perjantai 13. syyskuuta 2013

Anus Saagim

Se kävi sitten, se yks saatanan Virolaisämmä, sotkemassa Ändin taulua !. vittu mikä imbesilli !. Harmi totisesti, ettei Ändi vetäny samantein lättyyn!!, se on nimittäin aika helvetin-vitun ärsyttävä sieluton nirppaturpainen, verta nenästäänkerjäävä ääliömäinen pähkinäaivoinen rakoperse muutoinkin. Haista Saagim vittu !! vitun Virolais apina !!. Itseasiassa ; ammu ittes !. Go fuck yourself !.

Vitun ääliö saatana, ....ensin haukkui kaikki muut rumiksi, kuten on tehnyt ennenkin (kaiken muun päänaukomisensa lomassa, kun on ehtinyt) ja puhunut muutenkin pelkkää typerää ja provosoivaa paskaa, ja nyt menee saatanan kenopää sottaan toisen taulua !. Vitun aivoton bimbo, Paris-vitun-Hiltonkin on tuohon nähden Fibonacci !! tai jopa Da Vitun Vinci !. Tai ehkä Einstein, tai ylipäänsä älykäs.


Itseasiassa Ändihän on mitä khuulein jälli, sehän yritti aikanaan jopa kuristaa sen saatanan rasittavan Idols-hevariklopin, Ari Koivusen !!. "Kapteeni" sanoo ; kiitos Ändi !!. Kiitos !!.


Mutta eniwei, tuo itse tapaus, joka löytyy Youtuubista, on aika koomista(kin) katsottavaa, siinä räyhäävä Ändi ajaa tätä vitun hihittävää sosiopaattista kanaa takaa, aidosti raivoissaan ja taustalla kuuluu se monotooninen, robottimainen (ja jotenkin alentuvan pelästyneeltä, nyt kuulostava) Iso-Veljen ääni "Ändi...tulisitko taukohuoneeseen.." ...."...Ändi ; älä pliis tapa sitä lehmää!! ..kk.a...ka..kaikkihan sitä vihaa, mutta Ändi...Ändi hei!!, kamoon mään!!. Ändi....hei Ändi...Ändi hei!!  hei Ändi!!!. Älä tapa sitä leh...naista hei!! pliis!!..... älä hei tuikkaa sitä puukolla !! jooko?!? Ändi hei!! hei Ändi!!....pliis ....tule tule vaan taukohuoneeseen, täällä on sinulle keppana venaamassa!!!. "...
^^ ...Eikä ketään edes kiinnosta tuo paska, ilman Ändiä!!!. HAhah ahAHAHaaa. Tuohan palauttaa vähän "uskoani ihmiskuntaan" !! heheeiii!!. Ehkä te ette olekkaan ihan täysin toivottomia ja lobotomisoituja paviaaneja !!. Nais, nais !!

P.s tuo Saagiminpaska vaikuttaa minusta vähän, sosiopaatilta. Eri versiolta kuin Auer, mutta Psycho / Sosio -paatilta never the less. 
Jukolauta, että on nimittäin hävytön ja käytöstavaton akka !!. Vittu, että hävettäis jos kyseessä olisi Suomalainen akka !!. Älkää te vaan ikinä menkö vajoaan noin alas !!. Tai joudun ampumaan teidät henk.koht !. Jotain tasoa sentään, Suomessakin !!.


Ps.Ps Rauhoitu "Nettipoliisi", enhän edes omista asetta !!.....
...
....mutta minulla on kyllä keittiöveitsi !! ja vasara !!. Be weli weli afleid.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti