perjantai 13. syyskuuta 2013

Kimin Vesiodysseija osa.9


Kimi Räikkönen on ajautunut takaisin ulkoavaruuteen !!. Saamiemme  tietojen mukaan ,Kimin merenpohjaakyntävä sukellus lautanen oli ajautunut ns. Bermuudankolmioon ja sieltä sinkoutunut jonkinlaisen ulottuvuusportaalin kautta takaisin "lähtöruutuun" eli avaruuteen.


Tarkempaa tietoa ei vielä ole Kimin varsinaisesta kunnosta tai edes aluksensa kunnosta, alustahan ei siis ole missään nimessä suunniteltu kulkemaan ulkoavaruuden armottomuudessa vaan kotoisan, lokoisan valtameren pohjamudissa. Kimi lienee siis suuressa vaarassa !.

Sen verran hän on kommentoinut (Nasan satelliitti on poiminut tämän, oletetusti Kimiltä tulleen viestin!), että "eipä sille mitään mahda..."

Muutoin kaikki yritykset kommunikoida, ovat tuottaneet lähinnä staattista kohinaa (kuten modernit artistitkin!) tai vaivaannuttavia hiljaisuuksia(jälleen kerran ; kuten modernit muusikotkin!). Yhden kerran saatiin myös näkyviin ns "sääkanava", mutta muutoin on tuo, ainoa yhteys tähän epäonnen Formulatähteen !.

Hyvää on sentään se, että Ryssät ovat aikeissa lähettää pienen armadan omia "Mir"ejään Kimiä noutamaan(jos pysyvät koossa, ja selvinä). Lähdön pitäisi tapahtua jo lähipäivinä, joten ehkä kimbe saattaa kuin saattaakin, sittenkin selvitä takaisin pinnalle!! mutta odottamatonta reittiä !.

Raportti tältä erää, tässä.

~fin~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti