkaan hygieenisen puhdasta !??!. Viittisittexte, ettexteviittis ?!?.

Etovaa, saatana !.
Nämä on juur näitä stooreja mitä en haluaisi omasta maastani kuulla / lukea, enkä kyllä uskoisi joutuvani lukemaankaan, mutta näin ei vain o!. Taaskaan.
Suomesta on viimevuosina alkanut paljastumaan paljon, paljon, kaikkea "mielenkiintoista", Suomi on alkanut yhä enenevissä määrin muistuttaa Ryslandia tai jotain sen alus-valtioita, kuten jotain Liettuaa tai Latviaa tai näitä tällaisia kolmannenmaailman persläpiä. Näin ei saa olla!!. Ei kertakaikkiaan ikinä !.
Suomen tulee olla aina se "Pohjoisen Japani" se omintakeinen, kuin Pandan makeinen, ja laadukas ja siisti ja luotettava ja sivistynyt, mutta tarpeeksi "taantumuksellinen"kin samaan aikaan, maa joka ei lähde joka helvetin hömpötykseen mukaan vain siksi, että muut lähtee ja käskee seurata perässä !.


Ja kuten olen jo aiemmin raivonnut ; voisiko noita kaikkia vanhoja kommari-kolhooseja, noita 50-80-lukulaisia kerrostaloja jo sitten ruveta oikein todella, oikein todenteolla, karsimaan, purkamaan ja tuhoamaan ja heittämään aurinkoon, jossa ne etovat saastat yksinkertaisesti (kai!?) katoaa ikuisiksi ajoiksi !?!?!. Purkakaa niitä nyt jo saatana, älkääkä kärrätkö kaikkia meidän rahoja johonkin vitun aavikolle ja viidakkoon, koska olette yksinkertaisesti liian munaton sakki sanomaan muunmaalaisille ja rotuisille ; EI !!. Ja perään vielä, että Fuck You !!. Ja fuck off !!.

Rahoittakaa omaa maatanne saatanan paviaanit, älkääkä yrittäkö miellyttää jotain "kepardihattuja" ja niitä pyyhepäisiä saatanan sekopäitä mielisairaita pakanoita paholaisia, ja muita vastaavia !!.
Pitäisikö minun tulla ja hoitaa tämäkin asia sitten ihan itse ?! ...mitäs luulette ?!. Pelkään nimittäin pahoin, että ; kyllä, kyllä pitäisi !.
Olen jo pitkään aikonut laatia teille kaikille, für alle da(enkä tiedä miksi aina sanon / kirjoitan noin, ...se vain kuulostaa aika khuulilta![Ja yritän lopettaa tuon tavan]) -kirjoituksen Suomesta ja Suomalaisista, rotua ja kansaa ja kulttuuria ja kieltä ja musiikkia ja tapoja ja kaikkea mahdollista koskien. Katsotaan mitä saan aikaan, ja haluanko edes sitä julkaista täällä ja tällähetkellä, mutta jostain teidän on selkeästi saatava lisää oppia ja ymmärrystä ! itsestänne yms.

Sillä te menette alas, kul´lehmä-häntä !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti