maanantai 23. syyskuuta 2013

E.U.C.C.C.P

http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/149967-eu-on-kieltamassa-antifeminismin


Ei voi olla enää edes totta !!. Vittu mitä älykääpiöitä !!. Vastustavat "Totalitäärisiä Ideologioita" ....olemalla sellainen!! ja tukemalla niitä! ja vahvistamalla. Ja puoltaen raivolla totalitärismiään ja sensuroimalla kaiken sen tieltä.
Eivät epäröi käyttää juuri mitään keinoa jyrätäkseen kaiken vastustuksen tieltään, Totalitäärisen diktatuurinsa tieltä, ja sitten nämä samat vitun hillerit, kehtaavat änkyttää ...Totalitärismista !!. On niillä otsaa ! kuin jutkuilla konsanaan !.
Pöyristyttävää paskasakkia !!. Oksettavaa.

Haluavat, kuten kaikki pikkusielut aina ja kaikkialla, tehdä itseään älykkäämpien, parempien, kyvykkäämpien, suurisieluisempien, lahjakkaampien, hyveellisempien, rehellisempien, ylevämpien, ja vain khuulimpien jne -ihmisten elämästä kuoleman ja helvetin !! ja sellaisen version missä he itse, Beelsebuubina hallitsevat koko roskaa. Lisäävät liekkeihin höökiä ja paistavat kaikki ajatuskyvykkäät ja havaitsevat ja aistivat...elävältä ! kuten ovat euroopassa aina tehneet!. Polttaneet kaikki kauniit ja älykkäät !.

Nice going...

Nyt on sitten jo aika tappaa EU ja totaalisesti !! ja kaikki te tiedätte sen. Jopa te kaikkein vähimmät ja typerimmät !. Tällä tiellä on kadotus...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti