maanantai 9. syyskuuta 2013

Psychic Failz !

                         http://www.cracked.com/article_20566_the-6-most-humiliating-public-failures-by-celebrity-psychics.html


Katsokaa siitä ja nauttikaa !!. Nauttikaa oikein, sillä tuollaista ei usein näe. Kuinka joku saatanan "silmänkääntäjä" ja "käärmeöljykauppias" -niljake nolataan / nolautuu oikein olan takaa !!!. AhahaahaHAHahaa !!.

Vitun jutku, Uri Geller!! vitun typerys !!. Kuten juutalaisuuteen kuuluu ; yritti Kelleri vetää kaikki ympäriltään käräjille kun ei muutakaan keksinyt, ja ihan humpuuki syistä !!. Eli tuo Randi päätti, päättää tuon valehtelevan juutalaispaskan valehtelu ja keikarointi -uran, ja tämä rypäle-aivoinen jutku-paska muuttui siitä hyvästä niin känkkä-ränkäksi, että yritti useampaankin otteeseen haastella Jameksen oikeuteen, ja epäonnistuen näyttävästi, joka kerta!!. HAHa hah aa lol, vitun nuija !.

Ja vaikkei vanhalle hölmölle pitäisi kai nauraa, mutta tuo viimeinen, tuo joku yyber-ninjutsu ´henkinen-Kung-Fu´ spede, Japanilainen vitun apina, haha!! lol. Aaarrgh, mikä idiootti!!. Tuollaisia nuo Aasialaiset ovat!, uskoo mitä tahansa, oma keksimäänsä, hölyn pölyä ja sitten kun se osoittautuu epätodelliseksi, ...uskotaan siihen yhä hartaammin ja nöyremmin, ja harmoonisemmin.
Mutta teki kyllä ihan pahaa kattella kuinka tuo "oikea MMA taistelija" moukutti sitä suuhun ja päin lättyä ja vielä potkikin perään....auts. Mutta taisi ainakin mennä äijälle oppi perille ; eli että vaikka Dojollasi, nuoret apurisi leikkii, että 10-metrin päästä lähetetty "pyörivä-nyrkki" -iskusarja -on oikeasti tehokas ja tehoaa ja tyrmää, ei se pidä välttämättä paikkaansa, esim Todellisuudessa !. Ukko parka !.

Hajaa !! kiai!!Banzai, muthafukaaz.


P.s Bruus Liikin nauraa tälle !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti