torstai 19. syyskuuta 2013

Räsäskän Visio

Päivi Räsänenkin on ilmeisesti ajatellut romuttavansa uransa ja maineensa yms, julistamalla, että meidän tulee ja pitää ja tarvii -ottaa lisää!!! lisää!!, pakolaisia..Syyriasta !.

Ei, ...ei ....eieieieieie...eieieieeiei ei ei helevettiläinen sentään. Emmää, emmää, emmää emääemämeäeä emmä jaksa edes kommentoida tätä, tää on jo niiiin "tätä". Tää on taas vaan niin tätä.  Mutta myönnettäköön, että onhan Suomi kyllä ihan helvetin tylsäkin maa toisaalta....


Muistakaa kaikki nuoret ja "ymmärtäväiset" ; siellä maissa missä "apua tarvitaan", sitä tarvittaisiin nimenomaan niiden paikallisten apinoiden Ä.O:n nostamiseen ja tajunnan-laajentamiseen ja viisauden ja ymmärryksen ja sensellaisen lisäämiseen, eikä se ole mahdollista, koira ei muutu...kissaksi! vain siksi, että sille naukuu ja siitä niiin toivoisi kissaa!!, ei!. Se vain on ja pysyy koirana !.
Joten ei kannata menettää itseään ja elämäänsä ja järkeään vain jotta saisi näennäisesti ylentää ja parantaa jotain alempaa elämänmuotoa. Ja jo yrittämällä parannella, alempia ihmisrotuja, te tuotte esiin nimenomaan oman suhtautumisenne kyseisiin rotuihin, ....alempina !. Jos ne olisi oikeasti yhtä hyvää laatua meidän kanssa, niin tarvitsisiko meidän niitä "pelastella" milloin miltäkin ?!?!?. Ei !.
Tarvitseeko esim Japanilaiset useinkin apua ?!? eikö? miksei ?!?!. Vitun tampio ; siksi, että ne onkin älykkäitä ! ja kykeneväisiä ja niillä on opetettavaa jopa meille valkoisille, oolweis giv rispekt wher its öönt.

Teidän mulkkujen tulisi vain yksinkertaisesti ; "antaa paskan olla".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti