torstai 19. syyskuuta 2013

Elämä Neekerille

Eilen tuli taas, "perinteitä kunnioittaen" (hah!) -telkkarista "Elämä Neekerille"-konsertti. Jota en taas, omia perinteitäni kunnioittaen -katsonut.
Oksettaa se koko paska. Kyse siinä on rahasta ja kyykytyksestä, rikkaat saastat vie köyhien, mutta omanrotuistensa rahat ja kyykyttää päälle, käskyttämällä Valkoisia höyniä antamaan rahansa villieläimille(neekerit) ja rakastamaan niitä ja paijaamaan, ja huolehtimaan niistä -omaksi tuhokseen.
Eikä tämä kai juolahda sitten niiden mieleen, jotka menevät uskovat aina kaiken tällaisen "hyväätarkoittavan" sonnan, jotkut jopa oikeasti antavat rahansa niille elukoille !!. Hahha, vitun idiootit!.

Oksettaa ne firmat yms, mitkä lahjoittaa jonkun nimellisen summan johonkin Afrikkaan rakennettavaan kaivoon tai johonkin saatanan ...pullistuneiden neekerilapsien tyhjentämöön tjms, ja sitten kimaltelevat siinä ruudulla, ylpeinä ja hurskaina !. Ovat täyttäneet Kristinuskon määräämän tehtävän ; "sinun tulee antaa rahasi ja paikkasi neekerille, sillä totisesti! hän on hurskas ja ihana, ja mahtava ja kaunis ja valkean-Libyalaisen kanssa tasa-arvoinen ja khuul. Ja sinun on hänestä huolehtiman, sillä hän on pyhä ja huippu ja parempi kuin sinä ...-läskipäinen ja lihava, valkea mursun-näköinen kasa paskaa, haista vittu!! sanoo pyhä-henki!!, ja anna rahaa neekereille!!.."
jne jne, mutten nyt siteeraa Raamattua sen pidemmin. (En ole ikinä edes lukenut koko paskaa !! koko Opusta!. Mutta toisaalta ; kuka helvetti on!!?[paitsi ehkä tuplis]).

* * * * * * * * * *

Jos köyhiä ja nälkiintyviä jne, haluatte auttaa, saatanan ylpistelevät, tekopyhät, pikkusieluiset paskakasat, niin täältä löytyy kyllä niitä, paljon lähempääkin kuin Afrikka. Nimittäin, niitä on ihan koto-Suomessakin !!. Ne vaan on vähän vastenmielisen näköisiä ja hajuisia ja oloisia ja ...muutoinkin vain -vastenmielisiä. Ja niitä on siksi vähän nihkeää auttaa, kuten tiedätte. Kauimmaisenrakkaus onkin ihanan helppoa. Eräänsortin Eskapismia, ...josta me valkeat niin tykkäämme. (Ei Sarkasmia).

Nythän jää käsittääkseni mm paljon jengiä työttömiksi kun lopetetaan telakka sielä ja jalostamo täälä ja kännykkäpuulaaki tuola(sic) jne jne. Joten nythän tarjoutuisi tilaisuus avokätisyydelle ja altruismille ja kaikelle sille muulle sonnalle!!. Tai ei sikäli, että nuo em olisi itsessään sontaa, mutta niihin alkaa tarttua moinen assosiaatio tämän kaiken modernin teeskentelyn myötä.

Lisäksi, näissä kaikissa tällaisissa "konserteissa" lue: messuissa / saarnoissa!, -saarnataan aina meille valkoisille ja meille köyhille valkoisille (ei Amerikkalaisille) ja yritetään saada meidät häpeämään sitä, että olemme parempia kuin nekrut tai Vasemmiston-hippi-luuseri-väkivaltarikolliset -paskakasat. Mutta minä sanon vain ; että "haistakaa vittu" !! neekereinenne ja "aatoksinenne" ja "ihanteinenne" yms, ai dount giv a fak !.
Muistakaa aina, samalla kun tuette, peräsuoli pitkällä, tyhmyyttänne, kaikkia maailman neekereitä ja muita primitiivisiä murjaaneita, että tuette Globaalia-väestökriisiä ja liikakansoitusta ja kaikenlaisen elämänlaadun ja laadun sinänsä -lässähtämistä !!!. Myös ympäristöntuhoutumista ja satojen tuhoutumista ja rikosten räikeää lisääntymistä ja ärtymyksen ja pahanolon ja väkivallan ja kaiken sen mitä nämä "rikastajat" aina mukanaan kantavat mihin sitten ikinä menevätkään. Sellaisia ne on !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti