perjantai 6. syyskuuta 2013

Railo Ulottuvuuksissa vai mielessä ?

Olen jo kauan, tai noin...vajaan vuoden, -halunnut tuoda tämän esiin (ei kullini!hehhekohekohee) : oletteko kukaan muu, huomanneet, että kaikki ympärillämme vaikuttaisi muuttuneen täysin !?!?. Vai onko se vain jotain minulle käynyttä, henkilökohtaista ?!. Eli siis kaikki, pilvet, puut, taivas, kaikki !!. On kuin koko hela maailma olisi yht´äkkisesti liukunut jonkun rinnakkais-ulottuvuuden kanssa limittäin ja muuttanut kaiken. Taivaat näyttävät nykyään silmiini erilaiselta kuin ennen ja maailman tunnelma ja se kuinka äänet kantautuvat esim kadulla, on kaikki muuttunut. Jos tämä todella on totta muillekkin kuin minulle (ja näen myös ällistyttävän terävästi !! siinä missä ennen, tähän verrattuna, sumeasti. Kuin silmäni olisi siirtyneet vihdoin HD-aikaan) -saattaa se johtua Auringosta ja sen magneettikentistä yms khuulista üüber-säteilystä ja kaikesta siitä muusta siististä Sci-Fistisestä matzkusta mikä kaikkeen vaikuttaa. Olemmeko ehkä todella, kuten Hindut inttävät, jonkinlaisen syklin loppu-osassa?! (Kali-Yuga, pimeyden vaihe).

Onko kaikki, koko Pallo, kierähtänyt taas yhden kokonaisen kierroksen ympäri (kaiketi siis ns"presessiosyklin" ympäri) ja muuttanut kaiken, ihmisten tietoisuutta myöten ?!. Tätäkö ne muinaiset "Atlantislaiset" ynnämuut, niin kovasti yrittivät meille viestittää ?!. Että nämä syklit vaikuttavat kaiken muun lisäksi myös meidän tajunnantilaan, sen erilaisiin toteutumiin ja versioihin.

En tiedä...

tai ehkä vain sekoan, ...hitaasti, mutta sitäkin varmemmin !!.

P.s Siksikö kaikkia näitä paljastuksia, kuten nuo kuuluisat pedofiilit, yms -tulee nyt nykyään kuin liukuhihnalta, eikä Haliwuudisa ole enää taikaa, sillä "mikään mikä on salattu, ei pysy salassa ikuisesti..". Olemmeko me jo lipuneet "Apokalypsin" tuollepuolen ?!.
Jopa Paholaiset, rikolliset, ovat lässähtämään päin.
On kuin kaikki menisi entist hitaammin, päin jotain,...
...mitä?...
..
perin-juurin outoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti